reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
a co moze byc skutkiem tego ze kobieta w ciazy ma cukrzyce i nie przestrzega diety! Moja siostra cioteczna ma termin na grudzien i ma cukrzyce i ostatnio na imprezie rodzinnej siedzialam naprzeciw niej i wcale sie nie oszczedzała pochlanial wszystko ze stolu i w nie malych ilosciach nawet ciasto ??

a co moze byc skutkiem tego ze kobieta w ciazy ma cukrzyce i nie przestrzega diety! Moja siostra cioteczna ma termin na grudzien i ma cukrzyce i ostatnio na imprezie rodzinnej siedzialam naprzeciw niej i wcale sie nie oszczedzała pochlanial wszystko ze stolu i w nie malych ilosciach nawet ciasto ??
Ale normalnie ma cukrzycę czy ciążową ?

nie no co ty...to nie twoja wina ze mój chłop to dekiel.....szkoda smutno mi troche nie mam szcześcia....jakoś nie okłada mi się z żadnej strony....
WIESZ JA TYLKO CZEKAM - U MNIE TEZ NIE MA SIELANKI . TY MASZ DEKLA A JA TRUTNIA - TO PRAWIE TO SAMO - GLOWA DO GORY DAMY RADE . MOJ JAK COS MA JESZCZE TROCHE CZASU I O TYM WIE JAK SIE NIE ZMIENI TO BEDZIE WAY. JA JUZ NIE PEKAM ZA DUZO PRZESZLAM W ZYCIU I SZCZESCIE JEKIE MNIE SPOTKALO TO TA DZIDZIA DLA KTOREJ TERAZ CHCE ZYC . SERIO DAMY RADE

To pa Kochaniutkie
Pa pa powodzenia w szkole;-):-)
nie no co ty...to nie twoja wina ze mój chłop to dekiel.....szkoda smutno mi troche nie mam szcześcia....jakoś nie okłada mi się z żadnej strony....
Głowka do góry, uśmiech na Twojej twarzyczce ma być:tak:a chłopem się nie przejmuj, nie od dziś wiadomo kobieta jest mądrzejsza, oni głupsi;-) Dlatego nasi Synkowie będą po mamusiach, nie po Tatusiach:-p

WIESZ JA TYLKO CZEKAM - U MNIE TEZ NIE MA SIELANKI . TY MASZ DEKLA A JA TRUTNIA - TO PRAWIE TO SAMO - GLOWA DO GORY DAMY RADE . MOJ JAK COS MA JESZCZE TROCHE CZASU I O TYM WIE JAK SIE NIE ZMIENI TO BEDZIE WAY. JA JUZ NIE PEKAM ZA DUZO PRZESZLAM W ZYCIU I SZCZESCIE JEKIE MNIE SPOTKALO TO TA DZIDZIA DLA KTOREJ TERAZ CHCE ZYC . SERIO DAMY RADE
Popieram:tak: super mądrze myślisz to tylko potwierdza że kobieta jest mądrzejsza:tak::tak::tak: a po drugie my bez chłopów damy sobie radę, a oni bez nas nie:-p Boże jakaś feministyczna się zrobiłam co ten mój Synuś pomyśli o mamie:sorry:

reklama
Do góry