reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
cześć dziewczyny!
ale u nas dzisiaj pogoda, szaro, buro i ponuro:-(.
coś ostatnio od około 2 tygodni mi się mały budzi w nocy 2 - 3 razy. Wcześniej spał ładnie tak od 21 do około 6 rano. Czasem jest tak, że pomarudzi i pójdzie dalej spać, a czasami cyca dostanie i dopiero zaśnie. Myślałam, że to ząbki, bo nie mamy jeszcze ani jednego, ale nic nie widać. Wiecie może czym może być spowodowana taka zmiana???

Ps. u mnie prasowanie leżało tydzień, dopiero wczoraj się za to wzięłam:sorry:. ale całymi dniami mały mi nie śpi, a wieczorem to się nie chce.;-)

Maran-atha ...nawet nie wiesz jak bardzo Cie rozumiem :tak:...
a rocznice przeniescie sobie na sobote ...zrob jakas pyszna kolacje ze swiecami i moze kapiel z babelkami we dwoje :-p;-):-)
maltanka ...na 200% zeby :tak::tak::tak:

Wy mi nic nie mowcie o prasowaniu:zawstydzona/y: ..ja mam to w nosie...prasuje teraz jak cos potrzebuje :-p...szkoda mi czasu na to ...a wieczorem chce miec czas dla siebie i meza! ...a nie dla zelazka:-p:-)

Dzisiaj czeka mnie kolejna jazda autkiem ..mialam 2 dni przerwy, jezdze dopiero jak M wroci z pracy ...ok.18.30 i do tego z Kaja i Kuba na tylnym siedzeniu ....ooooooch:sorry:....jak by mi sie przydala jakas babcia na ten czas:confused2: ...ale co zrobic ?
.Jakos musze sie nauczyc :tak::-p

e tam, ja już nie pamiętam kiedy stertę ubrań prasowałam:zawstydzona/y: tylko zdejmuję z suszarki, jak następne pranie mam już wieszać:sorry: i wkładam do szafek, prasuje się jak trzeba założyć:-p

reklama
Do góry