patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Może i nadrukowałaś, ale warto było bo aż łezki stają w oczachmatko ale nadrukowałam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może i nadrukowałaś, ale warto było bo aż łezki stają w oczachmatko ale nadrukowałam![]()
Nie fochamy siębuuu Patrycja a czytałaś moją historię?? bo nic nie napisałaś, że piękna i czuję się olana i zaraz się fochnę buuu
a wiecie co mnie zastanowiło? że w wielu historiach (w tym mojej) jest fakt, że nie pozwalałyśmy sobie na uczucie, nie uswiadamiałyśmy sobie albo je ukrywałyśmy przed facetami... a przecież to zawsze było na odwrót, to zawsze facet był tym bardziej skrytym, a dziewczyna się wyrywała z deklaracjami... a tu - na odwrót![]()
Przepraszam Kochanabuuu Patrycja a czytałaś moją historię?? bo nic nie napisałaś, że piękna i czuję się olana i zaraz się fochnę buuu
a wiecie co mnie zastanowiło? że w wielu historiach (w tym mojej) jest fakt, że nie pozwalałyśmy sobie na uczucie, nie uswiadamiałyśmy sobie albo je ukrywałyśmy przed facetami... a przecież to zawsze było na odwrót, to zawsze facet był tym bardziej skrytym, a dziewczyna się wyrywała z deklaracjami... a tu - na odwrót![]()
wróciłam od lekarza.We wtorek idę do szpitala na parę dni:-(. Mam za wysoki poziom cukru i idę na badania w tym kierunku i na konsultacje z diabetologiem. Rechotku możesz mi powiedzieć jak takie badania wyglądają i jak wygląda dieta (co można jeść, a co nie)