reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Villaska, moja na ząbki robiła nawet po 5-6 kupek dziennei, ale śluzu raczej w nich nie bylo

Villaska u mnie podobnie jak u bliniaków.

A czy Wasze dzieciatka maja przy zabkowaniu lub przy katarku rzadkie kupki, ze sluzem?
U nas teraz tak jest i zaczyna mnie to martwic. Robi po 4 na dzien i strasznie w nich duzo sluzu. Tlumacze sobie tym, ze moze przez ten antybiotyk co bierzemy, ze moze przez zabki a moze katarek. Ze ta wydzieline polyka i to wychodzi w kupce.
Chce zeby tak bylo, bo jest tez podejrzenie, ze mleko. Nie wiem czy pamietacie, ale byl na sojowym i teraz od miesiaca podaje mu juz zwykle bebiko. I do tej infekcji w moczu bylo dobrze, nic sie nie dzialo. Dopiero teraz.
Jak myslicie, czy moglo by mleko dopiero po miesiacu zaczac robic szkody w brzuszku? Mam nadzieje, ze nie bo mam dosc tego smierdziucha i nie chcialabym dawac znowu mojemu dziecku.
u nas tez bylo duzo kupek:tak::tak::tak:

Vilaska ze kupi czesciej to przy zabkowaniu normlane chyba ale ten sluz jest niepokojący , moze od antybiotyku wiesz jak bralismy raz antybiotyk to fifowi sie kupka ze sluzem zaczeła pojawiac przetsalismy podawac kupki same się unormowały:tak::tak:jak brzusio nie boli to poczekaj na odstawienie antybiotyku i zobaczysz czy kupka sie wyreguluje

Dziewczyny mam pytanie - Co dajecie Młodym po przebudzeniu rano na śniadanie???

Ja dawałam jogurt Bobobvity ale od pewnego czasu Oliwia nie chce jeść żadnych śniadań:wściekła/y:
I co ja mam zrobić ?Pozwalać jej biegać na głoda do obiadu??

reklama
Dziewczyny mam pytanie - Co dajecie Młodym po przebudzeniu rano na śniadanie???

Ja dawałam jogurt Bobobvity ale od pewnego czasu Oliwia nie chce jeść żadnych śniadań:wściekła/y:
I co ja mam zrobić ?Pozwalać jej biegać na głoda do obiadu??
Nusia dostaje na sniadanko kaszke
a może Oliwka nie jest jeszcze głodna spróboj za pół godziny, albo spróbuj podać owoce z kaszka albo same owoce

Do góry