reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Matko Kochana u mnie niebawem 20 tydzień, kiedy ta moja fasolka da o sobie znać, w gorącej wodzie jestem kąpana, ja tak bardzo pragnę aby mnie porządnie kopnęła

reklama
Matko Kochana u mnie niebawem 20 tydzień, kiedy ta moja fasolka da o sobie znać, w gorącej wodzie jestem kąpana, ja tak bardzo pragnę aby mnie porządnie kopnęła

No to czekamy na ten sam moment :-), ja się zastanawiam czy ta moja córunia to tani leniuszek czy tak już jest. No czekam i doczekać się nie mogę. Bulgotanie tylko! Żadnego porządnego kopa dla mamusi :)

Ufff wreszcie dotarłam do domu po tym jak się wybralam kupić gazetę "Mamo to ja" bo tak o niej pisałyście wczoraj ale się nie dowiedziałam co w niej takiego ciekawego jest :-D A dostałam ją dopiero chyba w 10 kiosku z kolei :eek:
Więc się zabieram za przegląd :D A Wam jak mija popołudnie?

Cześć Gwiazdeczki

Wróciłam z miasta po bojach kredytowych i innych. Teraz szybko zrobic obiad , bo nic jeszcze nie mam. piersi z kurczaka siedza juz w marynacie, gotuje sie wywar z warzyw na zupe pomidorową, ryż ugotuje jak mąz będzie miał przyjechać o 17.
co u Was słychać? która ma wizytę u lekarza?
ja na krzywą cukrowa ide w piątek. miałam isc w poniedziałek ale wole wcześniej , zeby cos nie wypadło.

A ja sobie zdjęcie na nk wstawiam i zabijam nudę myśląc co by tutaj zjeść...i właściwie to już wiem, galaretkę, którą mamitka moja otrzymała dzisiaj z okazji 18 urodzin

witajcie Lutóweczki:] no my już wróciłyśmy( bo jesteśmy dwie hehe;0) od znajomych i próbujemy Was tu doczytac troszkę..
tak dzisiaj miałam ochotę na spacer,ale jest taka straszna pogoda u Nas ..ciągle pada..i właśnie po obiadku leżakuję sobię.;-):-D
a dzisiaj miałam pyszną fasolkę po bretońsku;);-)<mniam>:-p
miłego popołudnia;):-)

witajcie Lutóweczki:] no my już wróciłyśmy( bo jesteśmy dwie hehe;0) od znajomych i próbujemy Was tu doczytac troszkę..
tak dzisiaj miałam ochotę na spacer,ale jest taka straszna pogoda u Nas ..ciągle pada..i właśnie po obiadku leżakuję sobię.;-):-D
a dzisiaj miałam pyszną fasolkę po bretońsku;);-)<mniam>:-p
miłego popołudnia;):-)

ostatnio za mną fasolka chodzi daj troche

reklama
niech mi któraś zrobi obiad , plissssssss
padam na ryjek. od 9 rano do 15 praktycznie w biegu - praca, biuro nieruchomości, znów praca, bank jeden, drugi trzeci, znów biuro, 2 spółdzielnie mieszkaniowe, na koniec praca mojego M zeby mu zaniesc kanapki, kupine obok, ale biedak nie miał czasu sobie wyjsc po nie ja nie miałam czasu rano zrobić (wstyd) no i na nogach do domu.
dobrze ,ze zjadłam jogurt owocowy bo bym padła z głodu

Do góry