Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby... Czasami mam wrażenie że zaraz łapkę tamtędy wystawi i pomachamary może aż tak bardzo się nie pospieszy dzidzia)
no ja właśnie też jak ostatnio robiłam to robiłam razem z morfologią i teraz nie wiem, bo mogę iśc dopiero w południe i nie bardzo mi się uśmiecha głodować do tego czasu.kilolek niestety nie wiem, ale jak ja robiłam WR to byłam na czczo, ale w tym samym dniu miałam jeszcze badaną hemoglobinę i dlatego nic nie jadłam przed badaniem.
madziek
to tylko gratulowac dobrych wiesci
(a co znaczy "krzyzowo zamknieta"?? Co tam sie niby krzyżuje?)
no ja właśnie też jak ostatnio robiłam to robiłam razem z morfologią i teraz nie wiem, bo mogę iśc dopiero w południe i nie bardzo mi się uśmiecha głodować do tego czasu.
Aaaaaahhhhhhaaaaaaa\Mary Nic się nie krzyżuje, wygląda na to, że ona jest na wysokości krzyża.