reklama
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Ciao Dziewczynki!!
Po pierwsze bije sie w piersi i serce mam skrwawniete, iz tak pozno bieze z zyczeniami dla naszej GASTONE!!! Kochana- wszystkiego cudownego i pieknego i milosnego i kolorowego i wogole naj naj naj!!!!:-) Dzien taki piekny, ze nie wchodzilam na BB no i zagapilam z lekka:-)
MartoF- kurcze- zmartwilas mnie....biedulko! Trzymaj sie dzielnie! Mysl jak najbardziej pozytywnie! Zjedz gore jedzonka i zapij litrami wody! Dzidziusia odstresuj i siebie...zebys nam tu zdrowo rosla dalej przez nastepne kilka tygodni:-):-)
A my dzis po porannej kawusi z Moniadan wybylismy na spacerasek. Serce mi sie radowalo na ta pogode...chcialo mi sie spiewac z radosci, ze taki piekny dzien!! Alis troche marudzil. Kilka razy go wzielam na rece, posiedzielismy na murku, poogladalismy swiat. Potem cudem zasnal i spacerek potrwal jakies 2 godzinki takze sukces...
Potem popoludniu zasnal przy cycu i spal sobie 2.5 godziny a ja ogladalam seriale;-)
Wieczorem szybko go chcialam polozyc spac zeby zdazyc obejrzec 'Na Wspolnej' bo mial byc emocjonujacy odcinek, a te chamy najwazniejszy moment przesuneli na sam koniec i kupa...trzeba czekac do jutra

No nic...ide sie kapac..Zjadlam tlusta jejecznice i mi lekko stanelo chyba na zoladku...
Dobranocka:-)
Ps. Kamcia- ty to lecisz jak burza. Pierwszy dzien otwarcia sklepu, a tu juz szarzujesz! Co powiesz o tym sklepie? Fajnie jest? Fajne ciuchy i ceny?
Po pierwsze bije sie w piersi i serce mam skrwawniete, iz tak pozno bieze z zyczeniami dla naszej GASTONE!!! Kochana- wszystkiego cudownego i pieknego i milosnego i kolorowego i wogole naj naj naj!!!!:-) Dzien taki piekny, ze nie wchodzilam na BB no i zagapilam z lekka:-)
MartoF- kurcze- zmartwilas mnie....biedulko! Trzymaj sie dzielnie! Mysl jak najbardziej pozytywnie! Zjedz gore jedzonka i zapij litrami wody! Dzidziusia odstresuj i siebie...zebys nam tu zdrowo rosla dalej przez nastepne kilka tygodni:-):-)
A my dzis po porannej kawusi z Moniadan wybylismy na spacerasek. Serce mi sie radowalo na ta pogode...chcialo mi sie spiewac z radosci, ze taki piekny dzien!! Alis troche marudzil. Kilka razy go wzielam na rece, posiedzielismy na murku, poogladalismy swiat. Potem cudem zasnal i spacerek potrwal jakies 2 godzinki takze sukces...

Wieczorem szybko go chcialam polozyc spac zeby zdazyc obejrzec 'Na Wspolnej' bo mial byc emocjonujacy odcinek, a te chamy najwazniejszy moment przesuneli na sam koniec i kupa...trzeba czekac do jutra

No nic...ide sie kapac..Zjadlam tlusta jejecznice i mi lekko stanelo chyba na zoladku...

Dobranocka:-)
Ps. Kamcia- ty to lecisz jak burza. Pierwszy dzien otwarcia sklepu, a tu juz szarzujesz! Co powiesz o tym sklepie? Fajnie jest? Fajne ciuchy i ceny?
julia28
Mama lutowa 2007
no właśnie fajny sklep??;-)Witam
Gastone wszystkiego najjjjj
Po pracy skoczyłam do TK MAXX i kupilam kilka rzeczy odrazu mi lepiej hihihih zaraz jade na NCT do pózniej
Marta jedz duzo i popijaj litrami wody tak jak radza dziewczyny!!!hej dziewczyny jestem spowrotem i tez sie pobeczałam:-(dzięki WAM kochane jesteście i wielkie dzięki dla lubiczanki
nie dośc ze ciśnienie 140 na 100 to mam złe wyniki i lekarka nalegała zebym została w szpitalu ale ja nie mam niani do dzieci,całe szczęście małego serduszko bije zdrowo,jest duży i aktywny czyli dobrze
a ja z nerwów ostatnio mało jadłam i piłam i dlatego te wyniki wyszły źle:-(
kazali mi szybko zwiewac z tej chaty:-(
mam do was pytanie czy tutaj jest cos takiego jak w PL ze moge te babsko do sądu podać za utrate zdrowia??? bo nie mam zamiaru jej odpuścic i właścicielowi tez![]()
A tak szczerze to wkurzylam sie na sasiadke i tego wlasciciela cgaty w ktirej mieszkacie

