reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

no i od 2 ponad godzin siedzę w szpitalu! W miedzyczasie widziała mnie polozna, wzięła siuski do analizy i posluchalysmy serduszka- bije przepieknie! Brzuszek i macice mam odpowiednio wielka jak na 20 tydzień ciąży. Teraz czekam na lekarza i szlag mnie trafia bo ju na dupsko usiedziec nie mogę tak
mnie boli i jeszcze ból pleców doszedł. Pytalam sie jak dlugo musze czekac a oni mi na to ze jak lekarz przyjdzie to bedzie !

reklama
Cześć Dziewczynki :D
Właśnie wróciłam z grzybków no nie mogłam sobie odmówić małego spacerku po lesie mimo tych opinii o kleszczach. Mieszkam prawie w lesie więc jak by miał mnie jakiś dopaść to bez różnicy czy na obrzeżu lasu czy głębiej :-p A teraz idę coś wyczarować z tych grzybków na obiadek :p I chyba nigdy nie nadrobię tego co pisałyście :-(

No to gratuluje zbiorów! Fajnie, że wycieczka po lesie sie udała... :)

no i od 2 ponad godzin siedzę w szpitalu! W miedzyczasie widziała mnie polozna, wzięła siuski do analizy i posluchalysmy serduszka- bije przepieknie! Brzuszek i macice mam odpowiednio wielka jak na 20 tydzień ciąży. Teraz czekam na lekarza i szlag mnie trafia bo ju na dupsko usiedziec nie mogę tak
mnie boli i jeszcze ból pleców doszedł. Pytalam sie jak dlugo musze czekac a oni mi na to ze jak lekarz przyjdzie to bedzie !

3maj sie cieplutko i bądź cierpliwa. Niestety u nas NFZ nie szanuje pacjentów! Daj nam znać jak już będzie po wszystkim!

Ja tym czasem na poważnie już idę się uczyć........ Muszę się uczyć.....
Ale pierwsze coś zjem :D

Cześć Dziewczynki :D
Właśnie wróciłam z grzybków no nie mogłam sobie odmówić małego spacerku po lesie mimo tych opinii o kleszczach. Mieszkam prawie w lesie więc jak by miał mnie jakiś dopaść to bez różnicy czy na obrzeżu lasu czy głębiej :-p A teraz idę coś wyczarować z tych grzybków na obiadek :p I chyba nigdy nie nadrobię tego co pisałyście :-(
Ojj ja chyba też się lada poranek wybiorę na te grzybki, a też lada moment będę mieszkać prawie w lesie więc mam taką samą teorię do tych kleszczy jak ty Kochana:tak:A dużo nazbieraliście?:-D

No tak...lekarza mają wszystko i wszystkich w tyłku i przychodzą o której im pasuje. U nas jest tak samo USG małam na 15:00 a zjawił się o 16:30!:crazy: Wielki Pan usgownik!:-( A te krzesła to prawda są niewygodne twarde i śliskie! Mogliby chociaż trochę o nas pomyśleć...

Kochaniutkie ja spadam bo mam na 15 do szkoły a jeszcze chciałam odwiedzić pasaż handlowy, tam fajne tuniki widziałam, więc do wieczorka ale tego pózniejszego bo jak wrócę, to migiem na Brzydulę, potem na Pierwszą Miłość, następnie Na Wspólnej i M jak miłośćBuziaki

heh a ja od miesiąca powinnam pisać mgr.. gdzie tam! w czerwcu powinnam oddać i się obronić :D ale teraz napiszę bo mam przedłużony termin do końca X...

aaaaaaa zapomnialam sie pochwalić, że od ok 24 godzin nie było krwawienia :tak::tak::tak: juuuuuuuuuuupi chyba wszystko wraca do normy:laugh2::laugh2::laugh2:

heh a ja od miesiąca powinnam pisać mgr.. gdzie tam! w czerwcu powinnam oddać i się obronić :D ale teraz napiszę bo mam przedłużony termin do końca X...

aaaaaaa zapomnialam sie pochwalić, że od ok 24 godzin nie było krwawienia :tak::tak::tak: juuuuuuuuuuupi chyba wszystko wraca do normy:laugh2::laugh2::laugh2:
To super!!!!:-D Wracasz do formy:-D

No tak...lekarza mają wszystko i wszystkich w tyłku i przychodzą o której im pasuje. U nas jest tak samo USG małam na 15:00 a zjawił się o 16:30!:crazy: Wielki Pan usgownik!:-( A te krzesła to prawda są niewygodne twarde i śliskie! Mogliby chociaż trochę o nas pomyśleć...

Kurczę z tymi lekarzami to tak jest:wściekła/y: dziś byłam u dentysty...przyjmował teoretycznie od 8, ale oczywiście przyszedł dopiero chyba o 8:45, ale na szczęście byłam pierwsza i szybciutko mi sprawdził co tam jest do zrobienia:-D no, ale zawsze trzeba się naczekać:szok: a u ginka jest tak, że co prawda chyba jako jedyny lekarz przychodzi zawsze punktualnie:-) przed 18 jest już w gabinecie i punkt 18 zaczyna przyjmować, ale za to, żeby być pierwszym to trzeba być tam już ok. 16:30, bo taka tam jest zawsze kolejka, że jak się przyjedzie o 18 to już co najmniej 10 osób w kolejce:szok:

reklama

No to gratuluje zbiorów! Fajnie, że wycieczka po lesie sie udała... :)

Ja tym czasem na poważnie już idę się uczyć........ Muszę się uczyć.....
Ale pierwsze coś zjem :D
No akumulatory po takim dotlenieniu sie naladowane :D Miłej nauki Kochana :tak: i Smacznego! :-)
Ojj ja chyba też się lada poranek wybiorę na te grzybki, a też lada moment będę mieszkać prawie w lesie więc mam taką samą teorię do tych kleszczy jak ty Kochana:tak:A dużo nazbieraliście?:-D
.
Byłam z Rodzicami ja w sumie tylko spacerowałam ale uzbierałam tyle co do ususzenia na słoik i na obiadek a reszte zawieźliśmy do skupu i dostaliśmy ponad 80 zł :szok:

Do góry