reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Dziewczyny, a kiedy lekarz ostatecznie stwierdza położenie maleństwa i daje np. skierowanie na cc?? Mi nic do tej pory nie mówił, a teraz mam wizytę 16.10 i to będzie koniec 35 tygodnia. Czy już powinnam go męczyć?

Vill chyba według suwaczków mamy ten sam czas :-)

No własnie patrze że wskoczyłam na 34 tydzień.Jestem przerażona że coraz bliżej!!
Czym bliżej do porodu tym bardziej chciala bym poród przesunąc dalej, bo dzidź się robi wielgachny i nie wyobrażam sobie rodzić
Chyba spakuje torbę w tym tygodniu...

Widzę że też jesteś z Wrocławia i bedziesz sie maritą wozić:D

Ja też ciągle nie spakowana :-( Ciągle to odkładam i odkładam, ale po wizycie w piątek u lekarza to już się zmobilizuję :-)

A marita już czeka w kąciku na swojego pasażera;-)

Dzisiaj mnie wreszcie olśniło, ze nic dziwnego, że moi synowiie mają takie wielgasne głowy, bo ja tez mam czerep niczego sobie ehhhh
No ale co się dziwić idiotyzm galopujący... 2 dni zastanawiałam się co to jest (a właściwie była) SPARTA:szok:

reklama
no to wychodzi 33 cm to duzo ? ciekawe czy sie zmiesci :eek:
Mi wyszlo 30,5cm w 33 tyg ciazy, wtedy lekarz stwierdzil ze to duzo, i ogolnie z pomiarow zawyrokowal, ze maly moze sie urodzic ok 2 tyg wczesniej. we srode mam nast badanie, to bedzie 35tc, to wtedy napisze ile sie zmienilo.

Ty masz 33cm, to w przeliczeniu srednica wyniesie jakies 10,51cm...... powinno sie zmiescic ;-) no chyba, ze sie cos myle, to mnie poprawcie, dawno nie mialam matematyki ;)

Do góry