reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Nie no Gosia przez ciebie slinotoku dostaje,nie torturuj mnie tak-dobrze ,ze mi nie ma kto tak gotowac bo juz bym szafe przypominała :-)
dobrze już nie będę :-D tylko nie czytaj niżej co napiszę :-D

No a ja dziś wysadziłam korki w mieszkaniu i zalałam łazienkę - mamy tak głupio rozwiązane (inaczej się nie dało, bo juz tak było jak się wprowadzaliśmy), że wąż od pralki trzeba zachaczać o ubikacje - no i jak się człowiek chce wysikać, to między jednym praniem a drugim ten wąż wyjmujemy-robimy co trzeba i dalej wąż zostaje - i jak między jednym a drugim praniem zapomniałam tego węża zachaczyć o kibel i żem zalała całą łazienkę - nie wiem czy sąsiadów też, bo jeszcze nie byli u nas... kabel od pralki był w listwie i się zalał wodą, więc spaliła się listwa i wysadziło korki! Odjazd - dobrze, że mój M był w domu i mi pomógł, bo się zestresowałam jak to zobaczyłam! Zawału dostaję jak pomyślę co by było jakby prądu nie odcięło i bym w tą wodę weszła niewiedząc, że tak się stało...

Gosia: ty to zawsze smaka narobisz(idę robić gyrosa), ale te twoje przepisy to same pyszności - dobrze, że mi sie tak często gotować nie chce, bo zamiast 2,5kg to bym przytyła z 10 od razu:-)
o kurcze ja tak raz miałam akcję z pralką ale inną sytuację coś strzeliło i woda leciała i mi pralka się zaczęła palić :sorry2:

Ja za to lubie gotować tylko właśnie żeby to w tyłek nie wchodziło ale raz się żyje .....
i zaraz będę wcinać gofry :-):-):-) mniam z bitą śmietaną ;-):tak:

reklama
Patrysia widzialam juz pare takich filmikow ale zaden nie byl tak dopracowany w kazdym szczegole jak Twoj..zdjecia pasuja do muzyki idealnie! Super! No i łezka mi poleciała zwłaszcza przy pierwszej piosence Pauli bo jestem strasznie wyczulona na nią:tak:Gratuluje pomyslu i wykonania:-)

Patrysia, rzeczywiście filmik super, takie prezenty prosto z serca są najfajniejsze :tak:
Gosiu litości nie masz, narobiłaś mi strasznej ochoty na gofry :-)
Labamba udanej imprezki i suto zastawionego stołu :-D
Agagsm to się stracha najadłaś:tak: Mi kiedyś przez sąsiadów mieszkanie zalało szambem, mówię Wam jaki czad :cool2: Przez miesiąc nie dało się normalnie mieszkać, a klepki poodchodziły od podłogi na kilka centymetrów :crazy:

Witam kobietki wreszcie udalo mi sie do Was zajrzec;-)
Calz dzien spedzilam w kuchni:crazy: zachcialo mi sie przetworow:dry:Meczylam sie z dwoma workami papryki do marynowania:baffled: Uff.. ale jakos sie uporalam, zostalo mi jeszcze wekowanie 44 sloikow... masakra.Ale jakos da sie rade.Musialam zajrzec do WAs zeby sie pozniej nie pogubic hehehe..:zawstydzona/y:
Patrysia
swietny filmik.. A synka to masz slicznego:-)

dobrze już nie będę :-D tylko nie czytaj niżej co napiszę :-D

o kurcze ja tak raz miałam akcję z pralką ale inną sytuację coś strzeliło i woda leciała i mi pralka się zaczęła palić :sorry2:

Ja za to lubie gotować tylko właśnie żeby to w tyłek nie wchodziło ale raz się żyje .....
i zaraz będę wcinać gofry :-):-):-) mniam z bitą śmietaną ;-):tak:
I znów laptop obśliniony na maxa:-D:zawstydzona/y:

Dziękuje kobitki bardzo mi się miło zrobiło:-):tak:namęczyłam się troszku nad nim ale widze że warto było bo nie tylko M się podoba:-)

Widze że zrobiło się smakowicie:-)ja już obiadłam się ciasta bo nie wiem dlaczego ale dzień bez słodkiego to ciężki dzień:baffled:musze coś zjeść tak samo owoca:sorry2:

Byłam na dworzu z synkiem bo słoneczko to trzeba kożystać bo coś sąsiadka mówi że jeszcze troche i ma być deszcz zimno:dry:no tak lato ucieka a jesień przychodzi:sorry2:

M już ma koniec co wieczór dla nas:-)

Karoli... masz racje:tak: tylko czy faceci mysla jak kobiety?!:zawstydzona/y:Nie chcialabym, zeby sie poczuł rozczarowany, itd...
a kolacje pewnie i tak zrobie choc nie wiem czy sie uda, bo pewnie małż tez cos bedzie miał w planach na wieczór ze wzgledu na rocznice (obym sie nie przejechała:-p)
Jeśli chodzi o tort to moja znajoma specjalizuje się w pieczeniu tortów podaję link do jej stronki na której umieszcza swoje dzieła, bardzo smakowite:tak:
http://slodkietortowefantazje.blog.onet.pl/4,4,0,album.html

mój M jest z tych co właśnie bardziej cenią pamięć kolacyjke itp.niż ja bym miała mu kupować co kolwiek:tak:dlatego ja nie pomoge co do zakupu bo poprostu tego nie robie bo M nie chce:sorry2:np.ostatnio filmik zrobiłam mu taki ze zdjęciami piosenkami i abrdzo mu sie to spodobało aż łezka poleciała to było na walentynki:tak:i bardzo ceni właśnie takie prezenciki ode mnie:tak:może twój M także będzie zadowolony coś co wymyślisz takiego od serduszka niż prezent bo jednak jak piszesz i tak z kasą jest krucho co sam o tym wie i wątpie żeby chciał abyś teraz wydawała pieniążki na prezenty;-)

Taki filmik zrobiłam dla M;-)
Patrysia jestem pod ogromnym wrażeniem, wzruszyłam się :-)
w najbliższą środę mamy rocznice ślubu i taki film byłby idealną niespodzianka dla męża ale niestety nie dam rady takiego stworzyć w trzy dni

Hello

Vos wy dzis malo naskrobalyscie i jakos szybko mi poszlo nadrobienie:-) Ja po pracy, jutro wolne wiec relaksik:tak:

Niki zdrowka dla malego, oby zwalczyl chorobe jak najszybciej

Patrysia Gratuluje pomyslu na prezent, oryginalny:-)

A teraz uciekam lulu:-)
Dobranoc

reklama
Do góry