reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

Dobra laseczki ja spadam na autobus, życzta mi powodzenia na chemii bo mnie zaczyna żołądek boleć z nerwów. Aż strach wyjść na dwór, toć to mnie porwie:-D:-D:sorry: Buziaczki Kochaniutkie Perełeczki;-);-);-) Ale najpierw z pieskiem na dwór, bo skomle pod drzwiami, chyba go gniecie co nieco...:sorry:

Gud lak!!! Powodzenia, niech Ci w końcu ta chemica da spokój!!!!!

reklama
Gucha powodzenia na chemii :-)

Wróciłam z warzywniaka i calą drogę z patrzyłam na kupione przez mnie brzoskwinie. jak tylko wpadłam to zaraz zabrałam sie za ich mycie. zjadłam w ciagu kilkuminut jedną. pycha. Chyba moja kinia tez jest szczęsliwa bo kopnęła 3 razy jak zjadłam, a moze jej nie smakowało. Ja tam liczę ze smakowalo, bo były ślodkie , pyszne.

wiec zapchałam sie brzoskwinia i nie chce mi sie juz jeść. trzeba jednak zjeśc cos normalnego. wiec przynajmniej drugie zjem- kotleta i buraczki , a do tego ja wole kaszę gryczaną.

Anisen a to z tym suwaczkiem to ciekawe bo ja tez mam 22 tydzien i jeszcze 5 miesiac:-( a suwaczki takie same prawie.. a moze jutro wskoczy? buu:-(

a tak wogole to ostatnio doczytałam , że tu dziewczyny 90 rocznik są?
a ja myślałam ,że najmłodsza jestem i jak się przyznam to mnie zlinczujecie ze mam do młodych mamusiek spadać bo jest takie forum tu...:sorry: a ja 89 jestem ..
nie wiele młodsza, ale już widzę,że nie ma się czego bać ;)))

a tak wogole to ostatnio doczytałam , że tu dziewczyny 90 rocznik są?
a ja myślałam ,że najmłodsza jestem i jak się przyznam to mnie zlinczujecie ze mam do młodych mamusiek spadać bo jest takie forum tu...:sorry: a ja 89 jestem ..
nie wiele młodsza, ale już widzę,że nie ma się czego bać ;)))
No ja jestem 90:-) ale generalnie każda kobieta ma tyle lat na ile się czuje:-) o przypomniała mi się pani barbara wstawie Wam:
[video=youtube;32nX4Mgvf04]http://www.youtube.com/watch?v=32nX4Mgvf04[/video]

reklama
Do góry