reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam poznym rankiem:-)
dawno mnie tu nie bylo ale to dlatego ze moj M mial wolne i staralam sie nim nacieszyc
no ale dzis rano znow pojechal i poltora tyg bede
siedziala sama w domq:-( smutno troszke :-(
ehhh jeszcze mi go szkoda bo slyszlalam w jego glosie jak mnie niechce samej
zostawic :-:)-(

Ostatnia edycja:
reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
Ja miło zaczełam dzień bo pierwszy synek kończy 2 latka a drugi synek zaczyna 27 tc :-D

Ja już po wizycie :-D Wyniki mam dobre. Trochę mi się przytyło od ostatniej wizyty 3 kg :szok:
Ale maluch czuje się dobrze. Serduszko bije. Waży 840 gram. Z pomiarów brzuszka wynika że jest 25 tydzień :-D

super wieści:-)

witam was kochane
bylam dzis na USG, Violka waży 1kg i jest zdrowiutka:-D aleprzez ostatnie 5 tyg przytula 520gram to chyba sporo?;-)
tylko martwi mnie ze pepowinkę miala blisko buzi-mam nadzieję ze się w nia nie oplacze.
ps.fotki wrzuciłam w odpowiendim wątku:-)

duża kobitka :-)

hejka Wam :-)
Napisze w skrócie - pomyliły mi się godziny wizyty :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jestem tak na siebie wsciekła że nie pytajcie ..
miałam wizyte na 17:15 a ubzdurałam sobie ze na 17:45 no i masz babo placek ... :wściekła/y::wściekła/y:

W związku z tym nie robilismy USG 3D - zrobie przy nastepnej wizycie..z reszta nie było nastroju na ogladanie dzidzi

Dostalam skierowanie do szpitala :-(

Hemoglobina spadła mi jeszcze bardziej ..hematokryt tez tragedia :szok::szok:

tak wiec 19 hospitalizacja - dobrze ze udało mi się wybłagać że od następnego poniedziałku a nie od tego...:szok:

ehh no to tak by to wygladało ...

aha!!!

ale chwile oblukalismy dzidzie - ja tam widziałam JAJCA :tak::tak:

tak wiec mimo moich dziewczynkowych przeczuć bedzie CHŁOPCZYK :)

Fajnie ... tylko z tego wszystkiego nie wzielam zdjec USG od gina..zostawilam je :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

gratuluje synka!!!co do szpitala tam będziesz bynajmiej pod opieka i na pewno ci się wszystko unormuje:tak:

Hmm kobitki czy jest któraś w takim jak ja tc lub wyżej i jeszcze nic nie cieknie z piersi:sorry:kurcze mi jeszcze siara nie leci zaczynam się martwić a piersi stoją w miejscu :crazy:ja chce mieć duuuuuzo mleczka dla synka :sorry:

Cześć wszystkim
Gratuluję wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze:tak:
u nas było to samo :-) mała brykała, a jak tylko tata przyłożył rękę to był spokój :-D ale teraz tak rzadko go słyszy, że chyba rozpoznaje głos i jak M przychodzi z pracy to małą fika :-)

Postanowiłam nie dołować sie tym, że siedzę sama i obejrzałam sobie właśnie Diabeł ubiera sie u Prady. Może znacie dziewczyny jakieś fajne babskie filmy? Coś w sam raz na samotne jesienne popołudnia?
Ja ostatnio ogladnełam wszystkie serie serialu seks w wielkim mieście i film pełnometrażowy, świetny, uwielbiam ten typ humoru:-)
Roxeen główka do góry, będzie dobrze, trzymam kciuki żeby w szpitalu zostawili Cię tylko na chwilkę:tak:
Ja dzisiaj jadę do Ikei i pokupować sobie jakieś swetry bo u nas już mrozik z rańca

Wlasnie znalazla fajn e artykuly wiec jezeli ktoras chce to niech poczyta.
http://dziecko.onet.pl/34400,0,0,dzieci_burza_malzenstwo,1,artykul.html

Czytałam ten tekst i trochę mnie jego treść przeraziła :wściekła/y: muszę wysłać linka do M niech się zapozna z jego treścią.
Już teraz zdarza nam się mało czasu razem spędzać, ale pracujemy nad jakimś harmonogramem dnia aby było ok. M stosuje się już do jednej zasady że o 18 ma być najpóźniej w domu ;-)

Witam
już w domu po szpitalnych przeżyciach. mały już się nieźle czuje i rozrabia:-) Ale ja padam na twarz:-) najważniejsze, że mam już to za sobą. dziewczyny dzięki za słowa otuchy. Roxeen - na pewno ci pomogą w szpitalu. Trzymam kciuki. teraz biorę się za obiad, bo o 18 wizyta u gina. Cukier mi się nie podoba, ale czekam na opinię ginki.

