reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esia - Czesc kochana milo, ze sie odezwalas. No niech Malgosia zdrowieje nam szybciutko i nech spi dluzej:-D.

Dzagudku - a nie mowilam!! hehehe ja to mam intuicje:-D
;-)
Nie pisze sie dzis - bo jeszcze pracuje. AAA Caluski dla Brzusia Jolka!!!

reklama
Olla, dzięki kochana.:tak:Ja sobie jeszcze zobaczę w sklepie Nexta u nas jak to wygląda i jeśli ceny będą takie jak na Allegro, to chyba skorzystam z usług Twojego Małża lub Anni (o ile się zgodzi). Chyba w weekend się przejadę, bo chcę i kombinezony obczaić (czy kupować od Izy), to przy okazji i te bluzeczki zobaczę.:tak:

A u mnie znowu zaczyna się chyba choróbsko - tym razem drugiej panny. Wczoraj Weronika wróciła do domu ze szkoły z tempką 39,5 stopnia.:szok: Już myślałam, że dziś będę musiała wziąć wolne i iść do lekarza (bo Babcia jedzie na pogrzeb tej sąsiadki), ale rano wstała i było ok. Może to taka jednodniówka jak w zeszłym tygodniu u Madzi????:eek: Zobaczymy, kazałam Jej, że jak się źle poczuje to ma Pani powiedzieć i najwyżej do mnie zadzwonią żeby Ją odebrać.

Dziewczyny, trzymajcie kciuki, bo może Babcia dostanie robotę i to z zamieszkaniem.:-) Wczoraj dzwonił facet że potrzebuje opiekunki do Matki po wylewie (Teściowa dała ogłoszenie). No i jak dobrze pójdzie, to od soboty już by zaczęła, co oznacza że mielibyśmy wolną chatę - a Teściowa swoje pieniądze i już bym nie musiała Jej utrzymywać.:tak:Wiadomo, i tak byśmy Jej pokoju nie zajęli, bo przecież nie wiadomo czy ta praca Jej podpasuje, czy da radę. Ale wtedy nie byłoby napalone w domu, i my byśmy się mogli "rozchodzić" na dwa pokoje, zamiast kisić się w jednym....

DZAGUD trzymam kciuki by Teściowej praca podpasiła :tak:
co do sushi ... ja bym spróbowała na twoim miejscu ;-) jest tyle odmian sushi, że jedno by ci na pewno podpasowało :tak:
do zjedzenia sushi trzeba chyba dojrzeć ;-)
my idziemy do Sushi Bar Nigiri (Sushi Bar Nigiri), może też się skusisz? :-D

Anto jest miłośnikiem Samsama (nadal) i ciężko kupić cokolwiek z tym małym superbohaterem :sorry: jedynie ma maskotkę, która kosztowała tylko 20 euro (wielkość 15 cm) :sorry: o bluzce, piżamce, koszulce można pomarzyć :-( ale se upatrzył skubaniec ;-) dobrze, że jeszcze Tomka wciąga ;-) zakup małej ciuchci nie jest problemem, a ile ma radości :-D tylko te ceny polskie ....

Moje kochane boziu jak Was przepraszam mocno.Dzis przeczytalam wiadomosc od Gingeroska i tak mi wstyd,bo sie o mnie martwilyscie :(.Ostatni miesiac czekania na wyniki badan popadlam w jakas paranoje i bardzo zamknelam sie w sobie.To bylo czekanie jak na wyrok.Nie mialam siy nawet nic skrobnac.Czasem zagladalam ale glowa w chmurach i myslami bylam gdzies daleko.Potem pojechalam do polski i wlasnie przedwczoraj wrocilam.Krotko i mnostwo spraw do pozalawiania.Ale warto bylo.Njo teraz czuje sie jakby ktos podarowal mi drugie zycie-nie posiadam mutacji w genie:) i teraz odzywam powolutku.Wiecie ja chyba wszystko za bardzo przezywam i za duzo niepotrzebnie sie martwie.Pozatym w pl bylismy tylko tydzien wiec stanowczo za krotko zeby na spokojnie odwiedzic rodzine przy czym ja dostalam różyczke a Kundzik angine ropna i tak jeszcze dochodzimy do siebie.Ja cala w plamach a Kundzik nie je i marudkuje.Ale juz lepiej.Mam bardzo duzo do nadrobienia-jakis miesiac albo i lepiej.Wiec przepraszam ze nikomu nie odpisze,bo nawet nie wiem co sie dzieje.Od dzis zaczne nadrabianie.I bede sie meldowac.Strasznie mi Was brakowalo i tak mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Wszystko Wam opowiem jak troszke nadrobie.
Dziekuje ze jestescie;-)

