reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Smutno mi dzis...
Dzis zmarla mala Matyldzia - jedno z dzieci czerwcowych. To niesprawiedliwe[*]
szczere wyrazy wspolczucia dla rodzicow, straszna tragedia..
Witam
Chciałam sie pochwalic Olivier robi siku do kibelka na stojąco i nawet kupke zrobil do nocnika i obeszło sie bez płaczu:)
Może juz bedzie lepiej i z pomoca babci zaczniemy uzywac majteczek i pozbedziemy sie pampersow:)
milej nocki
Gratulacje,my jestesmy na tyn samym etpie z malym ale.Kupa ciagle laduje w pampku:eek: No i zdazaja sie wpadki siuisowe, ale i tak jestem dumna bo moj uparciuch juz baaardzo dlugo sie uczy...

reklama
Dziendoberek

U was tez taka piekna pogoda?:szok: Trzeba psa spakowac i nad ocean bo to pewnie ostatnie sloneczne dni:-D
Dziewczyny gdzie najkozystniej jest kupic fotelik dla maluszka?

Milego dzionka

didi nie powinno sie dawac juz przy tak duzym rozwarciu, ale jedyne co moze byc, to opoznienie porodu, ze skurcze moga zaniknac itp, ale ja juz bylam w takim stanie, ze musialam odpoczac,cisnienie mi skoczylo w gore, w glowie mi sie krecilo itp. Wiec dali. Zaczelo dzialac po ok 10 minutach.Odpoczelam 2 h, a raczej spalam, bo bylam padnieta(rodzilam od 3 w nocy, a to byla juz 22wieczorem). Wiec jak trzeba to daja :-)

Dzis jest taka piekna pogoda, ze zaraz lecimy na spacerek. POzdrowienia

gratulacje dla Oliviera...super /...oby tak dalej

w szoku jestem ze przy 8 cm dali epidrual...ja mialam 4 i kazali sie spieszyc...po chwili mialam 5 cm...a jak juz chciala mi robic mialam 9 i juz nie mozna bylo...i zadzialam tez epidrual...bo z tego co wiem to chyba dziala po 30 min...czy jakos tak

witam;-)

julia załamałaś mnie bo ja anteny nie mam:wściekła/y:i tv nie działa,bo ściągnięcie z poprzedniego domu 120 kosztuje:wściekła/y:

nie orientujecie sie jakie tu są ceny anten? i gdzie można kupic??

Dziewczyny-leniuch ze mnie niemożliwy i zapytam,bo szukać mi się nie chce-jak to jest z tymi znieczuleniami?Bo jest ten epidural-ale on spowalnia całą akcję,ale jest jeszcze inny-domięśniowy,tak?On nie wpływa na opóznienie?I jak się nazywa.Ja oczywiście chcę być twarda-i postanowienie jest,że skoro w pl.dałam radę bez to tu też,ale rzeczywistość może się okazać już mniej kolorowa od postanowień i wolę wiedzieć na tzw. ww.
I jeszcze zapytam o paszport-ale pl.czy mogę wysłać wszystkie papiery listem czy muszę jechać osobiście do ambasady?

lubiczanka o dziwo brzuch narazie nie boli(pomijając ten z głodu jak tylko otworzyłam oczy:zawstydzona/y:) ale nogi:-(tragedia,wczoraj prasowałam zasłonki i chyba to mnie dobiło:-(zobaczymy jak troche pochodze:tak:

witam!
ja epidural tez dostalam juz przy duzym rozwarciu,nie wiem nawet czy nie calkowitym..:eek:zadzialal po ok 10min.A dziala tak,ze nie czujesz kiedy masz przec.My sie schytrzyliśmy, bo moj A. patrzyl na ktg i mowil mi kiedy nadchodzi skurcz i wtedy parlam. Na pocz.jak mnie pytali oznieczulenie,mowilam ze nie chce epiduralu,wiec proponowala mi zastrzyk o podobnym jej zdaniem dzialaniu,po ktorym nie strace czucia.Jak sie poznej okazalo,ten zastrzyk jedynie dziala na poprawe nastroju ale nie pomaga na bol,co mi wyjasnila polozna.Jest jeszcze gaz,ktory tez ponoc dziala,ale tez daja go w pozniejszym stadium rozwarcia.
MartaF - polecam tego kolesia.Fakt ze nie jest najtaniej ale pelen profesjonalizm- Logowanie do nasza-klasa.pl
Mysle ze chodzenie nie zmniejszy bolu nog,wprost przeciwnie.Pomocz w zimnej wodzie i zarzuc je wyzej,zeby krew lepiej krazyla.Odpocznij mamuska troche!

