reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Ech , co prawda to prawda ... ja też za bardzo nie mam o czym z ludźmi gadac ... zanudziłabym swoich kumpli problemami dotyczącymi zakupów dla dziecka , mieszkaniem , finansami ... a moi rówieśnicy to jeszcze hulaki ...
Ale za to wam moge sie pochwalić ze chyba na 100% sie zdecydowałam an wózek ! Jeśli uzywany to sie jeszcze zobaczy , byle z fotelikiem , a nowy to :
TOLEDO CONECO MEGA W Y P R Z E DA Ż 2008 GRATIS (772846604) - Aukcje internetowe Allegro
i nawet kolor mi sie podoba ...
ale i tak będzie ciężko z kasą ... A nikt jakos sie nie pali żeby nam pomóc finansowo z rodzinki ... :(
To tak jak u mnie znajomi się wykruszyli, bo mają inne problemy i tak jak wspomniałaś imprezy po pierwsze... Ale jakoś nie tęsknie jestem bardzo szczęsliwa:-) A wózeczek super!:tak:I kolor też mi się strasznie podoba:tak::tak::tak:

reklama
Nikogo nie ma ... zostawiłyście mnie ...!!!

Ide zjeść parówkę ... :(

Ja jestem - zaglądam tu sobie od czasu do czasu robiąc inne pierdoły:tak:Znachorko..ja Ci powiem, że chciałam kupić mieszkanko przed przyjściem dzidzi na świat, ale szlag mnie najjaśniejszy trafia jak słyszę w banku o wszystkich OPŁATACH DODATKOWYCH i MANIPULACYJNYCH związanych z wzięciem kredytu hipotecznego. Ja pytam skąd na to brać? A słyszę wkółko: kredyt gotówkowy na pokrycie kosztów kredytu hipotecznego. MASAKRA. Wszędzie KASA KASA KASA

Ostatnia edycja:
Lady mocca : Dokładnie ! kiedyś można bylo wziąć kredyt na mieszkanie i z otrzymanej kasy jeszcze je wyposażyć czy wyremontowac ... a teraz ? w większości banków jesli jest to budynek zbudowany przed 90 którymś tam rokiem to nie dostaniesz nawet 90% wartosci na to mieszkanie ... :(

Znachorka mnie naprawde podoba sie ta fura - kolor tez jest ok taki wesoly
Pandorka coesze sie ze jestes usatysfakcjonowana... dla ciebie wszystko -hihbihi...
LadyMocca - bez nas jak bez reki , a Ciebie tez nam brakowalam , nawet wspominalam ze nas juz ... ale juz wrocilas tralllla lalllla

reklama
Do góry