reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam na porannej kawie dzisiaj chumorek jakby leprzy , zobaczymy co bedzie dalej. Zimno , zimniej coraz zimniej na dworzu a ja mam dosc siedzenia w domu chyba mnie roznosi. No i moja przyjaciolka z Warszawy chyba wczoraj urodzila , pisala do mnie o 23 , ze jest w szpitalu wody jej sie saczyly i bole co 3 min.Termin miala na 10 pazdziernika wiec juz najwyszy czas by niunio przyszedl na swiat.
Dziekuje wszystkim za troske.

reklama
Dzien dobry..brrrr...zimno kurde,nawet pies dzis szybko siq i kup i do odmu sie kierowal:-)Ogladam tvn 24 i oczom nie wierze...to dopiero pazdziernik,sniegu ledwo co napadlo i juz kleska????Co bedzie w grudniu?Albo w lutym??
Dziewczyny mam nadzieje ze u Was wszystko w porzadku.....

A ja mam takie nietypowe pytanie. wszystkie tu jesteśmy anonimowe więc można szczerze odpowiedzieć. Jaka jest różnica wieku między wami a Waszymi panami? Mój M jest starszy ode mnie o 9 lat? A jak u Was?

Rocznik ten sam ale ja starsza bo z marca a malz z wrzesnia:-) wiec jak mnie nie chce sluchac to mu od smarkaczy wrzucam ;-):-D

Witam Was dziewczyny porannie :-) Pogoda jak zwykle ciężka:eek: Spać się ciągle chce. Na szczęście do pracy dopiero na 12:00 więc zdąrzę skoczyć do bankomatu, Apteki z receptami no i do jakiegoś ciucha w poszukiwaniu czegoś cieplejszego:-D:rofl2:
Ania98765 Gratuluję synka :)!!!!

Hej kobiety!!!
Pozałatwiałam wczoraj wszystko w Olsztynie, no a potem byłam na wizycie :-D
Wszystko ok, szyjka też, no i.................na 100% będzie CHŁOPAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Życzę Wam słonecznego i miłego Dnia :happy:

Mój mąż jest ode mnie starszy o rok :-)

Dormark no to koleżanka może już urodziła :-D jesli tak, to gratulacje dla niej, a jeśli nie to trzymamy kciuki :-D

Witam Was dziewczyny porannie :-) Pogoda jak zwykle ciężka:eek: Spać się ciągle chce. Na szczęście do pracy dopiero na 12:00 więc zdąrzę skoczyć do bankomatu, Apteki z receptami no i do jakiegoś ciucha w poszukiwaniu czegoś cieplejszego:-D:rofl2:
Ania98765 Gratuluję synka :)!!!!

Życzę Wam słonecznego i miłego Dnia :happy:
Hihihi :-D dziękuję bardzo :-D

Moja koleżanka właśnie urodziła synka 4270 gram!!!!! zawsze była bardzo szczupłej budowy - podziwiam. Chłop jak dąb:)

No fakt, duży chłopczyk :-) Gratulacje dla koleżanki :-)

Dziewczynki, a jak tam ma sie Wasza waga?

Ja dzis rano przezylam chwile pawdy :-D Licznik wskazal 63,800, czyli 8,800 kg na plus. W ciagu miesiaca na garnuszku mamy przytylam 2,800. To i tak niezle, bo myslalam, ze bedzie sporo wiecej. Tym bardziej, ze nie zaluje sobie, slodkiego tez.

Karoli u mnie + 8,3 kg.

W fachowej literaturze pisza,ze przyrost wagi w III trymestrze to jakies 4 kg.
Ale to jest chyba bardzo optymistyczny przyrost hihihihi

Nio ja tez tak czytalam i licze ze to prawda:)))))))))))))hihi

Andzia76 no juz nie pomagam wlansie od dzis;-) wczoraj jeszcze ściany skrobałam ale brzuszek twardniał mi już dużo wcześniej więc to raczej nie od tego. no ale już grzecznie leżę i odpoczywam sobie tylko M mnie wkurza bo niestetey sam remontuje i już jest zmęczony tym wszystkim i sie mnie czepia z byle powodu,ale staram sie to olewac.;-)

