reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja też wstałam, wyszykowałam towarzystwo do szkoły i miałam zamiar wrócić do łóżka i przespać się do 9, nie mogłam zasnąć i stwierdziłam, że szkoda czasu- w kuchni posprzątała, zmywarkę nastawiła, pranie w pralni pozbierałam, nowe nastawiłam, chatę troszkę ogarnęłam, przeczytałam co wczoraj naskrobałyści i zachciało mi się strasznie spać a muszę spadać do pracy - zasypiam na stojąco, help

reklama
Witam sie z rana!! Anoola nie zazdroszcze ci twojej sytuacji, ale pamietaj nie ma tego zlego..... i kolejny raz sprawdza sie, ze z rodzina to najlepiej sie wychodzi na zdjeciach( i najlepiej z boku, zeby mogli wyciac:-D)

U nas sytuacja sie troszku poprawila, moj mezus wczoraj zaczal prace-ale sie cieszymy!!:-) żołdeczek tez juz mnie nie boli wiec jest git!!

Mea byla wczoraj w Wodziu w Markusi i Brzdącu i uwierzysz, ze w brzdacu maja oxfordy?? zapytalam milej pani czy sprowadzaja bostony to mi odp, ze jak se zamowie to sprowadza, juz jej chcialam powiedziec, ze ja tylko pomacac chce a nie kupic:tak:

wiesz, co radca prawny to inne wywody także... może na razie kombinuj tak, jak adwokacina Ci mówi.
ja z adwokatem rozmawiałam o swoich alimentach nie mówiłam mu o tym co jest tutaj.. o tych kredytach..
ale chyba tam popedze jeszcze dzisiaj !!
musimy jakos zrobic zeby uratowac pieniadze bartka.. alimenty na nsze własne dziecko i to tak duze zeby zostało mu tyle zeby nie mogli mu sciagnac..
to się narobiło.. a ta durna teściowa powiedziała swojemu mężowi że do poniedziałku ma sobie znaleźć dwóch żyrantów ze swojej rodziny..i wtedy beda mogli dostac kredyt ktory splaci te wszystkie długi..
a nie że on gada ze ma dwóch żyrantów z naszej rodziny i sa to osoby które mają jakąś cześć domu w ktorym mieszkamy..
automatycznie jesli by tego nie splacali to zajmą nam dom..
dlatego ona twierdzi że jesli do tego pon nie bedzie mial nikogo to ona we wtorek podaje go o alimenty i chce ropzwodu to jej mowie zeby najpierw szla do radcy bo cholera jak jest ta wspolnosc malzenska to ona i tak 'odziedziczy' swoja czesc do splacania.. a ze ona nie ma kasy jej mlodszy syn nie zarabia to spadnie to na nas.. !!

Witam sie z rana!! Anoola nie zazdroszcze ci twojej sytuacji, ale pamietaj nie ma tego zlego..... i kolejny raz sprawdza sie, ze z rodzina to najlepiej sie wychodzi na zdjeciach( i najlepiej z boku, zeby mogli wyciac:-D)

U nas sytuacja sie troszku poprawila, moj mezus wczoraj zaczal prace-ale sie cieszymy!!:-) żołdeczek tez juz mnie nie boli wiec jest git!!

Mea byla wczoraj w Wodziu w Markusi i Brzdącu i uwierzysz, ze w brzdacu maja oxfordy?? zapytalam milej pani czy sprowadzaja bostony to mi odp, ze jak se zamowie to sprowadza, juz jej chcialam powiedziec, ze ja tylko pomacac chce a nie kupic:tak:
jest jeszcze jeden sklep z wozkami ale nie ma wyboru.. jesli wiesz gdzie jest ZOZOLANDIA.. to w tej samej uliczce jest sklep dziecięcy do którego się schodzi po schodach w dół .. ja tam wczoraj widziałam tylko tako jumpera i o dziwo byl w takiej samej cenie jak na allegro

reklama
Do góry