Ja ide sie polozyc Nicol mnie dobila , tylko w domu pokarza sie slodycze to ona urzadza terrror , na nic tlumaczenia , ze zje s niadanko , obiad kolacje i po takich normalnym jedzieniu dostanie cos slodkiego , teraz tez terror 15 min .Dobrze ze nie musi zjesc calego ciastka by ja to zadowolilo, wystrczy maly kawalek , ale ja bym wolala by jadla normalnie a ciacho to raz dziennie w nagrode moze kiedys sie nauczy.

DORMARK masz tak jak u mnie:crazy:synek jak dostanie coś słodkiego to chce jeszcze jeszcze i jeszcze a wie gdzie trzymam to tak skacze nad szawka:sorry:ale jestem bardzo zadowolona bo uwielbia surowe marchewki pochłania je w całości i jabłka banany itp.co ciesze się i jak tak mi marudzi lub o słodkie prosi dam mu marchewke i cisza jest:rofl2::-pno ale jest ropieszczany przez nas i dziadka:sorry:M jak jedzie do sklepu to zaraz coś słodkiego ale ale wiemy że nie jest to dobre co w zamian kupuje danio uwielbia go jeść i czasami jak nie chce śniadanka to danio zje:tak:

reklama
Witajcie laseczki:-):-):-)

Wczoraj mi komputer tak zamulał, że na wieczór się zawiesił i nic, zero reakcji. Nawet nie chciał się włączyć. Myslałam, że to jakiś wirus i sama nie wiem co mu było. Uruchomiłam w trybie awaryjnym i przeskanowałam antywirusem online i nic nie wykrył. Ale, żeby przeskanować online musiałam usunąć aktualnego antywirusa z kompa. I jak go usunęłam to wszystko wróciło do normy i samo się naprawiło.
Później smiałam się, że antywirus mi się zawirusował .;-):rofl2:
Mam nadzieje, że dziś mi takich numerów nie będzie robił. Bo najgorsze to było jak pomyślałam, że nie będe wiedziała co dzieje się na BB:shocked2:

A paza tym troche się wkurzyłam jak zobaczyłam swoją wypłate, wrr... bo dostałam o 70 zł mniej niż w tamtym miesiącu. Chyba musze podejść do księgowej, jak o ni to liczą :sorry: A poza tym liczyłam na dofinansowanie z firmy (u nas raz w roku można dostać między 1000 a 1500 na nagłe wydatki lub w trudnej sytuacji) i mi nie przyznali, buu.... Chyba za słabo ściemniałam :shocked2:

A teraz coś weselszego:-D dziś z samego rana zostałam tak pożądnie skopana, że prawie gwiazdki zobaczyłam;-):rofl2: Tak się maleństwo wierciło i nóżkami bach z całej siły w okolice mojego pęcherza, i tak pare minut w jedno miejsce;-):-D Myślałam, żę się zaraz posikam ;-):-D Taki mały, a już się znęca nad mamusią:rofl2::-D

:tak:a z obzarstwem tez walcze od dawna ale zdecydowanie przegrywam:-D

Ja też tocze tą nierówną walkę ;-):-D Cały czas obiecuje sobie, że od jutra....:rofl2: Ale pewnie jak dziś oberwe na wizycie za swoją wagę, to od jutra będe grzecznie jadła tylko zdrową żywność :-D:rofl2::-D

witam was kochane
bylam dzis na USG, Violka waży 1kg i jest zdrowiutka:-D aleprzez ostatnie 5 tyg przytula 520gram to chyba sporo?;-)
tylko martwi mnie ze pepowinkę miala blisko buzi-mam nadzieję ze się w nia nie oplacze.
ps.fotki wrzuciłam w odpowiendim wątku:-)

Super! Kawał baby;-):-D

A ja jak wczoraj byłam na uczelni i 'turlałam się' na zajęcia po schodach w górę oczywiście musiałam się potknąć... Żebyście widziały reakcję moich kolegów!! Tak do mnie biegli, że jeden się też przewrócił :-D Biedni... Jeszcze się nie przyzwyczaili do tego, że sierotka się ze mnie zrobiła :-p Ale dzielnie znoszą moje humory... A jak idę do toalety, to któryś zawsze idzie ze mną :tak: Kochani chłopcy... Co ja zrobię bez nich... :-( W grupie mam 11 chłopców - ja jestem 12 :-)
Haha Oni mi nawet torebkę noszą, żebym dźwigać nie musiała... Szkoda, że takiej pomocy nie mam od męża... :-(
:tak::rofl2:

Gdzie ty ich znalazłaś???? Pożycz chociaż jednego ;-):-D

Jesli któras z Was jeszcze tego nie czytała to MUSICIE TO PRZECZYTAĆ ja prawie się posikałam ze śmiechu :-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/

Prawie się popłakałam ze śmiechu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Dodałam do ulubionych i w wolej chwili przeczytm cały wątek

Ostatnia edycja:
Do góry