reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

Plose :)

Laski ja przysięgam że przy Was wymiękam ha ha ha zwijam się tu ze śmiechu jak was czytam jesteście booooskie a mój mąż mówi, że jak mu nie powiem z czego się tak kielczę to zaraz wejdzie na BB i sam sprawdzi :)

reklama
zadzwonilam do innej prywatnej kliniki i huj zaplace 2 razy wiecej ale mam wizyte za 1.5 godz..wiec niedlugo bede wychodzic...a teraz drinkuje sobie 3 szklanke wody...no pekne zaraz....ale mam nerwa nie ma co...dzieki dziewczyny za wszystko:)

Rechotku a ty jak juz cos powiesz to leje ze smiechu...zesikam sie zaraz tyle wody juz wypilap...no z warg sromowych bedzie wrozyc wariatka haha

no właśnie ciążę i to prawidłową potwierdza się przez USG....tak to równie dobrze mogla ją z wargi sromowej wywróżyć......
nie kumam ...czemu ci nie zrobiła USG od razu .....jak ci test wyszedł pozytywnie to jej potwierdzenie w ten sposób nic nie zmieniło.....

No to widocznie mam ciążę nieprawidłową a w brzuchu mam GODZILLĘ koniec tematu TOĆKA!
:confused2:

Misia to trzymam kciuki mocno każ jej zrobić ładne zdjęcie fiutka lub pipeczki :) A jak nie to powiedz że mafia lodówkowa jest zawsze w pogotowiu i w razie co to zara tam bydziemy i dupsko jej skopiemy że kości to z dupy przez miesiąc nie pozbiera :p Niech więc się kobita postara bo jak nie... :cool2:

reklama
Rechotku a ty jak juz cos powiesz to leje ze smiechu...zesikam sie zaraz tyle wody juz wypilap...no z warg sromowych bedzie wrozyc wariatka haha

no ja cie kochana wiele uścisków wysyłam...bo ci tam u ciebie to wogóle chyba stan zdrowia jakikolwiek z kołtunów na głowie wyczytują.....masakra.....chyba ci tam patrzą jak się włos na Andżeli się kręci - jak w prawo to ok - jak w lewo to może ok - jak prosty to kaplica.....

współczuje tej służby zdrowia.......całuje leć na USG jak wrócisz to pisz.....

Do góry