reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
wiem,wiem.A macie może problemy z biodrami? ja w sumie jestem w 23 tygodniu i przytyłam 3 kg,ale biodra mi dają popalić

a tutaj(w Irlandii ),to mam taki dostęp do lekarzy,że lepiej nie wspominać

mnie też boli czasem bioderko, najczęściej lewe, ale ja chodzę strasznie dużo w pracy, więc myślę, że to od tego

Powiem Wam że co do remonciku nie mogę się już doczekać żeby pokazac Wam efekt :))

ja też się niecierpliwię razem z Tobą

wow nieźle:-D iii colaaa ja chcę colę!! no dobra dzisiaj już miałam jako nagrodę za to, że w koncu się wzięłam za mgr:-D ale cheryyyyy jak ja dawno nie piłam:szok:

Ja normalnie- nie będąc w ciąży- strasznie unikałam coli, pepsi i innych gazowanych, bo po prostu nie lubię, ale od kiedy jestem w ciąży szaleję za colą-szczególnei cherry:szok: i fryty uwielbiam:laugh2:

ja pamiętam tylko żeby kliknąć w suwaczek którejś i sobie na otwrzonej stronie zrobić swój i gdzies go tutaj wpisać w ustawieniach sygnatury czy coś takiego... sama się trudziłam ze swoim aż w końcu mi wyszło za którymś razem...
głowa mi pęka i kręgosłup chce się rozpaść na kawałki a tu jeszcze tyle pisania przede mną:-(

Ja normalnie- nie będąc w ciąży- strasznie unikałam coli, pepsi i innych gazowanych, bo po prostu nie lubię, ale od kiedy jestem w ciąży szaleję za colą-szczególnei cherry:szok: i fryty uwielbiam:laugh2:

ja przed ciążą byłam uzależniona dobre kilka lat, teraz staram się nie pić, bo jak się dorwę, to znowu wpadam kilkudniowe picie (brzmi jak alkoholizm:szok:)... a nie boisz się Pandorko że cola zaszkodzi maleństwu?? błagam podaj jakieś dowody, że nie to z lubością wrócę do nałogu:-D

ja pamiętam tylko żeby kliknąć w suwaczek którejś i sobie na otwrzonej stronie zrobić swój i gdzies go tutaj wpisać w ustawieniach sygnatury czy coś takiego... sama się trudziłam ze swoim aż w końcu mi wyszło za którymś razem...
głowa mi pęka i kręgosłup chce się rozpaść na kawałki a tu jeszcze tyle pisania przede mną:-(
nie pamieta ktore pod forum - chyba grudniowki maja to swietnie rozpisane jak wstawic - sprobuj

reklama
Do góry