Agatkas
Mamusia Zuzolka
Trzecia
Ale ja w pracy i muszę brać się do roboty
Chyba jednak czwarta
Chyba jednak czwarta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

mam nadzieje ze mi tego do domu nie przywlecze 
no i wyniki napewno beda dobre ale do grudnia jeszcze troche zostalo takze narazie o tym nie mysl;-)
Witajcie
Cos ostatnio was zaniedbuje, ale nie mam weny, humoru i w ogole.
Zostały 2 marne tygodnie do slubu i juz się wszystkim denerwuje. Chciałabym, zeby było juz po.
Muszę isc do dentysty ale najpierw muszę zawitac do PUP, a czasu coraz mniej. Wolnego K nie wezmie ja nie mam samochodu, wiec z PUP nici a co za tym idzie również z dentysty. Na slubie będę wyglądała jak wymok. Musze wymienic plombe, bo sie zrobiła brzydka a to na dodatek jeszcze w dwójce i juz nie mówie ze mam do leczenia 3 zęby. dzisiaj przez to spac nie mogłam.
Małego muszę umówić z nanią , ale oczywiscie nie umóie do puki nie będę miała samochodu, albo K nie weźmie wolnego i kółko się zamyka. K nie bardzo współpracuje, po prostu na wszystko ma czas.
Wczoraj bylismy u ksiedza, nie było źle, jeszcze jedno spotkanie mamyze świadkami. No i jeszcze poradnia nam została ... bosheeee
A moje dziecko zjada na noc 210 ml kaszki i budzi sie o 3 na butle ... rozumiecie coś z tego ? Bo ja juz wariuje.
Tylko, że on jadał 180 ml, wiec zaczełam mu robić 210 ml i tez zjadłMoja tez zjadała 210 a pewnego razu nalałam jej 240ml....i zjadła wszystko!I teraz praktycznie cała nockę przesypia
Moze mu brakuje np 20ml
?

Edee mamy dwa......my z mała jeden on drugi....jestem ciekawa jak Mari zareaguje na spanie razem z nami w pokoju....bo od wyjazdu wujka spała ładnie sama w drugim....
Edee czy Twoj synus tez kzyczy jak odchodzisz od niego na metr??? Mari od paru dni tak nie lubi rozlak na wiecej niz metr ze szokkk.... co anjmniej jask na filmiku Cyprysiowej....
:-):-)

to jest lament na całego 
, ale ja nie mam aż tak mocno jak Cyprysiowa nam pokazała 

, nieraz potrafi się bawić sam, ale czasem muszę posiedzieć z nim dłużej (jakieś pół dnia)

Nio Mari ma podobnie....kurcze i sie nauczyła,ze jak zawoła mama z płaczek razem to ja od razu jestem i teraz to wykorzystuje....cwaniara mała...![]()

Dużo zdrówka dla Ksawerka i Lenki !!!!