Ja też wstałam, wyszykowałam towarzystwo do szkoły i miałam zamiar wrócić do łóżka i przespać się do 9, nie mogłam zasnąć i stwierdziłam, że szkoda czasu- w kuchni posprzątała, zmywarkę nastawiła, pranie w pralni pozbierałam, nowe nastawiłam, chatę troszkę ogarnęłam, przeczytałam co wczoraj naskrobałyści i zachciało mi się strasznie spać a muszę spadać do pracy - zasypiam na stojąco, help
reklama
A
AnOoLa88
Gość
Boże dziewczyno..Ania, PW. to, co się dowiedziałam.
tom sie teraz zmartwiła..
Witam sie z rana!! Anoola nie zazdroszcze ci twojej sytuacji, ale pamietaj nie ma tego zlego..... i kolejny raz sprawdza sie, ze z rodzina to najlepiej sie wychodzi na zdjeciach( i najlepiej z boku, zeby mogli wyciac
)
U nas sytuacja sie troszku poprawila, moj mezus wczoraj zaczal prace-ale sie cieszymy!!:-) żołdeczek tez juz mnie nie boli wiec jest git!!
Mea byla wczoraj w Wodziu w Markusi i Brzdącu i uwierzysz, ze w brzdacu maja oxfordy?? zapytalam milej pani czy sprowadzaja bostony to mi odp, ze jak se zamowie to sprowadza, juz jej chcialam powiedziec, ze ja tylko pomacac chce a nie kupic

U nas sytuacja sie troszku poprawila, moj mezus wczoraj zaczal prace-ale sie cieszymy!!:-) żołdeczek tez juz mnie nie boli wiec jest git!!
Mea byla wczoraj w Wodziu w Markusi i Brzdącu i uwierzysz, ze w brzdacu maja oxfordy?? zapytalam milej pani czy sprowadzaja bostony to mi odp, ze jak se zamowie to sprowadza, juz jej chcialam powiedziec, ze ja tylko pomacac chce a nie kupic

A
AnOoLa88
Gość
ja z adwokatem rozmawiałam o swoich alimentach nie mówiłam mu o tym co jest tutaj.. o tych kredytach..wiesz, co radca prawny to inne wywody także... może na razie kombinuj tak, jak adwokacina Ci mówi.
ale chyba tam popedze jeszcze dzisiaj !!
musimy jakos zrobic zeby uratowac pieniadze bartka.. alimenty na nsze własne dziecko i to tak duze zeby zostało mu tyle zeby nie mogli mu sciagnac..
to się narobiło.. a ta durna teściowa powiedziała swojemu mężowi że do poniedziałku ma sobie znaleźć dwóch żyrantów ze swojej rodziny..i wtedy beda mogli dostac kredyt ktory splaci te wszystkie długi..
a nie że on gada ze ma dwóch żyrantów z naszej rodziny i sa to osoby które mają jakąś cześć domu w ktorym mieszkamy..
automatycznie jesli by tego nie splacali to zajmą nam dom..
dlatego ona twierdzi że jesli do tego pon nie bedzie mial nikogo to ona we wtorek podaje go o alimenty i chce ropzwodu to jej mowie zeby najpierw szla do radcy bo cholera jak jest ta wspolnosc malzenska to ona i tak 'odziedziczy' swoja czesc do splacania.. a ze ona nie ma kasy jej mlodszy syn nie zarabia to spadnie to na nas.. !!
A
AnOoLa88
Gość
jest jeszcze jeden sklep z wozkami ale nie ma wyboru.. jesli wiesz gdzie jest ZOZOLANDIA.. to w tej samej uliczce jest sklep dziecięcy do którego się schodzi po schodach w dół .. ja tam wczoraj widziałam tylko tako jumpera i o dziwo byl w takiej samej cenie jak na allegroWitam sie z rana!! Anoola nie zazdroszcze ci twojej sytuacji, ale pamietaj nie ma tego zlego..... i kolejny raz sprawdza sie, ze z rodzina to najlepiej sie wychodzi na zdjeciach( i najlepiej z boku, zeby mogli wyciac)
Mea byla wczoraj w Wodziu w Markusi i Brzdącu i uwierzysz, ze w brzdacu maja oxfordy?? zapytalam milej pani czy sprowadzaja bostony to mi odp, ze jak se zamowie to sprowadza, juz jej chcialam powiedziec, ze ja tylko pomacac chce a nie kupic![]()
reklama
A
AnOoLa88
Gość
nooo ja mam ogólnie termin na sylwestra - ze wskazaniem jednak na styczeń.. a już studniówke miałamja chyba z was najmlodsza jestem ciazowo!! bo dzis mam dopiero studniowke, chyba jednak posylwestruje w domciu a potem na porodowke...