reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

]
Mam też do Was pytanie:
Za 4 tyg mam zrobić sobie USG 3D - zalecił lekarz, ale słyszałam , że badania połówkowe czy też genetyczne ( nie wiem czy to to samo) wykonywane jest i tak w USG 2D a te 3D to tylko bajer - jak myślicie warto jest robić USG 3D, czy już robiłyście?
Ja chcę sobie zrobić usg trójwymiarowe to mi się pytali czy nie mam na co pieniędzy wydawać ;]

reklama
Ja tak samo, od czasu zajścia w ciążę ból głowy odczuwam częściej, niż zwykle. Ale nie martwię się tym.I tak wiem, że wszystko jest w porządku, więc Kochana się nie martw, u Ciebie jest tak samo.
Muszę wyjść z psem na dwór, siedzi przy drzwiach i udaje głupiego, jak bym nie wiedziała o co kaman.
Oooooooo fajna piosnka leci w muzyce na topie, polskie radio internetowe...Flo Rida- Right Round, sialala :)

No właśnie bo to USG 3D to kupę kasy kosztuje, a ja wolałabym te pieniążki na coś innego wydać.
Nie mam pomysłu na obiad, i w ogóle u Was też taka paskudna pogoda?
Nic się nie chce.

Teraz doczytałam, że coś się stało z Kaliną nie z Najeli.
Dobrze, że wszystko ok.

Ja się zdążyłam przyzwyczaić do bólu głowy - od 2-3 miesięcy codziennie około 12 łeb mi rozsadza.... To jest jeden z powodów mojego L4 :-p

A USG ja miałam próbę 4D, ale moja córcia się schowała za łożysko i nic nie było widać. 4D to podobno tylko bajer - jedynie rozczep podniebienia łatwiej wypatrzeć na takim sprzęcie. Ja chodzę do lekarza który w odpowiednim momencie robi 4D więc się nie zastanawiam nawet...

Ostatnia edycja:
Poziomeczko z Kalinką wszystko w porządku:tak: Ja też jestem tego zdania, że pieniążki mogłyby być przeznaczone na dodatkowe rzeczy dla maleństwa:tak:U mnie też pogoda do...

[/QUOTE]

Nie idę do sklepu bo pada a Rodzice zadzwonili, że wracają wieczorem więc dziś sobie zrobię to co mam w zamrażarce czyli rybkę i suróweczki :D

No właśnie bo to USG 3D to kupę kasy kosztuje, a ja wolałabym te pieniążki na coś innego wydać.
Nie mam pomysłu na obiad, i w ogóle u Was też taka paskudna pogoda?
Nic się nie chce.
No tam gdzie ja się pytałam to 250 zł + 20 zł płytka z filmem( i jeszcze bym musiała jakies 80 km dojechać więc ok 100 zł na paliwo :eek:) nie wiem właśnie czy się opłaca to robić czy nie muszę gdzieś się dokładniej doinformować :-p

reklama
Gucha może zorganizujemy jakąś imprezę dla brzuchatek?:tak:

Ale co tam Ty za 18 dni będziesz miała balangę - mówię o ślubie.
Już wszystko dopięte na ostatni guzik?

Co do bólu głowy to chyba normalne bo ja też często na nie teraz narzekam - ale pomaga mi zimny kompres na czoło.

Do góry