reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Jesli moge czuc sie zaproszona, to wpisz mnie na liste;-) Chetnie poznam nowe wirtualne kolezanki:-D I podaj adres "duuuuuuzymi literam"i, bo ciezko u mnie z topografia Galway. A z orientacja w terenie nie lepiej...:-D
:)
zapraszam zapraszam..im nas wiecej tym weselej..hehe
a adres to : 62 LURGAN PARK , RENMORE
w razie problemow to dzwonic : 0876673481

reklama
Hejo
MamaAdy owszem jest H&M w Athlon, moglas się nas zapytać :tak: ja tam kupowałam sobie ciuchy ciążowe
ale ostatnio jak byłam w Pl nic nie umiałam fajnego znaleść tylko torebkę sobie kupiłam

Didi mnie tez wpisz na listę :-)

Misia jak tam Al?? moze jednak dasz rade sie wyrwac na kawkę??

Witam w ten deszczowy wtorek:happy:
MartaF:dobrze,kochana,że to się tak jakoś rozeszło po kościach:tak:Już myślałam,że będziesz musiała do szpitala jechać:no:Ale każda mama chyba przyzna mi rację,ze baaaardzo prawdopodobne jest,że te bóle mogą być wywołane tym przeklętym gazem,może synuś jakiś dyskomfort odczuwa?:confused:A i jeszcze teraz zaczyna znów pobolewać:wściekła/y:.Ty już lepiej nic nie pomagaj w malowaniu tylko odpoczywaj:no:.A nie masz gdzie podjechać do polskiego ginekologa?
lubiczanko:wczoraj szukałaś tego prezentu dla szefa,a dziś dostałam ofertę z Lidla: Lidl Online .I tylko 19.99:tak:Zawsze tak jest,że jak się czegoś szuka to nie ma,a jak jest to już niepotrzebne:-D:-D:-D

Oj Marta wspolczuje ci naprawde.Stres w ciazy nie wskzany a w dodatku juz w tak wysokiej ciazy.Moze pomalujcie dwa pokoje do spania i przenoscie sie jak najszybciej.No i oszczedzaj sie.Niech dzidzi posiedzi sobie jeszcze w brzuszku.
kochana musimy pomalowac całą góre bo będą wykładziny wymieniac na nowe,ale ja malowac nie będe,mój K z moim bratem powinni dzisiaj góre skończyc:tak:

wyobraźcie sobie ze własciciel kazał mi zapłacic za ten tydzien i depozytu nie odda:szok:więc ja mu kluczy tez nie oddam:no:

jestem w szoku dopiero co zgłosiłam ze sie wyprowadzam do biura a oni wystawili juz chate
http://www.rent.ie/houses-to-let/5-Caiseal-Na-Ri-Golden-Road-Cashel-Co-Tipperary/734836/
tutaj mieszkam teraz

Ostatnia edycja:
Didi, a i owszem bede dzwonila, bo sama raczej nie trafie:-) Tym bardziej, ze nie mam pojecia, gdzie jest Renmore:eek: Ale zaraz sprawdze na mapce:-)

Jesli ktoras nie ma sie jak dostac do Didi, bo daleko, to mam jakies 2,5 miejsca w aucie;-) Chetnie zabiore...

Moniadan, nie pytalam Was o H&M, bo nie przyszlo mi to do glowy:-) Skoro slyszalam, ze jest Tylko w Dublinie, to uwierzylam na slowo... Ale jak pomysle, ze tyle czasu zylam w niewiedzy...:eek::wściekła/y: Ale, to nic. Teraz juz wiem. Poza tym, to tylko ubrania...

MartoF, no to juz jest przegiecie!!!!!!!!!! Nie zaplacilabym mu ani grosza!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znajdz koniecznie kogos, kto potrafilby sie zajac ta sprawa.
Nie mam pojecia, do kogo w takiej sytuacji sie zglosic ale moze ktoras z dziewczyn na forum podpowie???

