reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Kurcze Pati musze sie troche cofnac i doczytac co Ci było. To takie cisnienie jest grozne ? Ja takie mam caly czas. Ostatnio mialam nawt 79/48 i lekarz mi powiedzial, ze jestem meteopata i zebym kawke jedna dziennie pila...Ale to nic nie daje...
groźne już tylko krok od takiego ciśnienia do zapaści:-(A my musimy za 2 uważać;-) Ja nigdy nie miałam takiego zawsze książkowe albo minimalnie niższe a tu taki zonk wczoraj ale nie odczuwałam tego słabo mi sie zrobiło jak powiedziała że dzwoni po pogotowie:angry:

reklama
awwww to uwazajcie na siebie dziwuszki...ja to chyba sie walne spac bo 3.00 rano u mnie a ja sie taaaaaaaaaaaaaak za wami stesknilam ze usiadlam na kompa le teraz to chyba juz pojde.....

Hej, Jestem w 17 tygodniu ciaży, termin mam na 20 lutego i chcialam sie spytac kiedy powinnam poczuc pierwsze ruchy, i kiedy dowiem sie wkoncu czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka, wizyte u lekarza mam teraz we wtorek i jest mozliwosc ze juz bedzie wiadomo? :)
pozdrawiam :)

Hej, Jestem w 17 tygodniu ciaży, termin mam na 20 lutego i chcialam sie spytac kiedy powinnam poczuc pierwsze ruchy, i kiedy dowiem sie wkoncu czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka, wizyte u lekarza mam teraz we wtorek i jest mozliwosc ze juz bedzie wiadomo? :)
Gratuluje Ci dzidziusia:tak::-) Spokojnie jeśli jest to Twój pierwszy dzidziuś musisz być cierpliwa jedne wcześnie od 17, 18 tygodnia czują ruchy, inne po 20 tygodniu dopiero grunt to się nie denerwować;-):-) A płeć teoretycznie widać już od 12 tygodnia ale wszystko zależy to wszystko od:
1. sprzętu Twojego lekarza
2. Czy Twoja dzidzia nie zaciśnie nóżek i Czy zechce Wam pokazac co tam ma między nóżkami rózne są uparciuszki;-)
Spokojnej ciąży;-):-)

ale jak pomysle ze jak wroce to nikogo nie bedzie i sama ze soba bede gadac....to mi sie zal siebie robi hahaha....ok ale mykam buziole w brzusiole...3majcie sie kochane...ale ja wroce...za pare godzinek:p
U nas sporo nocnych marków więc może kogoś jednak zastaniesz;-):-)

Miałam 84/62 czyli stanowczo za niskie:-(

Kurcze Pati musze sie troche cofnac i doczytac co Ci było. To takie cisnienie jest grozne ? Ja takie mam caly czas. Ostatnio mialam nawt 79/48 i lekarz mi powiedzial, ze jestem meteopata i zebym kawke jedna dziennie pila...Ale to nic nie daje...
O jaaaaaaa ja od ostatniego miesiąca mam 80/40 :confused: tez mi mówili, że za niskie ale nikt nic z tym nie robi :wściekła/y:

reklama
Gratulacje to przede wszystkim i spokojnej Ciąży :-):tak:
A reszta to tak jak Patrycja pisała :)

Do góry