Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Maa, luzik, bo nie wiadomo ile tam tego jest, a poza tym grzyb to akurat chyba stosunkowo często się zdarza, więc myślę że akurat z tym to sobie będą umieli poradzićDzieki za info - tylko co z tym grzybowym fantem teraz zrobic. Wizyte mam dopiero w poniedzialek..

ja toxo miałam tylko raz. cMv tez nie wiem co to. A WR wcale lekarz mi teraz nie kazał robić, wręcz jak zapytałam to powiedział, ze niepotrzebne, ale ja czytałam na kilku stronach szpitali,z e do porodu trzeba mieć wr po 36tc robione, więc postanowiłam sobie zrobićLekarz kazał wam teraz zrobić pod koniec ciąży WR ?
Bo mi nie.
Mam tylko mocz, morfologie i ostatnio robilam 3 raz toxo i CMV oraz HBs antygen i poprał posiew.

;-):-)Melduje sie po wizycie u poloznej.
Wyniki badan krwi na cholestaze ciazowa sa OK. Takze moje swedzenie to nie zatrucie ciazowe... Kamien spadl mi z serca... Widocznie takie juz moje uroki ciazy..
Najwazniejsze ze wszystko jest w porzadku.
Tetno maluszka idealne wiec ciesze sie przeogromnie.
Teraz juz moge "spac" spokojnie i czekac az moj synus sam zechce wyjsc na swiat;-):-)