kasiamaj
mama 2007/2010
kasikz-rany ....strasznie współczuję koleżance.pomodlę się.
agnieszko0240-spokojnej nocki
;-)
agnieszko0240-spokojnej nocki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobranoc. Miłych snów dla Was.Tak patrze,ze juz jutro zaczynamy 7 miesiac...
Niezle czas szybko leci...a pamietam jak byly poczatki ciazy...
Teraz serio zmykam.Do juterka![]()
Gratuluję certyfikatu! :-)A ja dziś gorzej się czujęChyba mi wszstko w zatoki weszło, bo nie mam czym smarkać, a ciągle czuję, że w nosie pełno
Więc chyba trzeba do lekarza
Dzis cały 6 godzin ledwo przesiedziałam w Warszawie na szkoleniu z programu księgowego.Ale certyfikat mam
![]()
Ja jestem wciąż w pracy, ale robię sobie przerwy od czasu do czasu na lekturę BBa Wy co porabiacie????
Ojejku, straszna wiadomość :-( Pomodlę się za maluszka.Dzisiaj widziałam się z koleżnaką w 5 miesiącu ciąży. I jej maluszek mawadę serduszka , poważną. pół serduszka nie pracuje. Robili jej teraz badania i się okaże czy wogóle można operować, ale w Niemczech. Bo w Polsce tego nie robią. Boziu co się dzieje na tym świecie. Jakbyście mogły za maluszka się pomodlić.
Karola super wiadomości.:-):-)Witajcie kochane dopiero teraz wróciłam dzidzia jest duża i zdrowa ma 3,5cm i serduszko bjie 176 uderzeń na minutę:-):-) z usg dzidzia jest o pare dni starsza ale ja dostałam 2paczki zastrzyków na te upławy i mam nadzieję że przejdą dostałam taką dawkę tych zastrzyków domięśniowych że dupsko mi spuchnie ja talala:-) ale najważniejsze z maluszkiem jest wszystko dobrze a o to jego lub jej zdjęcie skarbek nasz spał więc się nie wiercił ale jest śliczniutki:-):-) dziękuję bardzo za trzymanie kciuków co ja bym tu bez was zrobiła. a i muszę częściej wychodzić na dwór bo jestem nie dotleniona i dlatego blada jak ściana.dobrze że zadzwoniłam i kazała mi przyjechać bo bym się martwiła jak diabli.
Oj uwielbiam pigwę do herbatki zamiast cytrynki używam :-) mniamKarola-wielkie gratki że wszystko ok!-trzymam kciuki żeby dalej wszystko szło jak w najlepszym porządku.!!!!
a ja naobierałam sie pigwy-jutro będę soczki na zimę robić.
przyda się na chłodne dni.naturalna witaminka C.
a Wy co porabiacie????
Pomodlę się za maluszka.Nigdy nic nie wiadomoNie zapeszam ale....
Super wieści. Maluszek śliczniutki. Nawet tak trochę podobnie ułożony do tego na twoim suwaczku
Ja dzisiaj dzień na telefonie , ciagle ktoś dzwoni.
Dzisiaj widziałam się z koleżnaką w 5 miesiącu ciąży. I jej maluszek mawadę serduszka , poważną. pół serduszka nie pracuje. Robili jej teraz badania i się okaże czy wogóle można operować, ale w Niemczech. Bo w Polsce tego nie robią. Boziu co się dzieje na tym świecie. Jakbyście mogły za maluszka się pomodlić.
Witam czwartkowo.
Kuba je śniadanko a ja od 40 minut po domku się krzątam.:-):-)
Miłego dnia.:-):-)