reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Co serwujecie na kolacje?:p Ja mam strasznego smaka na pizzę. No ale że Mój w pracy do 22 to sama jej nie zjem. Więc sobie zrobię chlebuś z golonką z puszki. Ciekawe czy lubicie:p No i zmykam zaraz na Na wspólnej:) Wreszcie koniec nauki na dziś. Na jutro zostało tylko 25str A4 i w sobotę powtarzanie całości a w niedzielę zaliczenie i tyle.

ja dopiero zjdlam pozny obiad wiec wieczorkiem wtrzachne cos owockow zeby tylko tabletke wziac i na tym koniec z jedzeniem na dzis :)

no dobra moze jeszcze zjem batonika ... :-)

reklama
A teraz żart-wraca mąż z pracy i mówi,że chcą go na podoficerkę wysłać od 21 października do 21 grudnia:szok: na drugi koniec Polski
zrobiło mi się niedobrze z nerwów i chce mi się ryczeć bo dla mnie taka opcja nie wchodzi w grę-nie wyobrażam sobie tego na początku po porodzie

A teraz żart-wraca mąż z pracy i mówi,że chcą go na podoficerkę wysłać od 21 października do 21 grudnia:szok: na drugi koniec Polski
zrobiło mi się niedobrze z nerwów i chce mi się ryczeć bo dla mnie taka opcja nie wchodzi w grę-nie wyobrażam sobie tego na początku po porodzie

a to on nie wie ze ty masz wtedy rodzic ?? przeciez kursy podoficerskie sa organizowane cyklicznie ... niech sie zglosi albo wczesniej albo pozniej !! wystarczy tylko powiedziec ze "zona w tym czasie rodzi!!"

a to on nie wie ze ty masz wtedy rodzic ?? przeciez kursy podoficerskie sa organizowane cyklicznie ... niech sie zglosi albo wczesniej albo pozniej !! wystarczy tylko powiedziec ze "zona w tym czasie rodzi!!"
oni się nie zgłaszają-mają przydziały po określonym czasie pracy
On wie ale dyrektor nie wie-dostanie rozkaz i pozamiatane
mam nadzieję,że dyrektor tego kicia jest jakiś ludzki i pozwoli mu pojechać w innym terminie w przeciwnym wypadku sama się do niego pofatyguję i będę wyła pod jego drzwiami póki nie zmieni decyzji

oni się nie zgłaszają-mają przydziały po określonym czasie pracy
On wie ale dyrektor nie wie-dostanie rozkaz i pozamiatane
mam nadzieję,że dyrektor tego kicia jest jakiś ludzki i pozwoli mu pojechać w innym terminie w przeciwnym wypadku sama się do niego pofatyguję i będę wyła pod jego drzwiami póki nie zmieni decyzji

mowimy o policji tak ?? mysle ze trzeba goscia tylko uswiadomic i powinien bez wiekszego problemu sie zgodzic !!

reklama
o areszcie
pójdę do niego i będę wyć jak trzeba będzie
nie zabiorą mi męża przed porodem i na sam poród
nie ma takiej opcji
Witam w klubie moj jak sie porod chociaz o tydzien opozni to tez musi jechac do pracy. Tylko ze on dla odmiany jest oficerem na tankowcu i jego cala zaloga jest rozsiana po calej Polsce i swiecie i nie mam jak jego zmiennika prosic bo po pierwsze jest z drugiego konca Polski a po drugie stwierdzil ze on wiecej jak 8 tyg na statku nie bedzie i juz :( NO ale ja obstawiam ze urodze tydzien przed terminem hihi

Do góry