reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

A ja już w domu od godziny jestem:-p Zrobiłam i zjadłam obiadek i idę pod kocyk poczytać gazetki i się grzać:-p Mężu zadzwonił, że będzie później, bo kolega się zjawił u niego w pracy, że ma awarie komputera, a moje Kochanie jako że się zna na tym wszystkim, pojechał:sorry: no nic kocyk i Gabryś w brzuszku muszą mi wystarczyć:-D 3majcie się ciepło dziewuchy:-D i nie napłodźcie do jutra zbyt wiele postów
papa
Kochana mi Dzidziuś i kocyk musi już od ponad miesiąca starczyć i daję radę ;-) Miłego wypoczywania i do juterka :)

reklama
A ja robie zupcie grzybową z grzaneczkami ^_^... mmm ... bogowie wszechmocni , jak ja kocham gotować ... na drugie chyba będą placuszki z cukini :))

A ja robie zupcie grzybową z grzaneczkami ^_^... mmm ... bogowie wszechmocni , jak ja kocham gotować ... na drugie chyba będą placuszki z cukini :))

ja zaraz idę walczyć z placuszkami kurczakowymi :D z papryką
Smacznego Kochane :) Ja do domku dotrę dopiero po 19 bo zaraz muszę wyjść więc się pozastanawiam co by tu zjeść :)

Witajcie Kochane ;) wróciłam z pracy i mykam pod kołderkę wygrzać się troszkę :) milusiego wieczorku :)))) paaaa

Znachorka Ależ mi smaka tą zupką grzybową zrobiłaś, kurna chyba jutro też zrobię :-) A pojutrze zrobię gołąbki mężuś będzie szczęśliwy. Albo zrobię jutro jedno i drugie, a co! :-D

Co do Coca Coli to Wam się przyznam, że ja też mam taką chcicę na to paskudztwo jak nigdy- bo normalnie nie piję napojów gazowanych.

A te OGRODNICZKI są superaśne, gdzie można je kupić i ile kosztują? Wie któraś z Was laski?

No, już mi kur... ica trochę przeszła :tak::-D:tak::-D Teraz sama się śmieję z tego co w tej mojej chałupie wyprawiałam. Wy też macie takie dni, że bez kija to nie podchodź?

Mogę z Tobą zamieszkać??:-):-):-):-):-)

No, już mi kur... ica trochę przeszła :tak::-D:tak::-D Teraz sama się śmieję z tego co w tej mojej chałupie wyprawiałam. Wy też macie takie dni, że bez kija to nie podchodź?
Jakby to ująć... może tak:
ja mam pojedyncze dni kiedy mozna bez kija podejść :eek:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cześc Lodóweczki

wreszcie dotarłam do domu. miałam dzis prmaraton nie do pobicia. Najpierw do pracy, potem do 3 biur nieruchomości, potem ogladać mieszkanie do kupienia, potem oglądać dziłkę, jeszcze raz do biura, do banku, na zakupy i znów do banku bo cos pokręcili i wreszcie dodomu. Ufff
Mieszkanie które ogladaliśmy jest do kapitalnego remontu, bez balkonu ale za to okna nowe. trzeba by w nim było robic inst elektryczną, wodną, trzeba by było zrobic od podstaw łazienke, kuchnie. tylko w dużym pokoju wystarczy odmalować sciany. na razie byśmy nie robili podłog , a potem tak, panele. Poniewaz trzeba wsadzic w to mieszkanie ok 30tys chcielismy utargować 10tys, ale okazało sie ze pani która nam je pokazywała musi sie z mezem naradzic, ona sama nie bardzo do targowania. Mój mąz był troche zawiedziony. No ale powiedzielismy jej ze zalezy nam na czasie i jesli opuszczą cene to my to mieszkanie kupimy, jak nie to szukamy innego. Moze sie zdecyduja opuścic i kupimy nasze własne M z jednym fajnym pokojem i jednym maluśieńkim, takim tylko dla dzieciaczka.

Kalinka super ze tak sie ułozyło. Kobietko dbaj o siebie i maluszka i nie forsuj sie tak. Bo my tu na zawał padniemy.
Pandorka oby szybko Ci przeszlo. Zycze szybkiego powrotu do zdrówka

Kobietki nie było mnie cały dzien i na razie padam. Musze cows zrobic ciepłego do zjedzenia, maz wróci znów koło 24 ale będzie głodny jak wilk wiec ciepłego cos musi zjeśc. ja na razie na kanapkachi o zgrozo na pączku.
aa zrobiłam rano badanie glukozy na czczo, wyszlo mi 80, wiec w normie. na razie uff, 10 października (w sobote) ide robic obciązeniowe. w sobote bo bede miała wtedy tam spokój i dodatkowo maz będzie mógł mi dotrzymac towarzystwa.

reklama
Do góry