karola i tak trzymaj to jest wasze życie:-) jeśli chcecie się starać to zacznjicie a wszystko się ułoży organizm sam będzie wiedział kiedy ma być dzidziuś w brzuszku:-) a wy się nie obejrzycie a dzidzia już będzie fikała w brzuszku:-):-) a wyniki na pewno będą dobre:-)ja dopiero mam zamiar porobić badania, oczywiście najpier konsultacja z innym lekarze, co on uważa, ze jest niezbędne w mojej sytuacji.....i też się trochę obawiam wyników....ale postanowiliśmy z z, że ostateczna decyzja i tak należy do nas...i bez względu na opinie lekarza, za dwa tygodnie (jak będę po 3 @) zaczynamy!
Ilonka - a to twoje drugie badanie cmv, coś ci wczesniej wyszło (przepraszam jesli nie doczytałam)?
reklama
karolcia81
czekam na szczęście.....
karola i tak trzymaj to jest wasze życie:-) jeśli chcecie się starać to zacznjicie a wszystko się ułoży organizm sam będzie wiedział kiedy ma być dzidziuś w brzuszku:-) a wy się nie obejrzycie a dzidzia już będzie fikała w brzuszku:-):-) a wyniki na pewno będą dobre:-)
jak miło, że tak mówisz....
wiesz, że jestes takim moim dobrym duszkiem,
jestem naprawdę nastawiona bardzo pozytywnie.....i tak własnie uważam, że co ma być to będzie...
a na fasolinkę czekamy z dużo większymi zasobami miłości, czułości i troski.
:-)
kinguś
Nie poddam się
Dzień dobry:-)

To macie teraz wesoło w domku:-)
Taki mamy plan żeby spała w swoim łóżeczkuŚliczne łóżeczko :-) Tylko dajcie dzidzi szanse skorzystać z niego bo z tego co słyszę to część rodziców preferuje spanie z dziećmi...

Jakby maluszek zobaczył swoje łóżeczko i misie to raz dwa by się na tą stronę brzuszka wybierał ;-) Słodkie :-)
kinga łóżeczko i misie na ścianie są śliczne naprawdę przecudne:-):-):-):-)
Dzięki, aż mi się łezka zakręciła ;-);-)kingus Śliczne łóżeczko Kinia bedzie bardzo zadowolona
Będzie dobrze. Ja przestałam się stresować jak poczułam ruchy a wcześniej biegałam co 2 tyg do gina.Hej dziewczyny, melduje sie ze u nas narazie wszystko ok. 23.09.09 mam wizyte i wtedy okaze sie czy dzidzia jest w jajeczku i czy wszystko jest ok...
Jak Wy sobie radzicie, radzilyscie z tym stresem??
|
Witaj:-)Witajcie
Melduję, że żyję.
Rozumiem i nie musisz się wstydzić uczuć bo chyba my wszystkie miałyśmy takie myśli.wiecie co dziewczyny..jest mi strasznie wstyd...ale..w mojej okolicy teraz urodzilo sie tyle dzieci...i wiecie co....jestem po prostu wściekła!!!!!!!!!!wiem ze to jest okropne co mowie ale jestem na te kobiety zla,ze one maja to szczescie ktore mnie dwa razy opuscilo..jestem na nie tak bardzo zla...a tak naprawde to ja im zazdroszcze.........
Brał wszystko razem po jednej tabletce. Najlepiej niech zacznie brać w piątek wieczorem żeby nie było sensacji ze strony układu pokarmowego.Kingusia a czy twój brat, to brał to łącznie ? Bo już to wszystko zakupiliśmy, tylko nie chciałabym przedobrzyć ;-)
Trzymam kciuki za wyniki.jutro mam wyniki CMV ciekawe co tam znów wyjdzie![]()
Dzięki.kinguś - śliczne łóżeczkoI jakie słodkie misie
Ja z moim K przez ten tydzień zajmujemy się moją półroczną siostrzenicą!Jest taka słodka!Wczoraj jak ja karmiliśmy to kolejny raz pomyśleliśmy sobie o tym jakie byłyby nasze bliźniaki, jak byśmy sobie z nimi radzili... heh
To macie teraz wesoło w domku:-)
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
dzień dobry królewny
miłego dnia Wam życzę
miłego dnia Wam życzę
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Miłego i Tobie Kasiu:-)dzień dobry królewny
miłego dnia Wam życzę
Dzien dobry dziewczynki zadki bywam bo leze z ta noga i okazalo sie wczoraj ze ide na zabieg bo poszla mi łekotka 4 tygodnie po lekarzach i kazdy gadal co innego i w koncu wczoraj trafilam do normalnego i mowi ze niema co trzeba zabieg bo ja sie tylko mecze 4 tygodnie i poprawy nic nie widac:-(pechowy mam ten rok niech juz sie konczy.Milego dnia zycze;-)
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Trzymaj się mocno, będzie dobrze:-) Milutkiego dnia i Tobie:-)Dzien dobry dziewczynki zadki bywam bo leze z ta noga i okazalo sie wczoraj ze ide na zabieg bo poszla mi łekotka 4 tygodnie po lekarzach i kazdy gadal co innego i w koncu wczoraj trafilam do normalnego i mowi ze niema co trzeba zabieg bo ja sie tylko mecze 4 tygodnie i poprawy nic nie widac:-(pechowy mam ten rok niech juz sie konczy.Milego dnia zycze;-)
Agniesia82
najważniejsze jest życie
cześć Kasiadzień dobry królewny
miłego dnia Wam życzę
Dzien dobry dziewczynki zadki bywam bo leze z ta noga i okazalo sie wczoraj ze ide na zabieg bo poszla mi łekotka 4 tygodnie po lekarzach i kazdy gadal co innego i w koncu wczoraj trafilam do normalnego i mowi ze niema co trzeba zabieg bo ja sie tylko mecze 4 tygodnie i poprawy nic nie widac:-(pechowy mam ten rok niech juz sie konczy.Milego dnia zycze;-)
O jej. Ten rok jest ogólnie jakiś niewydarzony... u mnie zaczęło się już w sylwestra i tak poleciał po bandzie aż do dziś ...

