reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

No nie napiszę że nie masz się martwić bo to byłoby bez sensu. Współczuję, ale przecież jak będziesz miała kolejną wizytę, to poprawa będzie na pewno a wtedy ten zakaz nie będzie cię zobowiązywać...

reklama
po nastepnej wiozycie labo stan pozostanie jaki jest- czyli wersja pozytywistyczna

albo bedzie patologia i leżenie...naprawdę do porodu mam się zaczopować

Rechot ale Ty to to od razu wszystko zle widzisz...i przez to nerwy dochodzą a niunia biedna nie wie co ma zrobić...Na następnej wizycie się zapytaj, najlepiej zapisz sobie pytania na kartce tak jak ja to ostatnio zrobiłam, dzięki temu wszystko wiem.

reklama
Do góry