reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

A ta jego, co ją zabija, chyba nie jest za stara? Bo wiesz... zawsze warto się dowiedzieć, jak często tą swoją zmienia, aby ją zabić ... Oby wieśniak lubił młode hehe

pamperchy muszę zmienić czizassss ale jazdaaa:-D:-D:-D:-D

no dobra, mata hicior na wieczór: (moto moto to ma poślady...:D )

[video=youtube;a91pJDut50E]http://www.youtube.com/watch?v=a91pJDut50E[/video]

ALE MUSICIE GO NA MAKSA GŁOŚNO PUŚCIĆ

Ostatnia edycja:
reklama
od czasu do czasu można, zresztą zależy od firmy, im tańsze tym gorsze, taka prawda... a co do ludzi, którzy sami robią wędliny, to też trzeba sprawdzać, bo sama widziałam, że nie zawsze jest zachowana higiena i zdrowe mięsko...

pączki z bitą śmietaną?? a nie gofry?? też nigdy nie lubiłam z budyniem, ani z czekoladą, tylko marmolada, a teraz mam na odwrót - tylko budyń, co przyprawia o zawrót głowy mojego męża, bo nie wszędzie można je znaleźć...

Mmm GOFER! Tak, to jest coś co bym teraz zjadła! GOFRA CHCE!
Kto ma gofrownice i umie ją obsługiwać? Ja nie mam :confused2:

A pączki z bitą śmietaną.... zastrzyk błogości dla żołądka!

Ale pomyślmy.... Jeżeli ów wieśniak zabija swoją, 40 letnią ... to nawet konserwacja w puszce nie pomoże! Ciekawe jak te kiełbaski smakują,,,, mam nadzieję, że nie śmierdzą mejkapem! hehe
To gorzej jak to mięso od Norwegów hehe

Mmm GOFER! Tak, to jest coś co bym teraz zjadła! GOFRA CHCE!
Kto ma gofrownice i umie ją obsługiwać? Ja nie mam :confused2:

A pączki z bitą śmietaną.... zastrzyk błogości dla żołądka!

cholerka no niepotrzebnie napisałam o tych gofrach bo mi też się zachciało... co prawda mam toster z wymiennymi wkładkami, tam jest taka do gofrów ale ja nigdy nie robiłam i nie umiem:no: a nie ma Anisen żeby mi pomóc:-(ale w sumie i tak bym się do wkładek nie dokopała, a mąż leci z hotdogami to poczekam:-D

kiedyś u nas robili pączki idealne. z odrobiną marmoladki, do tego śmietana. polany czekoladą i posypany kokosem. Byłwielki i za 1,20. Niebo w gębie.
Ja za to nei cierpię z lukrem (FUUUUJ)

A tak poza tym to wróciłam od lekarza. Wyniki ok. Nawet mi sie krew poprawiła po tym żelazie, glukoza też dobra. Dostałam skierowanie na przeciwciała. bo mam krew rh -. Robiła już któraś ile płaciła za to?
Pani doktor zerkneła na dzieciaczka i się akurat ustawił, także mam potwierdzenie od drugiego lekarza ze chłopak :). No i kazała już spoać na boku:(:(:(. Dla mnie to koszmar.

Ale pomyślmy.... Jeżeli ów wieśniak zabija swoją, 40 letnią ... to nawet konserwacja w puszce nie pomoże! Ciekawe jak te kiełbaski smakują,,,, mam nadzieję, że nie śmierdzą mejkapem! hehe
To gorzej jak to mięso od Norwegów hehe

od Szwedów moja droga, od Szwedów!
w sumie 40letnia to nie taka najgorsza, nie mów... nie jedna 15latka ma więcej mejkapu... gorzej jeśli botoksem zalatuje, bo wtedy to już chemia a nie natura!

ups myślałam, że to tylko ja od Was ściagam... bo lepiej, żebyście Wy ode mnie nie, bo jak ja mam jazdę, to na pewno na jakieś paskudztwa:tak: a z czym jadłaś?? ja ostatnio kocham tylko te z budyniem...mmmm....
a z parówek to ja od lat tylko Morliny, a kabanosy Sokołów:tak:
tradycyjne z marmolada i jedna oponke :-) pozatym dzis u mnie nr 1 jest salsa meksykanska sledziowa

kiedyś u nas robili pączki idealne. z odrobiną marmoladki, do tego śmietana. polany czekoladą i posypany kokosem. Byłwielki i za 1,20. Niebo w gębie.

A tak poza tym to wróciłam od lekarza. Wyniki ok. Nawet mi sie krew poprawiła po tym żelazie, glukoza też dobra. Dostałam skierowanie na przeciwciała. bo mam krew rh -. Robiła już któraś ile płaciła za to?
Pani doktor zerkneła na dzieciaczka i się akurat ustawił, także mam potwierdzenie od drugiego lekarza ze chłopak :). No i kazała już spoać na boku:(:(:(. Dla mnie to koszmar.

jej też jadłam kiedyś takie pączki... i też nie lubię z lukrem, kurczę Pysia, normalnie jesteśmy jak bliźniaczki:-p
super że masz dobre wyniki, oby wszystkie takie miały, tylko pozazdrościć:tak:
a jak rh- to trzeba robić? czy jak mąż ma co innego? tak się ostatnio na tym zastanawiałam bo i ja i mąż mamy A Rh- więc chyba wszystko ok i nic już nie musimy robić??

tradycyjne z marmolada i jedna oponke :-) pozatym dzis u mnie nr 1 jest salsa meksykanska sledziowa

a tak, tak czytalam już dzisiaj o tej Twojej salsie... ale nawet nie wiem jak smakuje bo nigdy nie jadłam:-D

reklama

No i super! Takie wiadomości cieszą! A ten pączek to miks pyszności!

od Szwedów moja droga, od Szwedów!
w sumie 40letnia to nie taka najgorsza, nie mów... nie jedna 15latka ma więcej mejkapu... gorzej jeśli botoksem zalatuje, bo wtedy to już chemia a nie natura!

No to Szwedów, wielka mi różnica hehe,

Nigdy nie wiesz czym się faszerowała ta od wieśniaka! Musiała świeżo i młodo wyglądać, skoro ją na kiełbaskę przerabia hehe

Do góry