reklama
Halo halo?? Jakiego wyjścia?? Czy ktoś tu przypadkiem na dupie w domu siedzieć nie powinien?? Gdzie znowu lecisz?? No jak słowo daję, pilnować gorzej niż dzieci trzeba![]()
no ten dowód zrobić mamo nooooo ale tylko dziś a następne wyjście w przyszły tygodniu

a Majsi jeszcze tu jest?? bo przypadkiem zobaczyłam że jej dobra koleżanka ma na nk znienawidzoną przeze mnie dziewczynę... te które pewnej nocy czytały moje wynaturzenia to wiedzą o jaką dz...iołche mi chodzi... wchodze na jej konto na nk, patrzę że ma nowe osoby dodane, myślę sobie co jest przecież nikt jej nie lubi, wchodzę na pierwsza osobę z brzegu a tam w komentarzach.. nasza Majsi kochana

patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Słonko ciesz się dniem sobotnim, bo Wam szybko minie;-) sprawcie żeby miło się wspominało, a że są ludzie i parapety nie od dziś wiadomo;-) Możesz tylko takich ludzi wyśmiać;-) A Ty masz już swoją rodzinę i o tym myśl, a nie o babie co Was olała, to świadczy o niej, a to że o tym piszesz to tylko potwierdza jakim wartościowym człowiekiem jesteś, szkoda że nie wszyscy są tacy na tym świecieNo tak, tylko dlaczego potem mam słuchać:
-a co teściowa chora była że nie przyjechała?
- nie, uważa, że ten ślub w ogóle jest niepotrzebny i z nią czy bez niej byłoby tak samo...
Boże..żeby chociaż zadzwoniła i się zapytała jak samopoczucie czy się stresuje, jejku przecież normalny człowiek ma taki odruch że zadzwoni do synowej i porozmawia...
Gdzie tam...no ale cóż, w dupie mam tą kobietę, ciekawe co D. powie na to co A. napisała na gg...

Majsii
Fanka BB :)
Jestem jestem o co chodzi bo ja nie mam pojęcia co i jak ?no ten dowód zrobić mamo nooooo ale tylko dziś a następne wyjście w przyszły tygodniuaj promis!!
a Majsi jeszcze tu jest?? bo przypadkiem zobaczyłam że jej dobra koleżanka ma na nk znienawidzoną przeze mnie dziewczynę... te które pewnej nocy czytały moje wynaturzenia to wiedzą o jaką dz...iołche mi chodzi... wchodze na jej konto na nk, patrzę że ma nowe osoby dodane, myślę sobie co jest przecież nikt jej nie lubi, wchodzę na pierwsza osobę z brzegu a tam w komentarzach.. nasza Majsi kochana![]()

Gucha mam wrażenie że za bardzo przejmujesz się zdaniem innych... Nie stresuj się bo pewnie i tak nic nie zmienisz, no i na Twoim miejscu już bym się przygotowała że tak będą wyglądać wasze relacje.
Przede wszystkim Wy i Wasza Kruszynka macie być happy, a resztę miejcie głęboko :-)
Przede wszystkim Wy i Wasza Kruszynka macie być happy, a resztę miejcie głęboko :-)
a mam do Was takie pyatnie..korzystacie z basenów? chciałabym sie wybrac,ale sie boje że jakiegoś grzyba załapię:-(
a i do jacuzzi raczej chyba nie wskazane wchodzic co?
Do jacuzzi absolutnie - bo tam jest ciepła woda i bąbelki - to powoduje skurcze macicy, ale na basen możesz iść. Dziewczyny kiedyś dotradzały, ze można sobie wziąć dopochwowo coś co zapobiegnie ewentualnemu zakażeniu grzybicą, ale ja nie pamiętam za bardzo co to było.
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Cholercia mam nadzieje że nie o mnie chodzi...a Majsi jeszcze tu jest?? bo przypadkiem zobaczyłam że jej dobra koleżanka ma na nk znienawidzoną przeze mnie dziewczynę... te które pewnej nocy czytały moje wynaturzenia to wiedzą o jaką dz...iołche mi chodzi... wchodze na jej konto na nk, patrzę że ma nowe osoby dodane, myślę sobie co jest przecież nikt jej nie lubi, wchodzę na pierwsza osobę z brzegu a tam w komentarzach.. nasza Majsi kochana![]()

Słonko ciesz się dniem sobotnim, bo Wam szybko minie;-) sprawcie żeby miło się wspominało, a że są ludzie i parapety nie od dziś wiadomo;-) Możesz tylko takich ludzi wyśmiać;-) A Ty masz już swoją rodzinę i o tym myśl, a nie o babie co Was olała, to świadczy o niej, a to że o tym piszesz to tylko potwierdza jakim wartościowym człowiekiem jesteś, szkoda że nie wszyscy są tacy na tym świecie![]()
SHINGLE, RECHOT,TYGRYNKA,PATI,NAJELI, ANKA FOREVER,SÓWKA,ILONKA,MAJSII...DZIĘKI...

reklama
wygląda na to że całe swoje życie muszę OLAĆ
Olej takie głupoty po co se cukier podnosisz na jebnie...nie ma rady