reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

She - a może to......? Nawte nie mówie, żeby nie zapeszyć, może my kobiety po "przejściach" odczuwamy fasolkę wczesniej i wyraźniej, bo już wiemy czego się spodziewać. Mnie tak sutki nigdy przy owulce nie dokuczały, a teraz jakby mnie ktoś gorącym żelazkiem przypalał.....

No dokładnie o tym samym piszę. Nie idzie wytrzymać. Ale na Fasolkę nie stawiam. Orzeszek był zupełnie bezobjawowy. Więc czemu teraz miałoby być inaczej? No a poza tym to za wcześnie. Owszem przytulaliśmy się często i gęsto, ale nie sądzę, by tak wcześnie mój organizm dawał sygnały na Fasolkę. Przecież nawet by się zagnieździć nie zdążyła... :no:

reklama
No dokładnie o tym samym piszę. Nie idzie wytrzymać. Ale na Fasolkę nie stawiam. Orzeszek był zupełnie bezobjawowy. Więc czemu teraz miałoby być inaczej? No a poza tym to za wcześnie. Owszem przytulaliśmy się często i gęsto, ale nie sądzę, by tak wcześnie mój organizm dawał sygnały na Fasolkę. Przecież nawet by się zagnieździć nie zdążyła... :no:

Ale znaczy że coś sie dzieje. Moze to taki prezent ślubny będzie od Orzeszka

hej królewny
powoli eksploduje tak mnie boli ten ząb a raczej dziura po nim
nie chce łykać tabsów już i tak wziełam
idę się przutulić do córci

znalazłam piosenkę którą grali u brata na weselu na podziękowaniu dla rodziców co prawda na weselu śpiewała kobieta i kobieca wersja mnie się podoba ale męska też nie najgorsza
miłego słuchania i dobranoc

Wrzuta.pl - Podziękowania dla rodziców - Cliver - Podziękowania dla rodziców

Kasiu a dawno wyrywałaś tego zeba?
Jeśli już kilka godzin minęło to powinno przestać boleć:tak:
Jak boli to moze być suchy zebodół i trzeba wtedy Nipas założyć:tak:

Dziewczynki Kubuś jadł sobie kolację a ja tymczasem dokończyłam kolejną styronkę schematu obrazu.
Jeszcze 3 stronki i obraz gotowy

Kasiu, mam nadzieję, że ten ząb się uspokoi. ja mam za sobą pozbywanie się 4 ósemek, i choć sprawa nieprzyjemna to całe szczęście obeszło się bez sensacji, za co u Ciebie też trzymam kciuki

She, Karolciu, &&&& żeby to były objawy tego czego pragniecie, a nie jakieś wygłupy organizmów :tak:

As, to jeszcze troszkę i obraz będzie w całości. cierpliwa sztuka jesteś, że obrazowi w takim formacie podołałaś :-)

Kasikz, super, że wszystko ok :-)

reklama
Witam kochane....

ale pogoda sie zrobiła, u mnie leje, wieje i zimno.....
...ale sie wczoraj ponakręcałyśmy....aż się Kasieńce udzieliło....

....dzisiaj nic nie mówie....;-) bo jeszcze jakieś urojone będziemy mieć....:szok:

Kasia - ja miałam pod narkozą zęba wyrywanego chirurgicznie...to mnie tak pobolewało ze dwa dni....ale sie pięknie zagoiło....
przytulam mocno

Ostatnia edycja:
Do góry