reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Jolek to i my się dołączymy do życzeń taka rocznica juz pelnoletni jesteście:) my dzieciaki dopiero 5-ta byla w sierpniu.
lajfik gratki wiem co czujesz ja taka szczęśliwa byłam po dlugiej przerwie od jezdzenia a teraz mężol kupił mi autko terenowe to znów mogę śmigać ale się cieszę.

lajfik brawo za odwagę. teraz to już nie masz się czego bać. jak się sama odważyłaś już po mieście. tak najlepiej. od razu na głęboką wodę. ja często po mieście jeżdżę z M, a jakby mi wypadło samej to też bym się bała.

Ostatnia edycja:
20z5sv6.jpg

Jolek- wszystkiego dobrego z okazji rocznicy !!!
Mysia-trzymaj się kochana:tak:
Lajfik -rewelacja !!! no to teraz zapraszam na kawke do mnie [ jakieś 160km] ale trasą, więc spoko:tak::tak::tak:

reklama
Jolek, wow, co za staz!!! Gratuluje i zycze, aby milosc nadal kwitla!:-):-):-)

Hehe, ja to sie pierwszej rocznicy za jakies dwa lata doczekam.:-D

Lajfik, super! Odwazna z Ciebie babka:cool2: ja mam prawko, ale tutaj jeszcze nie jezdzilam, bo ja taka boi doopka jestem;-)

Ech, mialam dzis wariacki dzien, ale Adas wczesnie zasnal, wiec juz odpoczywam, tzn. Z. oglada mecz z piwkiem, a ja smigam w necie z drineczkiem:-) Musze Wam powiedziec, ze tydz. temu wypilam male piwko (pierwsze po ciazy i karmieniu) i normalnie prawie sie upilam!!!:szok:

Do góry