alez sloneczko!szkoda ze Wiki jeszcze za malutka na spacerki:-(

MartaF chodzi Tobie o sciagniecie anteny?
A gdzie ona sie znajduje?
Nie dacie rady sami sciagnac?
Moj M sam ostatnio ustawil antene,kupil przyrzad do szukania anteny i bez problemu go ustawil.
Szkoda placic tak duza kase ;-)

dziewczyny właśnie koleżanka dzwoniła ze nową antene możemy kupić za 30 euro:tak::-)jej mąż zakłada tv irlandzką ale możemy kupic samą antene:-)
mój K. dobrze ustawia anteny (lubiczanka świadkiem:-)) tylko problem jest ze starą bo znajduje sie na 2 piętrze a to za wysoko:-(

Cześć dziewuszki!
Czy ja mieszkam w innym kraju niż Wy,a może na innym kontynencie?:eek::eek:Bo u mnie pogoda paskudna:ciemno,zero słonka i pewnie niedługo się rozpada:crazy:
Lepiej niech jednak nie pada bo wybieram się do miasteczka:tak:
Lubiczanko:Akurat!:-D:laugh2:Nie pokaże i już,taki wstydliwy coś ten Twój syn:-D
Dziś obiad-ekspress i mykamy,no chyba,że się rozpada:szok::wściekła/y:
Mój P dziś znów na mecz wybywa-wieczór:randka z komputerem:-D

Ostatnia edycja:
Cześć dziewuszki!
Czy ja mieszkam w innym kraju niż Wy,a może na innym kontynencie?:eek::eek:Bo u mnie pogoda paskudna:ciemno,zero słonka i pewnie niedługo się rozpada:crazy:
Lepiej niech jednak nie pada bo wybieram się do miasteczka:tak:
Lubiczanko:Akurat!:-D:laugh2:Nie pokaże i już,taki wstydliwy coś ten Twój syn:-D
Dziś obiad-ekspress i mykamy,no chyba,że się rozpada:szok::wściekła/y:
Mój P dziś znów na mecz wybywa-wieczór:randka z komputerem:-D
A guzik:-p-pokazał się-i faktycznie synuś:tak::-D-no tak na 80%jak na razie,bo pan dr.stwierdził-sama pani widzi jaka jakość na skanerze(wreszcie ktoś to przyznał):eek:,ale jestem w 80%pewien,że to boy:tak:
Mamo-Ady-Ty to masz dobry wpływ jakiś na wydarzenia...Nie pamiętam co to ostatnio było,ale też jakoś trzymałaś kciuki i się sprawdziło:laugh2:.Jak Ada po powrocie?
MartaF-głowa...ZNACZY SIĘ NOGI DO GÓRY;-):happy:Całe szczęście wszystko jakoś się zaczyna układać,przestają Cię dręczyć bóle i dolegliwości-czyli wszystko idzie ku lepszemu:-D
Lecę...Dziś postanowiłam znowu przyżądzić coś mniam dla rodzinki-z deserkiem włącznie(karpatką).Miłego popołudnia Dziewczynki

A guzik:-p-pokazał się-i faktycznie synuś:tak::-D-no tak na 80%jak na razie,bo pan dr.stwierdził-sama pani widzi jaka jakość na skanerze(wreszcie ktoś to przyznał):eek:,ale jestem w 80%pewien,że to boy:tak:
Ale chociaż połowicznie się sprawdziło:-D:tak:moje jasnowidztwo;-)No chyba,że jednak...no,tego..jeszcze 20%pozostaje:eek:Ale myślę,że to jednak będzie chłopczyk!!!Bo jakoś taki wstydliwy,klejnotów pokazać nie chciał,a Twój pierworodny Dawidek też wspominałaś taki nieśmiały jest:tak:.Widać chłopaki w Twojej rodzinie tak już mają:-DAle mąż to raczej chyba bardziej śmiały?W końcu trójki dzieci się dorobiliście tak czy inaczej;-):-D:-D

reklama
Do góry