reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Jolku- no najlepszegooooo!!!!

Jolek i ode mnie wszystkiego najlepszego na tą Waszą rocznicę! Tyle lat :-)![]()

reklama
lajfik
Kuba i Kaja;*
Czesc gwiazdeczki moje
Ale jaja dziewczyny ...wczoraj byl moj wielki dzien!
Jak wiecie zaczelam sie uczyc jezdzic i trenuje wieczorami co dwa dni ze M i dziecmi ..
Wczoraj mialam fryzjera na 20-sta ...a Kajka byla strasznie marudna i miala temp. ..no to stary mowi bierz samochod i jedz! A ja mowie ze chyba zwariowal
...(po miescie jezdze od niedawna ) wiecej szlifowalam na wiochach ...aby zaznajomic sie z furka i obcykac o co chodzi
Z nerwow polecialam do kibelka ;-)..i mysle ..DOBRA JADE!
Pojechalam i bylo SUPER !!! dalam rade i jestem cholernie szczesliwa ...ze podolalam ....w czwartek przylatuje do mnie tesc ...jeszcze troszke mnie podszkoli ..a wtedy zabiore dzieci i ruszam w swiat

Jaram sie jak dziki reksio!!!!
Z M jezdzilam tylko wieczorami godzinke i w weekend ..teraz pojezdze za dnia i powinno byc GIT:-)
Larkaa mialam pytac ...jak tam twoje prawko smigasz juz ???
Jolek wszytskiego najjjjj...z okazji 18-stki;-);-)
golimek ...ja tez sie bardzo za tobA stesknilam!!!!:-)

Ale jaja dziewczyny ...wczoraj byl moj wielki dzien!
Jak wiecie zaczelam sie uczyc jezdzic i trenuje wieczorami co dwa dni ze M i dziecmi ..
Wczoraj mialam fryzjera na 20-sta ...a Kajka byla strasznie marudna i miala temp. ..no to stary mowi bierz samochod i jedz! A ja mowie ze chyba zwariowal

Z nerwow polecialam do kibelka ;-)..i mysle ..DOBRA JADE!

Pojechalam i bylo SUPER !!! dalam rade i jestem cholernie szczesliwa ...ze podolalam ....w czwartek przylatuje do mnie tesc ...jeszcze troszke mnie podszkoli ..a wtedy zabiore dzieci i ruszam w swiat

Jaram sie jak dziki reksio!!!!
Z M jezdzilam tylko wieczorami godzinke i w weekend ..teraz pojezdze za dnia i powinno byc GIT:-)
Larkaa mialam pytac ...jak tam twoje prawko smigasz juz ???
Jolek wszytskiego najjjjj...z okazji 18-stki;-);-)
golimek ...ja tez sie bardzo za tobA stesknilam!!!!:-)