reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

PODPINAMY SIĘ

Udanych zakupów

No to super ma zajęcia zięciunio, lubi się stroic i dba o cerę, wymarzony kandydat na męża

Smacznego
no wiesz Blizniaczku ja mam kolegę ktory ma większa kosmetyczke niz ja!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok: kiedyś spotkałam go na mieście z walizka i kuferkiem takim wielkim i okazalo sie ze w kuferku to kosmetyki same:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

reklama
no wiesz Blizniaczku ja mam kolegę ktory ma większa kosmetyczke niz ja!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok: kiedyś spotkałam go na mieście z walizka i kuferkiem takim wielkim i okazalo sie ze w kuferku to kosmetyki same:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
:-D:-D tez mam takiego znajomego:-D jeszcze kiedys jak byłam konsultantka avon-u to był jeden z moich najlepszych klientów:szok::-D:tak:

dobra chata wysprzatana
a my powili znikamy na zakupki, bo dostala dzis od mezowego 200zl:tak::tak::tak:, wiec ide do rossmanna, bo juz kosmetyki sie koncza:-D:-D:-D

Powiedzcie dlaczego mojego synka nie interesuje zadna jedo zabawka tylko wszystko czego nie moze. Ostatnio jego ulubiona zabawa to stawanie przy telewizorze i przełaczanie kanałów albo wyłanczanie go, a to wszystko się dzieje zawsze jak cos ogladam i to w najwazniejszym momencie. Aaaa no i wstajemy rano idziemy do salonu i notorycznie, codziennie piewsze co robi szybko leci do stolika i wywala wszystkie gazety które sa pod nim :no:, nawet nie fatyguje się zeby to posprzatac, bo zaraz robi to samo, chyba lubi jak leża na podłodze i moze po nim chodzic, a czasmai i uda się którąś podrzec :eek:
U nas jest to samo, a najgorzej z lazienka, jak tylko zapomne zamknac drzwi maly tam biegnie (na czworaka) z predkoscia swiatla:-) i od razu wlazi pod prysznic:-D

:szok::szok:
mowisz na reklamie hehehhe musze ją obejrzec koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
Tygrych, ale uwazaj tylko dla osob o mocnych nerwach, ja jak ja widze, to przelanczam, za bardzo sie wzruszam :pP

hahah to tak jak u nas dokladnie i maly za wszelka cene chce wejsc do lazienki :-D normalnie pcha sie tam kiedy moze :shocked2: chyba do lusterka bo uwielbia sie przegladac smieje sie sam do siebie:-D ja kosz ze smieciami musialam wynies do lazienki i zamykam dzwi nie ma innej rady na mojego Alexa :-D piloty juz 3 rozwalil :eek:jedna komorke:-(kontakty wszytkie zabezpieczone kable przeprowadzone wszytko gora nic nie lezy na podlodze :-D(w niedziele bylo wielkie przemeblowanie pod kontem kabli):-Dwiec nie ma co podgryzac... zaczol szafki otwierac wiec musimy zabezpieczenia kupic widzialam fajne i niedrogie w ikei :happy:
a ja mam umowiona wizyte dzis u pediatry na wazenie o 10.45 :cool2:i co deszcz leje jak z cebra:crazy: a w dodatku maly usnol z tego wszytkiego w calym opakowaniu padl w lozeczku jak ja montowalam ochrone przeciwdeszczowa do wozka :-D a juz mielismy wychodzic:-D
Ty to masz dobrze z tym spaniem Alusia :tak::tak:

koniec listopada , początek grudnia prawdopodobnie:tak::tak:

nioooooooo pieski sa duzie

swietny pomysl a w Warszawie zawsze latwiej o prace :tak::tak:przykladem moj mezowy bidulek najslodszy kofffany codzien zapitala do stolycy gdyz w lodzi nic konkretnego nie bylo:crazy::crazy::crazy: fakt połączenia z łodzi sa super i podroz wynosi go ok 1godziny i 25 minut:cool2:
Ooooooo matko Tygrych ales Ty wredna, gdzie Ty tego swojego bidulka wysylasz codziennie na taka poniewierke:szok::szok: Bo sie ksiezniczce nie chce do nowego miasta przyzwyczajac:-D:-D Biedn Twoj mezyk:laugh2:

My płaciliśmy właścicielowi 1000 zł za 2 pokoje na Białołęce a do tego czynsz i rachunki wynosiły ok 600-700 zł.
Ten kolega może i zarabia 2 500 zł ale za 700 zł po zapłaceniu wszystkiego nie utrzymamy się z dzieckiem bo na samo dziecko idzie ok. 600 zł miesięcznie.
Poza tym w Warszawie dojazdy są ciężkie.
A z psami nic nie zrobimy bo to Nasi przyjaciele i będą tam gdzie my.
Jesteśmy odpowiedzialni bo podjęliśmy się ich trzymania to tak bedzie.

M. jedzie jutro na rozmowę i może od 1.10 zacznie prace w Skarżysku to jest 30 min od Starachowic.
Na razie trzymam kciuki.
My tez trzymamy kciuki wras z synem i corka :laugh2::laugh2::laugh2:

dobra chata wysprzatana
a my powili znikamy na zakupki, bo dostala dzis od mezowego 200zl:tak::tak::tak:, wiec ide do rossmanna, bo juz kosmetyki sie koncza:-D:-D:-D
Ty to masz dobrze z tym Twoim mezowym:tak::tak: Udanych zakupkow

No i oczywiscie wszystkiego najcudowniejszego dla naszych malych solenizantow!!!!!!!!

U nas nocka dzis jak zwykle, maly rozwalony na srodku naszego malzenskiego loza, a my po bokach jedna reka i noga na podlodze, chcielismy dorobic coreczce nozki, ale maly terrorysta dzielnie pilnowal cnoty mamy:rofl2::laugh2::laugh2:

Natalkaa :-D:-D:-D

A mój męzowy pobiegł po mięsko i zaraz robie pyszne spaghetti blognese z serem:tak:
Mniamm
A potem idę z dzieciem na spacer.

Dziewczyny potrzebuje Waszej pomocy...;-);-);-);-);-)chcialabym kupic szwagierce ksiazke, jest w 5 miesiącu ciąży ale nie wiem jaką:sorry::sorry::sorry:czy o ciąży czy o opiece:sorry:POMÓŻCIE!!!!!!!

Ooooooo matko Tygrych ales Ty wredna, gdzie Ty tego swojego bidulka wysylasz codziennie na taka poniewierke:szok::szok: Bo sie ksiezniczce nie chce do nowego miasta przyzwyczajac:-D:-D Biedn Twoj mezyk:laugh2:
no coooooooooooooooooo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Natalkaa :-D:-D:-D

A mój męzowy pobiegł po mięsko i zaraz robie pyszne spaghetti blognese z serem:tak:
Mniamm
A potem idę z dzieciem na spacer.
a ja dzis buraczany dzien mam:-D:-D:-Dmam marszczyk czerwony , kotlety mielone z serem i pieczarkami , ziemniaczki i buraki tarte:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry