reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

ale tu cisza:szok:
a ja wpakowałam sie do łóżka i nie mam co czytac:-(
wciskam jedzenie na siłe i pije wode ile wlezie bo woda oczyszcza organizm:tak:
troche sie dołuje bo mój dalej maluje chate i musze sama siedziec:-(

reklama
Ciao Dziewczynki!!

Po pierwsze bije sie w piersi i serce mam skrwawniete, iz tak pozno bieze z zyczeniami dla naszej GASTONE!!! Kochana- wszystkiego cudownego i pieknego i milosnego i kolorowego i wogole naj naj naj!!!!:-) Dzien taki piekny, ze nie wchodzilam na BB no i zagapilam z lekka:-)

MartoF- kurcze- zmartwilas mnie....biedulko! Trzymaj sie dzielnie! Mysl jak najbardziej pozytywnie! Zjedz gore jedzonka i zapij litrami wody! Dzidziusia odstresuj i siebie...zebys nam tu zdrowo rosla dalej przez nastepne kilka tygodni:-):-)

A my dzis po porannej kawusi z Moniadan wybylismy na spacerasek. Serce mi sie radowalo na ta pogode...chcialo mi sie spiewac z radosci, ze taki piekny dzien!! Alis troche marudzil. Kilka razy go wzielam na rece, posiedzielismy na murku, poogladalismy swiat. Potem cudem zasnal i spacerek potrwal jakies 2 godzinki takze sukces...:eek: Potem popoludniu zasnal przy cycu i spal sobie 2.5 godziny a ja ogladalam seriale;-)

Wieczorem szybko go chcialam polozyc spac zeby zdazyc obejrzec 'Na Wspolnej' bo mial byc emocjonujacy odcinek, a te chamy najwazniejszy moment przesuneli na sam koniec i kupa...trzeba czekac do jutra:wściekła/y::crazy:

No nic...ide sie kapac..Zjadlam tlusta jejecznice i mi lekko stanelo chyba na zoladku...:eek:

Dobranocka:-)

Ps. Kamcia- ty to lecisz jak burza. Pierwszy dzien otwarcia sklepu, a tu juz szarzujesz! Co powiesz o tym sklepie? Fajnie jest? Fajne ciuchy i ceny?

:-Dmisia poprawiłaś mi humor:-Dbo przeżywasz ten film tak jak ja i mój K. wie ze nie ma takiej siły któraby mnie oderwała od tv:sorry:
a jedzonko próbuje wciskac ale mi niedobrze:sorry:i ta zgaga:crazy:

hej dziewczyny jestem spowrotem i tez sie pobeczałam:-(dzięki WAM kochane jesteście i wielkie dzięki dla lubiczanki

nie dośc ze ciśnienie 140 na 100 to mam złe wyniki i lekarka nalegała zebym została w szpitalu ale ja nie mam niani do dzieci,całe szczęście małego serduszko bije zdrowo,jest duży i aktywny czyli dobrze
a ja z nerwów ostatnio mało jadłam i piłam i dlatego te wyniki wyszły źle:-(
kazali mi szybko zwiewac z tej chaty:-(

mam do was pytanie czy tutaj jest cos takiego jak w PL ze moge te babsko do sądu podać za utrate zdrowia??? bo nie mam zamiaru jej odpuścic i właścicielowi tez:wściekła/y:
Marta jedz duzo i popijaj litrami wody tak jak radza dziewczyny!!!
A tak szczerze to wkurzylam sie na sasiadke i tego wlasciciela cgaty w ktirej mieszkacie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:przeciez moglo/moze dojsc do tragedii!!
Dowiedz sie czyn mozna cos z tym zrobic,tzn z nia!!!

Gastone wszystkiego naj z okazji urodzinek:-)stp lat oraz fasolki w brzuszku:tak:

My dzis praktycznie caly dzien na dworku bo sloneczko pieknie swiecilo i az szkoda bylo w domu siedziec.

Hej Dziewczynki
Sie, widze, troszke dzialo:eek:
Ale mi sie zaleglosci porobily...

Po pierwsze:

GASTONE, spoznione ale szczere zyczenia. Zycze zdrowia, szczescia, pomaranczy- niech Ci mezus nago tanczy:-D A tak powaznie, to przede wszystkim spelnienia marzen i realizacji planow...:-)

Po drugie:

MartoF, w trakcie nadrabiania zaleglosci, jak przeczytalam posta Lubiczanki, to az mnie zmrozilo:szok: Reszte postow przeczytalam tylko pobieznie, zeby tylko dojsc do jakiegos Twojego lub Lubiczanki. Na cale szczescie jest ok!!!

Po trzecie:

Misia, MartaF i seriale...:-D:-):-D:-)
Ciesze sie, ze nie tylko ja "podniecam" sie serialem "Na Wspolnej":-)
Nooooo, dochodzi do tego jeszcze "Brzydula" i "39 i pol":-)
Powinnam wspomniec o "Mam talent" i "Tancu z gwiazdami"???? Nieeeeeeee, lepiej siedziec cicho:-D Bo to wstyd, ze taka ze mnie chiena serialowa....;-)

Po czwarte:

U nas ok;-) Ada w miare dobrze. Nie ma temperatury ale ma katar i kaszel i troche zachrypniety glos. Troszke chodzi marudna i niezbyt dobrze sypia- i w dzien i w nocy. Ogolnie jutro mamy wizyte u GP, bo lepiej sie upewnic, ze to tylko przeziebienie...

Po piate:

Milego wieczorku:-)

Moi panowie padli dziś razem,więc wieczorek dla mnie i komputerka:tak:.MartaF-mam nadzieję,że dobrze się czujesz,bidulko?:-(A nawet nie zapytałam...Jeśli to nie tajemnica,oczywiście.Co znaczy,że miałaś złe wyniki,poza zbyt wysokim ciśnieniem?Masz anemię,brakuje Ci jakichś pierwiastków?A w szpitalu to chcieli Cię zostawić już do rozwiązania czy tylko na obserwację,albo żeby Cię doprowadzić do stanu używalności?:confused2:

reklama
Do góry