Dowiedz sie czyn mozna cos z tym zrobic,tzn z nia!!!
Gastone wszystkiego naj z okazji urodzinek:-)stp lat oraz fasolki w brzuszku

My dzis praktycznie caly dzien na dworku bo sloneczko pieknie swiecilo i az szkoda bylo w domu siedziec.
julia28
Mama lutowa 2007
witam sie z wieczorka jeszcze ale tu pustooooo chyba wszystkie mamusie spia ;-):-)
do jutra zycze kolorowych snow

lady_Zgaga
Fanka BB :)
Hej Dziewczynki
Sie, widze, troszke dzialo
Ale mi sie zaleglosci porobily...
Po pierwsze:
GASTONE, spoznione ale szczere zyczenia. Zycze zdrowia, szczescia, pomaranczy- niech Ci mezus nago tanczy
A tak powaznie, to przede wszystkim spelnienia marzen i realizacji planow...:-)
Po drugie:
MartoF, w trakcie nadrabiania zaleglosci, jak przeczytalam posta Lubiczanki, to az mnie zmrozilo
Reszte postow przeczytalam tylko pobieznie, zeby tylko dojsc do jakiegos Twojego lub Lubiczanki. Na cale szczescie jest ok!!!
Po trzecie:
Misia, MartaF i seriale...
:-)
:-)
Ciesze sie, ze nie tylko ja "podniecam" sie serialem "Na Wspolnej":-)
Nooooo, dochodzi do tego jeszcze "Brzydula" i "39 i pol":-)
Powinnam wspomniec o "Mam talent" i "Tancu z gwiazdami"???? Nieeeeeeee, lepiej siedziec cicho
Bo to wstyd, ze taka ze mnie chiena serialowa....;-)
Po czwarte:
U nas ok;-) Ada w miare dobrze. Nie ma temperatury ale ma katar i kaszel i troche zachrypniety glos. Troszke chodzi marudna i niezbyt dobrze sypia- i w dzien i w nocy. Ogolnie jutro mamy wizyte u GP, bo lepiej sie upewnic, ze to tylko przeziebienie...
Po piate:
Milego wieczorku:-)
Sie, widze, troszke dzialo

Ale mi sie zaleglosci porobily...
Po pierwsze:
GASTONE, spoznione ale szczere zyczenia. Zycze zdrowia, szczescia, pomaranczy- niech Ci mezus nago tanczy

Po drugie:
MartoF, w trakcie nadrabiania zaleglosci, jak przeczytalam posta Lubiczanki, to az mnie zmrozilo

Po trzecie:
Misia, MartaF i seriale...

Ciesze sie, ze nie tylko ja "podniecam" sie serialem "Na Wspolnej":-)
Nooooo, dochodzi do tego jeszcze "Brzydula" i "39 i pol":-)
Powinnam wspomniec o "Mam talent" i "Tancu z gwiazdami"???? Nieeeeeeee, lepiej siedziec cicho

Po czwarte:
U nas ok;-) Ada w miare dobrze. Nie ma temperatury ale ma katar i kaszel i troche zachrypniety glos. Troszke chodzi marudna i niezbyt dobrze sypia- i w dzien i w nocy. Ogolnie jutro mamy wizyte u GP, bo lepiej sie upewnic, ze to tylko przeziebienie...
Po piate:
Milego wieczorku:-)
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Moi panowie padli dziś razem,więc wieczorek dla mnie i komputerka
.MartaF-mam nadzieję,że dobrze się czujesz,bidulko?:-(A nawet nie zapytałam...Jeśli to nie tajemnica,oczywiście.Co znaczy,że miałaś złe wyniki,poza zbyt wysokim ciśnieniem?Masz anemię,brakuje Ci jakichś pierwiastków?A w szpitalu to chcieli Cię zostawić już do rozwiązania czy tylko na obserwację,albo żeby Cię doprowadzić do stanu używalności?

Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Aga - kiedy jedziesz do Medicusa?
reklama
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Mamy wizytę w sobotę o 12:00.Aga - kiedy jedziesz do Medicusa?