reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam!!!
Poczytalam co u was ale tak szybciutko!!!!

Misia udanego lotu i milego pobytu w Polszy!!!

Marta ale bezszczelna ta baba - dobrze jej odpisalas!!

Gastone moze ta histeria Maxa to przejsciowa?pewnie nie dlugo mu minie i z nom z diabelka zrobi sie aniolek!!!

Lubiczanko dobrze ze jednak cie przyjeli bo takto na darmo bys tylko jechala:tak:

nie wiem kto pytal odnosnie mleka? na Aptamil 2 jeszcze za wczesnie,ewentualnie mozna podawac ten Extra Hungry - on chyba jest od urodzenia?
ja przepajalam malego woda z herbata z kopru wloskiego , probowalam dawac wode z glukoza ale nie chcial pic,dawalam tez plantex bo mial kolki!!!

mam nadzieje ze jutro tez bedzie cieplutko,ale skoro tyle was tiu pisze ze jutro lepsza pogoda ma byc niz dzis to pewnie bedzie - mam nadzieje:-p

reklama
nie wiem kto pytal odnosnie mleka? na Aptamil 2 jeszcze za wczesnie,ewentualnie mozna podawac ten Extra Hungry - on chyba jest od urodzenia?

To jest wlasnie Aptamil 2:-) Aptamil 3 jest od 6. miesiaca zycia...:-)

A ja ide spac, bo cos mnie muli.
Chyba musze sobie to gdzies odnotowac, bo juz nie pamietam, kiedy ostatnio polozylam sie przed 23.:-)
Tak wiec dobrej nocki Wam wszystkim

dzień dobry:-)

spałam dzisiaj jak małe dziecko:-Dani razu nie wstawałam w nocy:tak::-D
łóżko pompowane sie sprawdziło i juz nie chce innego:-)ani plecy ani brzuch nie bolą:-)
tylko te gardło:-(nawet śline mi ciężko przełknąć:-(

u mnie dzisiaj ciąg dalszy układania;-)

miłego dnia:-)

reklama
Do góry