reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

haha Kasiunia ty moja wartiatko...domino se z tych kosci kuzwa zrobimy:p

jade do innego lekarza zaraz...buziaki jutro sie odezwe bo potem do weterynarza kuza bo z piskiem cos zle jest 3 dzien nic nie jje i troszke wody wypije jak w niego wmusze...lerzy tylko biedaczek...jeszcze mi zdechnie...oby nie...bo kochany jest straszliwie

reklama
Jejku, ale ty przeżywasz, przepraszam, że nie mam tak wspaniałego lekarza, jakiego ty masz! może i mi wywróżył z najeżonego PRAWEGO OD ZACHODU włoska i co z tego?
Wrrrrrr...idę się napić!

no ja cie kochana wiele uścisków wysyłam...bo ci tam u ciebie to wogóle chyba stan zdrowia jakikolwiek z kołtunów na głowie wyczytują.....masakra.....chyba ci tam patrzą jak się włos na Andżeli się kręci - jak w prawo to ok - jak w lewo to może ok - jak prosty to kaplica.....

współczuje tej służby zdrowia.......całuje leć na USG jak wrócisz to pisz.....

haha ja nie wiem mi to chyba na slowow honoru uwierzyli ze jestem w tej ciazy...test zrobila to pewnie jest haha

haha Kasiunia ty moja wartiatko...domino se z tych kosci kuzwa zrobimy:p

jade do innego lekarza zaraz...buziaki jutro sie odezwe bo potem do weterynarza kuza bo z piskiem cos zle jest 3 dzien nic nie jje i troszke wody wypije jak w niego wmusze...lerzy tylko biedaczek...jeszcze mi zdechnie...oby nie...bo kochany jest straszliwie

Na pewno nic pieskowi nie będzie, po prostu ma zły dzień, zobaczysz! I pokaż nam zdjęcia, jak wrócisz ok?:-D

cholera no ja to chyba se pieluche zaloze bo zanim tam dojade to ta cala wody wysikam buuuuuu.Guska napisze napewno...jak bedzie o czym a jak nie bedzie to tez napisze pare kurew posle i od razu mi sie lepiej zrobi:p

Aguś piesorek może ma problemy z żołądkiem, raczej tak szybko nie zdechnie. Zazwyczaj jak pies ma umrzeć to bardzo dużo je i pije. To chyba taka reakcja obronna... Bądź dobrej myśli słonko i daj znać jak po USG :)

Gucha Ty weź się tak nie wkur.... Daj na luz bo ci gnaty poprzetrącam :p A może masz ochotę na ten kij golfowy... ;) W razie co to załatwie jaki no i jestem do dyspozycjo, czego to się dla koleżanek nie robi ;)

Jejku, ale ty przeżywasz, przepraszam, że nie mam tak wspaniałego lekarza, jakiego ty masz! może i mi wywróżył z najeżonego PRAWEGO OD ZACHODU włoska i co z tego?
Wrrrrrr...idę się napić!

co ty mój pierwszy i drugi był do bani już 3 jest do rzeczy....ciężko dostać się do porządnego ....na początku dziewczyny też niektóre pisały że maja masakre i zmieniają ......

byle polij czymś bąbelkowym.....ja nie moge

reklama

Gucha Ty weź się tak nie wkur... się tak. Daj na luz bo ci gnaty poprzetrącam :p A może masz ochotę na ten kij golfowy... ;) W razie co to załatwie jaki no jestem do dyspozycjo, czego to się dla koleżanek nie robi ;)

Ale ja się nie denerwuję, ja tylko sie bronię, inne się dzisiaj bardziej denerwowały i jakoś nic nie miałaś do ich gnatów:-D:-D:-D

Do góry