No tak, Anisen nie bedzie miała radochy z nowego członka, bo ma córkę.... Za to ja tak hehe!
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
No tak, Anisen nie bedzie miała radochy z nowego członka, bo ma córkę.... Za to ja tak hehe!
az sie zaśmiałam przez łezki, niesamowite jesteście

Najeli płakać mi sie chce. za 2 dni mielismy isc sprzątać nowe mieszkanie, robic plany co jak ustawic a tu :-(
ja nie zostane w tym mieszkaniu na zime, zapłacimy koszmarnie dużo, obok nikt nie będzie mieszkał, będziemy miec włascicielkę ciętą na nas jak osa, bo jej juz powiedzielismy ze mieszkamy tylko do 15 października, ja nie pikole.
Przepraszam za słowa ale nie iwem jak mam to wyrazić co czuje, a czuje jakby mi sie zawaliło na glowe wszystko. dodatkowo własnie teraz tupacze daja znac ze jednak sobie nie zrobia przerwy, bo co.
Mieszkan jak na lekarstwo, jak są to ceny iście krakowskie. Jak nic nie znajdziemy do zimy to bedziecie mnie odwiedzać w wariatkowie na kobierzynie w krakowie. zawsze to jakaś wycieczka
Głowa o góry! Na pewno coś znajdziecie!
A jak nie, to ja mam jeden pokój gościnny, fakt łóżeczko tu nie wejdzie, no i po 3 tygodniach KLAUSTROFOBIA murowana, ale Adaś ma duży pokoik on chętnie podzieliłby się z Koleżanką miejscem!
uwielbiam cię pipo
az sie zaśmiałam przez łezki, niesamowite jesteście![]()
pewnie nie ma co schizować tylko łap za anonse i szukaj a nie net tez przejrzyj i się nie załamuj jakoś to bedzie....ja mam w toruniu wolny duży pokój jak chcesz
marga82
Lutóweczka2010
Lece sie popluskać i do łożeczka choc pewnie i tak tu jeszcze zajrze bo nie bed mogla usnac z podniecenia przed jutrzejszym usg
Anisen
kochamy Cię mocno
ja juz od lutego nic nie robie tylko anonse, internetowe ogłoszenia, kupuje co tydzien lokalna gazetę, chodze po biurach nieruchomosci, wszystko z zerowym skutkiem.
Zaczynam sie załamywać. A i ogłoszenia rozklejałam po miescie , nałaziłam sie i 2 głupie tel- jeden ze sprzeda ale moze w grudniu drugie ze wynajmie ale nie iwe kiedy. szlak mnie trafia.
ten mój dzidzius to będzie chodził po ścianach jak sie urodzi
Zaczynam sie załamywać. A i ogłoszenia rozklejałam po miescie , nałaziłam sie i 2 głupie tel- jeden ze sprzeda ale moze w grudniu drugie ze wynajmie ale nie iwe kiedy. szlak mnie trafia.
ten mój dzidzius to będzie chodził po ścianach jak sie urodzi
Anisen nie smutaj Kochana na pewno coś znajdziecie zobaczysz! Zawsze po złym jest dobro!Szczególnie dla lodóweczek!!U nas jest ogłoszeń w pip...szkoda, że bliżej nie mieszkacie.
Rechotku ty coś o członkach wspominałaś, ja nie w temacie, ale chętnie się dołączę do dyskusji
Mogę zostawić ci, prześlę plikiem bądz pocztą tę fasolkę Kochana.
A ja już wykąpana, ubrana w 2 bluzy bo zimnoo, cała najeżona chodzę, teraz mykam zrobić sobie zupkę zieloną vivon i maraton Na Wspólnej & M jak miłość
Rechotku ty coś o członkach wspominałaś, ja nie w temacie, ale chętnie się dołączę do dyskusji
Mogę zostawić ci, prześlę plikiem bądz pocztą tę fasolkę Kochana.
A ja już wykąpana, ubrana w 2 bluzy bo zimnoo, cała najeżona chodzę, teraz mykam zrobić sobie zupkę zieloną vivon i maraton Na Wspólnej & M jak miłość
jeeeej dziękuję za śliczny wpisik tylko dla mnie :*
I teraz wstyd po raz drugi- ja jescze odkad jestem w ciazy nie bylam u dentysty :| :X muysze leciec koniecznie bo biore zelazo. mam nadzieje ze nic nie znajdzieale ostatnie dwa razy nic nie znalazl, do trzech razy sztuka...
![]()
oł maj godness ja też jeszcze nie byłam!!a jeszcze dwóch okulistów na mnie czeka...czas ruszyć dupsko
i dostałam normalnie mega super wiadomośćMój chłop wraca z Filipin miedzy listopadem a grudniem no lepiej chyba już nie mogło być
normalnie jestem aż podniecona hahahahhaha
![]()
wooow Majsi strasznie się cieszę!!!superaśnie
Tygrynko trzymam kciuki żeby krwawienie raz na zawsze ustąpiło. I pamiętaj, jutro nie jedź do Olka ! W łóżku wypoczywaj !![]()
niestety Beatko muszę jechać do Olka bo przez niego jadę do Poznania a tego sobie nie podaruję - mężuś, mój ginek, lepsza opieka i sprzęt w spzitalu...
Ehh... Ja nadal w szpitalu! Kolo 16 pozwolili mi isc do domku, bo z dzidzia absolutnoe wszysrko ok- zrobili mi usg i posluchalismy serduszka, dali mi morfine przeciwbolowo, obejrzal mnie lekarz I sip do domku. Po drodze musialam zaliczyc apteke szpitalna po przeciwbolowe, ale tam nie dotarlam. W windzie prawie stracilam przytomnosc I mezus zabral mnie spowrotem na oddzial, gdzie mnie przyjeli I dalej czekam na lekarza. Ja juz ice do domku!!!
biedna Pandorka
Głowa o góry! Na pewno coś znajdziecie!
A jak nie, to ja mam jeden pokój gościnny, fakt łóżeczko tu nie wejdzie, no i po 3 tygodniach KLAUSTROFOBIA murowana, ale Adaś ma duży pokoik on chętnie podzieliłby się z Koleżanką miejscem!
ekhm koleżanko nie rozpędzaj się!!pamiętaj, że ja byłam PIERWSZA do zamieszkania z Tobą!!mam prawo pierwokupu czy coś takiego
reklama