reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

reklama
Kalinka super że z Synusiem wszystko dobrze:tak:

Boże dziewczyny, ale mi głowe rozsadza:-( Tak mnie cholernie łeb napier..la, że sobie miejsca nie umiem znaleźć
Pocieszę Cię tylko tak że ja takie bóle głowy mam codziennie od jakiegoś miesiąca :-(
Kalinko no to super! Teraz odpoczywać, odpoczywać i jeszcze raz odpoczywać! Jeszcze się nalatasz , nie martw się, od marca się zacznie:-D

A ja nie czuję żadnych kopniaków, ale za pewnie za tydzień, dwa poczuję:tak: Jak na razie to słyszę co jakiś czas bulgotanie:-D
Ja zanim poczułam kopniaki to myślałam, że mam w brzuszku jakąś żabę :-D tak się nie mogłam tych kopniaków doczekać a teraz nie mogę przez nie spac :-p A Ty Kochana do pierwszego kopniaczka masz bliżej niż dalej więc może lada dzień już poczujesz :D

]HEJ KOCHANE BRZUCHATKI!!!

Nie było mnie z Wami tydzień - nie miałam dostępu do internetu, a Wy wyskrobałyście 200 stron :szok:
Nie dam rady nadrobić.

Czy wszystkie brzuchatki zdrowe? Coś się stało z Najeli?

Mam nadzieje, że wszystko w porządku, bo stresuje się losem każdej lutówki. Zwłaszcza, że moja fasolka z początku też miała podejrzenie wady rączki ale dalsze badania nie potwierdziły się - na szczęście.

Mam też do Was pytanie:
Za 4 tyg mam zrobić sobie USG 3D - zalecił lekarz, ale słyszałam , że badania połówkowe czy też genetyczne ( nie wiem czy to to samo) wykonywane jest i tak w USG 2D a te 3D to tylko bajer - jak myślicie warto jest robić USG 3D, czy już robiłyście?

Ostatnia edycja:
reklama
]HEJ KOCHANE BRZUCHATKI!!!

Nie było mnie z Wami tydzień - nie miałam dostępu do internetu, a Wy wyskrobałyście 200 stron :szok:
Nie dam rady nadrobić.

Czy wszystkie brzuchatki zdrowe? Coś się stało z Najeli?

Mam nadzieje, że wszystko w porządku, bo stresuje się losem każdej lutówki. Zwłaszcza, że moja fasolka z początku też miała podejrzenie wady rączki ale dalsze badania nie potwierdziły się - na szczęście.

Mam też do Was pytanie:
Za 4 tyg mam zrobić sobie USG 3D - zalecił lekarz, ale słyszałam , że badania połówkowe czy też genetyczne ( nie wiem czy to to samo) wykonywane jest i tak w USG 2D a te 3D to tylko bajer - jak myślicie warto jest robić USG 3D, czy już robiłyście?
Całe szczęście że wszystko dobrze:tak: Najeli uczy się do obrony:sorry: a tak wszystko ok:tak: Wiesz co ja radziłam się lekarza i faktycznie 3d to bajer poszłam i lekarz sam od siebie powiedział żeby poczekać i koło 30 tygodnia zrobić 3d wtedy dzieciaczek naprawde ślicznie wygląda i warto mieć taką pamiątke ale i tak zrobicie jak uważacie;-):-)

Do góry