Lariss
Fanka BB :)
Właśnie wróciłam od Pana Doktora!
Niestety nie robił mi USG :-(Stwierdził, że nie ma co za często, miałam robione w 2 ostatnich wizytach... Powiedział mi, że amerykańscy uczeni udowodnili niekorzystne działanie USG na myszy i nie będzie mi robił jeżeli nie ma takiej potrzeby, więc nie zrobił
Zbadał za to ginekologicznie. Szyjka piękna na swoim miejscu o wymiarach pięknych
Żadnych niepokojących objawów nie było :-) Brzuszek miękki - jak na zawołanie hihihi - nóżki sprawdzone - niestety opuchnięte... Pan Doktor kazał leżeć, wypoczywać, nie przemęczać się za bardzo
Dalej mam brać witaminki i żelazo. Kolejna wizyta za 4 tygodnie (13.11), na pewno będzie badanie USG!! Mam jeszcze pić wapno, bo jakieś choróbsko mnie łapie.
Dostałam też zwolnienie na uczelnie!! Do końca roku akademickiego z powodu ciąży
(bardzo zabawnie wygląda
). Jak będę się źle czuła, to mam zostać w domu i wypoczywać!! I oczywiście dzwonić...
Podsumowując: Jestem zadowolona, jednak trochę mi smutno, bo jednak miałam ogromną nadzieję podejrzeć dzidzię!! Ale jeszcze 2,5 miesiąca i będę oglądać synka codziennie!!
Idę odpoczywać, bo ta noc taka niefajna była... Muszę nadrobić sen... ;-)
Do zobaczenia wieczorkiem :*
Niestety nie robił mi USG :-(Stwierdził, że nie ma co za często, miałam robione w 2 ostatnich wizytach... Powiedział mi, że amerykańscy uczeni udowodnili niekorzystne działanie USG na myszy i nie będzie mi robił jeżeli nie ma takiej potrzeby, więc nie zrobił
Zbadał za to ginekologicznie. Szyjka piękna na swoim miejscu o wymiarach pięknych

Dostałam też zwolnienie na uczelnie!! Do końca roku akademickiego z powodu ciąży

Podsumowując: Jestem zadowolona, jednak trochę mi smutno, bo jednak miałam ogromną nadzieję podejrzeć dzidzię!! Ale jeszcze 2,5 miesiąca i będę oglądać synka codziennie!!
Idę odpoczywać, bo ta noc taka niefajna była... Muszę nadrobić sen... ;-)
Do zobaczenia wieczorkiem :*