reklama
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
wiem,wiem.A macie może problemy z biodrami? ja w sumie jestem w 23 tygodniu i przytyłam 3 kg,ale biodra mi dają popalić
a tutaj(w Irlandii ),to mam taki dostęp do lekarzy,że lepiej nie wspominać
mnie też boli czasem bioderko, najczęściej lewe, ale ja chodzę strasznie dużo w pracy, więc myślę, że to od tego
Powiem Wam że co do remonciku nie mogę się już doczekać żeby pokazac Wam efekt)
ja też się niecierpliwię razem z Tobą
wow nieźleiii colaaa ja chcę colę!! no dobra dzisiaj już miałam jako nagrodę za to, że w koncu się wzięłam za mgr
ale cheryyyyy jak ja dawno nie piłam
![]()
Ja normalnie- nie będąc w ciąży- strasznie unikałam coli, pepsi i innych gazowanych, bo po prostu nie lubię, ale od kiedy jestem w ciąży szaleję za colą-szczególnei cherry

Popros ktoras z dziewczyn napewno ci wstawi suwaczekkurcze ,weszłam tu w sumie wczoraj i nic nie rozumiem jeszcze
ja pamiętam tylko żeby kliknąć w suwaczek którejś i sobie na otwrzonej stronie zrobić swój i gdzies go tutaj wpisać w ustawieniach sygnatury czy coś takiego... sama się trudziłam ze swoim aż w końcu mi wyszło za którymś razem...
głowa mi pęka i kręgosłup chce się rozpaść na kawałki a tu jeszcze tyle pisania przede mną:-(
głowa mi pęka i kręgosłup chce się rozpaść na kawałki a tu jeszcze tyle pisania przede mną:-(
Ja normalnie- nie będąc w ciąży- strasznie unikałam coli, pepsi i innych gazowanych, bo po prostu nie lubię, ale od kiedy jestem w ciąży szaleję za colą-szczególnei cherryi fryty uwielbiam
![]()
ja przed ciążą byłam uzależniona dobre kilka lat, teraz staram się nie pić, bo jak się dorwę, to znowu wpadam kilkudniowe picie (brzmi jak alkoholizm

nie pamieta ktore pod forum - chyba grudniowki maja to swietnie rozpisane jak wstawic - sprobujja pamiętam tylko żeby kliknąć w suwaczek którejś i sobie na otwrzonej stronie zrobić swój i gdzies go tutaj wpisać w ustawieniach sygnatury czy coś takiego... sama się trudziłam ze swoim aż w końcu mi wyszło za którymś razem...
pandorka
kurcze ,weszłam tu w sumie wczoraj i nic nie rozumiem jeszcze
Ja Ci chętnie pomogę tylko mi napisz na GG lub PW co byś chciała
kurcze ,weszłam tu w sumie wczoraj i nic nie rozumiem jeszcze
Witmy kolejną Lutóweczkę

pandorka
widzisz... w UK jest ogromny wybór coli bezkofeinowej, więc się tym raczę i staram się ograniczać do 0,5l dziennie, ale czasem się nie da
-szczególnie w pracy

reklama