reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Mam do was ważne pytanie i bardzo chcę aby każda co czuje ruchy się wypowiedziała bo się niepokoję....

odczuwam ruchy nieregularnie i z regóły tylko w jednym rejonie brzucha tak dziwnie żadko w innych rejonach....tak jakby pukało mnie tylko w jednym miejscu....martwię się tym....jak wy macie??????
Rechotku ja mam dzien ze mała kopie co chwile i dzien tak jak dzis ze od rana nie bardzo ja czuje. Chyba to na razie normalne ze czasem nasze szkraby szaleje a czasem nie.

reklama
Rechotku ja mam dzien ze mała kopie co chwile i dzien tak jak dzis ze od rana nie bardzo ja czuje. Chyba to na razie normalne ze czasem nasze szkraby szaleje a czasem nie.

ale nie chodzi mi o to ze to czasem ale ze tylko w jednym miejscu to mnie niepokoi jakby tylko w jedno miejsce było aktywne martwi mnie to a nie to ze nieragularnie

Gosiu lekarz skieruje Cie prawdopodobnie na obciążenie 75g. ten test albo pokaze problem z cukrami albo będzie w normie. przy pierwszym skieruje do poradni, przy drugim trzeba będzie po 30 tygodniu (chyba w okolicach 32) powtórzyć test obciązeniowy. Tyle wiem po ostatniej rozmowei z lekarzem. Bardzo jasno mi to wytłumaczył, bo miał duze podejrzenia co do cukrzycy

Dzięki i chyba juz muszę ograniczyć cukry, nie ma na co czekać. Właśnie mnie niepokoiło to, że sporo przytyłam.
copy.png
favicon.ico

Dzięki i chyba juz muszę ograniczyć cukry, nie ma na co czekać. Właśnie mnie niepokoiło to, że sporo przytyłam.
copy.png
favicon.ico
Gosiu Twój wynik jest powyżej ale bardzo niewiele. Jest w granicy niejednoznaczności. Wiec na razie nie ma co sie stresować. Ja bym zadzwoniła do lekarza podała mu wyniki i zapytała kiedy zrobic to 2 obciązenie. Mi lekarz powiedział ze jesli będzie w tej granicy to mam je zrobic jeszcze przed wizytą czyli w ciagu kilku dni.

ale nie chodzi mi o to ze to czasem ale ze tylko w jednym miejscu to mnie niepokoi jakby tylko w jedno miejsce było aktywne martwi mnie to a nie to ze nieragularnie

ja też tak mam :tak:zazwyczaj po prawo pod pępkiem albo nad samym pęcherzem. Na usg pytałam - takie jest ułożenie dziecka i tyle. Nie martw się

Kejt Kochana jak miło :-) już Was nie opuszczę, będziecie musiały się tu ze mną męczyć haha :-):-):-):rofl2::rofl2:

Anisen no piękny, cudowny cukier ! Pozazdrościć !

Cześć !

Ale dzisiaj mialam zabiegany dzionek. Ale nadrobilam co pisalyscie. Niestety nie dam rady odpisac, bo syncio mnie atakuje :-D

Widze, ze jestescie w swietnym humorze ! Super !

Anisen ciesze sie, ze masz taki fajny wyniczek.

Paulla gratki ogromne, ze wszystko ok. I ze jest wymarzona corunia.

Rechotku mnie tez misio puka w jednym miejscu. Tzn na USG bylo, ze jest juz polozenie podluzne glowkowe. I czuje, ze puka mnie delikatnie nisko pewnie raczkami i czasem czoje mocniejszego kopniaczka tuz nad pepkiem i tu juz pewnie dziala nóżka. Takze nie martw sie.

Buziiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-)

reklama
Do góry