karolcia bo takie piepszenie lekarzy ( przepraszam za wyraz ) mnie dobjia. Powinna pani poczekać pół roku a najlepiej jeszcze dłużej.jednemu powiedziałam panie na co ja mam czekać jestem młoda , pełna optymizmu i wiem czego chce w życiu. Badania wyszły dobre i nie zamierzamy czekać. Odczekaliśmy 3@ i wzięliśmy się do roboty. Tak jak część naszej rodziny powinniście odczekać masz szkołę ostatni rok. Więc im powiedziałam na imprezie rodzinnej że to jest nasze życie i nikt mi się nie będzie w knacał w to co nie potrzeba nie mam 5lat i nie potrzebuje żeby ktoś mnie za rękę poprowadził.jak miło, że tak mówisz....
Wiesz, że jestes takim moim dobrym duszkiem,
jestem naprawdę nastawiona bardzo pozytywnie.....i tak własnie uważam, że co ma być to będzie...
A na fasolinkę czekamy z dużo większymi zasobami miłości, czułości i troski.
:-)
Karola zawsze będzie strach czy zajdziesz teraz w ciążę czy za pół roku dopuki dzieciątka nie będziemy trzymały w ramionach to będziemy panikowały przez całą ciążę.karola nie pozwól żeby ludzie decydowali co masz robić każdy ma swoje zdanie ale to jest tylko ich zdanie i ty nie koniecznie musisz z niego skorzystać.
Nam po tej kolacji nikt się już nie wpiepsza w to co nie potrzeba a jak ma ktoś coś do powiedzenia to mówią tak żeby to do mnie nie doszło bo ja sobie nie pozwolę żądzić.
będzie dobrze zobaczysz musicie w to wierzyć a na pewno tak będzie:-):-):-)
naprawdę życie dało mi w kość ale wierzę w końcu i nam zaświeciło słońce:-) teraz musi być dobrze i nie ma innej opcji:-)
reklama