reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

reklama
znachorka ale czadowo! To naprawdę musiało być cudowne doświadczenie :) Też tak chcę hihiih. Na razie cieszę sie tym, że znów coraz bardziej czuję moją Oleńkę :)

Znachorka bomba :-)musiało być naprawdę niesamowite

moja bestia kpoie wtedy gdy sama chce, czytaj o 4 w nocy, nad ranem albo jak ja cos jem ;-). Jak maz chce poczuć to sie zaraz uspokjaja i nie chce nawet raz kopnąc. To Bestyjka juz rządzi

w dalszym ciągu mam do sprzedania soczewki moc -0,5 miesieczne w super cenie. Jakby któraś potrzebowała albo wiedziała o kims kto nosi takie szkła to będe wdzieczna za kontakt.

Ostatnia edycja:
Znachorka bomba :-)musiało być naprawdę niesamowite

moja bestia kpoie wtedy gdy sama chce, czytaj o 4 w nocy, nad ranem albo jak ja cos jem ;-). Jak maz chce poczuć to sie zaraz uspokjaja i nie chce nawet raz kopnąc. To Bestyjka juz rządzi

No faktycznie kontaktowy ten dzidziuś Znachorki. Mój zupełnie jak Twój, robi co chce i mimo że bardzo poluję na więcej ruchów i Majka czeka z niecierpliwością kiedy jej pokażę jak dzidziuś kopie, to nasz mały trol uparty jest jak diabli i pogadać z siostrą nie chce;-)

No faktycznie kontaktowy ten dzidziuś Znachorki. Mój zupełnie jak Twój, robi co chce i mimo że bardzo poluję na więcej ruchów i Majka czeka z niecierpliwością kiedy jej pokażę jak dzidziuś kopie, to nasz mały trol uparty jest jak diabli i pogadać z siostrą nie chce;-)

Aniu nasze szkraby jeszcze przed urodzeniem nas ustawiają po kątach :-D
no ale zeby z siostrą nie pogadał maluszek, trzeba go uświadomić ze lepiej ze starszą siostrą nie zadzierać :laugh2:

No to musiało być wspaniałe uczucie, mam nadzieję, że i my nawiążemy takie kontakty z naszymi maluchami, a jak dobrze pójdzie to zaczniemy się porozumiewać morsem

36_22_25[1].gif

No to musiało być wspaniałe uczucie, mam nadzieję, że i my nawiążemy takie kontakty z naszymi maluchami, a jak dobrze pójdzie to zaczniemy się porozumiewać morsem

Zobacz załącznik 168828

Z doświadczenia wiem że jeszcze nam bokiem (i to bardzo dosłownie) te kontakty z naszymi bobasami będą wychodziły;-) Ale to i tak fajne strasznie jest i już się nie mogę doczekać tego rozpychania prawdziwego:-)

Aniu, na pewno tak będzie z resztą Ty wiesz bo już to przeżyłaś :-) Ale te z nas, które będziemy mamuśkami pierwszy raz to póki co cieszymy się z tych tajemniczych znaków hiihihhi Do czasu oczywiście :-D Bo potem to bedziemy narzekać, że tu boli, tam strzyka hihihi

Ostatnia edycja:
Siunia to prawda, ta laska z AA jest jakaś niewyżyta hehe, a w M jak miłość też nie lepiej, biedna Hania się postarała, zrobiła kolację dla męża, świece...a ten do niej smsa, że ma ważny wyjazd a siedzi pod kołdrą z Grażyną, aż mama mnie uspokajała, bo wydzierałam się, co to za drań i jełop z niego.Znachorka no no, masz niesamowitego skarba w brzuszku, super!:)
Oleńka gratuluję potwierdzonej płci, na pewno ptaszek już nie zawita:)

reklama
mam wielki garnek zupy gulaszowej, pychaaa bo wyszła delikatna, lekko ostrawa, lekko kwaskowata z dużą iloscią warzyw.
Chętnie sie podzielę

ale mi sie nudzi, okrutnie, a tu czekac do 24 jeszcze, okropieństwo

kurcze jakos nie moge sie przemóc zeby ogladać te seriale. serio. probowałam, nie wytrzymuje nawet 10 minut, zaraz sie wsciekam i przełączam albo wychodze z pokoju. Nie będzie ze mnie serialowa mamusia, raczej wole poogladać cos na discovery, tylko teraz nie mamy kablówki ani satelitki

Ostatnia edycja:
Do góry