reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

reklama
ja nie wiem wczoraj niby piłam ale nie wiadomo co tam lunatykująć wypiłam

jeśli chodzi i glitery to mi wstawiał kumpel z pracy pojęcia nie mam jak to zrobił....zajęło mu to chwilkę

wiecie co jak myje włosy to mi strasznie wypadają wam też jestem przerażona

Dostałam SMS-a od Kaliny:

"Kochane Lodóweczki! wszystko jest dobrze, to wynik przeforsowania się w weekend.dałam sobie dużą nauczkę :-( mam kilka dni leżeć.synek ma się dobrze :-) zaraz posłucham jego serduszka :-) dziękuje, że jesteście ze mną :-) odezwę się na BB jak wrócę do domku".

Przekazane :)

dzięki Tygrynka :)))) :-D

a to mi się pomerdało już, bo tak staram się nadążyć z czytaniem, pisaniem, obsługiwaniem córy latającej jak perszing po pokoju, że durnieje :D

ja nie wiem wczoraj niby piłam ale nie wiadomo co tam lunatykująć wypiłam

jeśli chodzi i glitery to mi wstawiał kumpel z pracy pojęcia nie mam jak to zrobił....zajęło mu to chwilkę

wiecie co jak myje włosy to mi strasznie wypadają wam też jestem przerażona
Ja nie dość, że po narkozach zostałam z połową włosów i już nie odrosły to teraz wypadają mi jak szalone do końca ciąży zostane chyba łysa :wściekła/y::-:)-:)-:)-(
dzięki Tygrynka :)))) :-D

a to mi się pomerdało już, bo tak staram się nadążyć z czytaniem, pisaniem, obsługiwaniem córy latającej jak perszing po pokoju, że durnieje :D
Hahahhahahahha przynajmniej masz Kochana wesoło :D
Dobra.... ja spadam....

Odezwę się później...
Miłego dzionka :*

reklama
Do góry