Ostatnia edycja:
Hej mamunie w tą piękną pogodę deszcz przestał padać wyszło słońce :-)didi zapisała bym się na listę bo mój M dziś jedzie do Galway ale jestem chora złapało mnie :tak:gorączki brak ale katar i kaszel mam nadzieje że dzieci nie załapią:-D na oglądałam się waszych pokoików i też zrobiłam małej od 3dni śpi sama jakoś dziwnie nam teraz w sypialni:-)dziś dostała Julcia paszport Irlandzki więc lecimy do Polski w dwie na tydzień ;-)pozdrawiam buzka

kochana musimy pomalowac całą góre bo będą wykładziny wymieniac na nowe,ale ja malowac nie będe,mój K z moim bratem powinni dzisiaj góre skończyc:tak:

wyobraźcie sobie ze własciciel kazał mi zapłacic za ten tydzien i depozytu nie odda:szok:więc ja mu kluczy tez nie oddam:no:

jestem w szoku dopiero co zgłosiłam ze sie wyprowadzam do biura a oni wystawili juz chate
5 Caiseal Na Ri, Golden Road, Cashel, Co. Tipperary - Apartments and Houses for Rent in Cashel, Tipperary - Rent.ie
tutaj mieszkam teraz

witam!
wiec to jest ta smierdzaca gazem chatka? ladna,szkoda ze musicie sie wyprowadzic,ale w sumie zmieniacie na wieksza i tansza wiec to tez plus. O depozyt mozesz walczyc na pewno,nie ma prawa Ci go nie oddac,bo nic tam nie zniszczylas itd. Najgorzej tylko ze to kolejny stres i nerwy.:no::-(
Ja tez mysle ze to przez ten gaz masz jakies bole,a poza tym ta nerwowka tez swoje zrobila..Biedulko odpoczywaj i nie przemeczaj sie bron Boze!Powodzenia w przeprowadzce i zdrowka duuuzo!

Ja od wczoraj wieczora mam skurcze przepowiadajace.Nie wiedzialam ze takie skurcze tez sa regularne-rowno co 15min,z tym ze w odstepach.Wcale sie nie dziwie ze niektorzy je myla z tymy wlasciwymi..
Bylam dzis u Cudo kontrolnie - z dzidzia OK,cisnienie w porzadku,zostaje czekac..A. juz wzial wolne z pracy i pelen napiecia oczekuje:-D

Wracajac do tematu prawka,ja oczywiscie rowniez mowie stanowcze NIE jezdzie po pijaku!:wściekła/y:

milego dnia

madbebe bede walczyc o depozyt,napewno mu go nie zostawie:no: z tymi skurczami to nie wiem bo na początku miałam termin o 3-4 tygodnie do przodu i mama mi radzi zeby nie brac nospy tylko czekac i jak sie zacznie to jechac rodzic bo możliwe ze to juz czas:sorry:

mamo ady ja nie mam zamiaru mu nic płacic, niedoczekanie jego

ide wstawiac obiadek:-)

MartaF:a może jednak spróbuj coś zdziałać w Threshold?Wcześniej nie chciałaś,bo nie chciałaś landlordowi zaszkodzić,ale teraz skoro on Tobie próbuje wywinąć taki numer,nie miej żadnych skrupułów!!!A chatka na prawdę ładna,szkoda,tylko,że to komora gazowa:wściekła/y:
madbebe,MartaF:no,kurczę,może to już niedługo?Trzymam kciuki:tak:

reklama
Hej mamunie w tą piękną pogodę deszcz przestał padać wyszło słońce :-)didi zapisała bym się na listę bo mój M dziś jedzie do Galway ale jestem chora złapało mnie :tak:gorączki brak ale katar i kaszel mam nadzieje że dzieci nie załapią:-D na oglądałam się waszych pokoików i też zrobiłam małej od 3dni śpi sama jakoś dziwnie nam teraz w sypialni:-)dziś dostała Julcia paszport Irlandzki więc lecimy do Polski w dwie na tydzień ;-)pozdrawiam buzka
wpadaj..damy rade z Twoim katarem ...:-D
wiec jutro czekam :cool2:na: Kamcie , Moniadan , Emili78 ,Martuśke23 i na Mama_Ady chyba ze ktoras z galway jeszcze sie skusi ..Larcia..Misia i reszta gdzie jestescie?????
a teraz zmykam na poczte

Ostatnia edycja:
Do góry