Elmaluszku kochany, no nareszcie jesteś.:tak:I od razu taka super wiadomość!!!:-D Rozumiem Cię doskonale że się denerwowałaś, ale widzisz, że było warto - teraz już wiesz że nic Ci nie grozi i wszystko z Tobą jest ok! Bardzo bardzo się cieszę i gratuluję dobrych wyników.
Pisz szybciutko co u Was. No i zdrówka dla Was obu plamiasto-zaropiałe dziewczyny.:-D

Elmaluszku super, że wyniki po twojej myśli :tak:

Wiem, że tak się chwalić nieładnie, ale muszę :zawstydzona/y::-p
Jacek dziś z rąk burmistrza odebrał trzy dyplomy i nagrody jako laureat konkursów w ramach kampanii profilaktycznej :tak::-):-)

A tak poza tym pogoda do bani, głowa mnie boli, niewyspana jestem, bo niektórzy domownicy, którzy cały dzień się lenią potem w nocy łażą i innym spać nie dają :wściekła/y:
Maks był dzisu fryzjera ;-) w końcu wygląda po ludzku :-p ale co się wstydu najadłam to moje :zawstydzona/y::eek: pierwszy raz mi tak odstawił :eek::confused2:

ANIELA mnie się wydaję, że nie może zasnąć wieczorem, bo za bardzo zmęczona całym dniem zabaw ;-) o której kładziecie ją spać? Może warto położyć ją nieco szybciej ;-)

ELMALUSZKU witaj :tak: i super, że wyniki pozytywne ;-)

a dzisiaj już piątek :-D w normalnych okolicznościach skakałabym pod niebiosa, ale niestety dla mnie ten weekend jest zjazdowy :-( dzisiaj zajęcia od 14 do 20:30 :-( dobrze, że szefa naszej bazy nie ma ;-) już dogadałam się z kierownikiem, że na 12 pojadę odebrać Antonka i przywiozę go na bazę :-D posiedzę sobie z nim, przynajmniej czasu trochę z nim spędzę :tak: a po pierwszej odrzucę do teściów i pognam na zajęcia ;-) tak se wymyśliłam ;-)
jutro 8 - 17, w niedzielę 8 -15 :sorry: a na 18 żużel ... i kiedy spędzić trochę czasu z moimi chłopakami ... że też dałam się namówić na tą szkołę :-D

reklama
Gingerosku, to Ty jakieś podyplomowe robisz????:szok: Że też Ci się chce? Mnie to już by kijem do nauki nie nagonił, za stara jestem i za leniwa.:-p

Wczoraj odebrałam wreszcie to moje badanie na te zakrzepy - wreszcie wyszło.:eek:No i na szczęście wszystko ok - wyniki w normie. Ufffff....

Wiecie co, już myślałam że przygody żłobkowe za nami - Magda tak ładnie się zachowuje w żłobku i chętnie chodzi. No niestety, ale wczoraj Tomek Ją odebrał o 16tej i ... była cała zaryczana. Okazało się, że jak od ok. 15tej zaczeli przychodzić ludzie po dzieci, to Magda na każdy dzwonek leciała do drzwi że to Babcia po Nią. A że Babci nie było to było rozczarowanie i płacz. Podobno aż spuchła, tak płakała przez ostatnią godzinę - nie dawała się przytulić ani pocieszyć, tylko wołała że chce do Babci.:-(No i potem w domu też była marudna i popłakiwała, a dziś rano pierwszy raz od dłuższego czasu płakała przy wchodzeniu na salę. No i Pani mi powiedziała że ile się da, to odbierać Ją o tej 15tej, żeby się nie zniechęciła i bardziej przywykła do żłobka. Jeszcze dziś da radę, ale jeśli Teściowa dostanię tę robotę, to nie wiem co zrobimy.:-(Albo Tomek będzie się urywał po kryjomu godzinę wcześniej, albo będę musiała pogadać z moją Ciotką żeby po Magdę przyjeżdżała i Ją zabierała na godzinkę na spacer.... Mam nadzieję że przed zimą się Magda przyzwyczai.:-(

Do góry