Beti81 Twoj maz za pewne ma zly humor, bo zamiast spedzac urlop na wczasach to musi robic to co robi, moj bylby mega zly gdyby cos takiego musial robic w urlopik:(
Tzn.. pewnie nie ma o to pretensji swiadomie, tylko podswiadomie.
Moj maz od pon. musi wstawac do pracy na 7 a nie na 9, jak juz sie przyzwyczaił i juz sie na mnie wyrzywa.
Wiedzialam ze ten dzien nadejdzie i wlasnie dzis nadszedl. Potrafi byc dobrze przez 300dni w roku, ale takie dzien jak dzis musi nadejsc i wlasnie z niewyspania dzis sie na mnie wyrzył. Uslyszalam sobie jak to zle gotuje, fatalnie jezdze, ze mam do dupy charakter, i takie tam inne mile rzeczy z samego rana, a najlepszy byl zarzut ze od niego za mnalo wymagam, a jak mu zwracam uwage,m to slysze:" jak ci sie nie podoba to sobie zmien", a teraz mi zarzuca ze pozwalam mu na wszystko i o nic nie mam pretensji!:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Przeciez to sie mozna wykonczyc psychicznie!
Wstaje o 6 zeby go zawiezc do pracy i zrobic mu kanapki a co slysze w zamian, ze dlaczego kanapki nie maja sałaty!!!!!!!!!!!!!!!
Przeciez to sie tylko wziasc i pociac!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milo uslyszec z samego rana ze wcale przeciez nikt mi nie karze wstawac robic kanapiek i jechac, ze to moj wybor! Tylko ze ja nie mam o to pretensji, bo chce to zrobic, tylko ze w zamian slysze ze wszytsko robie nie tak!
Ja z 1 strony rozumiem, ze jak czlowiek jest niewyspany to mowi rozne przykre rzeczy, bo jest zmeczony i w ogole, a ja od 5mies siedze na zwolnieniu.
Ale to i tak cholernie przykre:(:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
tez powinnam mu teraz powiedziec ze jak mu sie nie podoba to niech sobie zmieni.
Alez jestem wsciekla:((((((((:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja mam takie nietypowe pytanie. wszystkie tu jesteśmy anonimowe więc można szczerze odpowiedzieć. Jaka jest różnica wieku między wami a Waszymi panami? Mój M jest starszy ode mnie o 9 lat? A jak u Was?

u nas jest 2 lata

cześć kobitki
jak mi się nie chce w tą wichurę wychodzić do pracy to już moje:-(łąkę z psem odpuszczam polatał po ogrodzie mam nadzieję że do 12 wytrzyma:tak:
u mnie z m różnica 4 lat, hehe poznaliśmy się bo był moim uczniem na prywatnych korepetycjach które nie trwały długo:cool2:
Kaja domek kupilismy od developera, krańcową szeregówkę całkiem fajną ale ten drugi na który m ma oko jest większy i wolnostojący(230m) podejrzewałam, przedwczoraj wystawił, wczoraj przyjął oglądających a dzisiaj czekamy na decyzję:sorry:

Dorciaa zycze powodzenia przy sprzedazy domu, my sprzedajemy mieszkanie od miesiaca, ogladajacych mnostwo, a nikt nie chce kupic.
Ja przez ponad 20 lat mieszkalam w wolnostojacych 150m i mialam szczerze dosc sprzatania:) jakbym miala miec domek teraz, to maks 80-100m:)

Ania 98765 gratulacje synka!!!!!!

Moja koleżanka właśnie urodziła synka 4270 gram!!!!! zawsze była bardzo szczupłej budowy - podziwiam. Chłop jak dąb:)

wow niezly kolosik:)

Emilia-u nas roznica wieku 6 lat .
Co do kolezanki to tez mi sie wydaje , ze juz urodzila tel wylaczony wiec pewnie odpoczywaja.Moje niunia zajela sie malowaniem wiec ja ide do wanny.Dzisiaj czeka mnie nudny dzien bo wszystko mam porobione a maz wroci koloa 16-17 wiec chyba wyjde z mala na jesienny spacer coby mi czas szybciej zlecial , najgorsz e jest jednak to ze ja jestem straszny zmarzluch a tu pomimo sloneczka tylko 2 st.

reklama
Czesc co za pogoda zimno i nawet nie chce sie z domu wychodzic a na dodatek mnie chyba jakies przeziebienie bierze.A tak czyjemy sie dobrze corcia tak wyraba a najbardziej w nocy.

Do góry