poczekaj..coś tu jest niehalo...czyli teściowie zaprosili na święta w Twoim Domu kuzynkę z familią?! Jak można komuś do domu zapraszać ludzi?! A na dodatek Ty będziesz w 8 miesiącu...o nieee.... pogadaj z mężem koniecznie żeby naprostował rodzinkęMoj G. ma taka mega zryta kuzynke, pojebana jak paczka gwozdzi, na ktora jestem uczulona wrecz i wszyscy wiedza ze razem z G. nie znosimy i nie tolerujemy jej i jej rodziny. Dwojka rozdartych i rozwiezionych dzieci, ktore na nic nie zwazaja. A ci pojebancy, czyt. moi tesciowie pojechali na dwa dni na wies i zaprosili ich, razem z ich siostra z facetem i rodzicow plus pies na swieta Bozego NArodzenia a teraz mi dupia ze bedzie fajnie. No zesz KU-WA macjak mozna sie komus wdupic na swieta
i zaznacze ze juz kiedys tak byli i powiedzialam ze wiecej sie nie zgadzam. Ja ***** bede w ciazy w 8 miesiacu a tu cala gromada bydla ktorego nienawidze. Do tego jak dla mnie to swieta spedza sie w gronie najblizszych a nie jakas kuzynka ktora jest dziesiata woda po kisielu
do tego mega pojebana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba mnie zaraz z nerwow wywioza na porodowke
no zesz !