reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Fryzjera ja zaliczyłam pare ,ale tylko obcinałam Już mnie kusi żeby kolor zmienic.Ostatnio miałam pasmka blond.a przed czekoladowy brąz i czerwone pasemka,No ale jeszcze trochę poczekam Dopiero skonczyły mi wypadać

Oj ja też bym chciała przespac cała noc.

reklama
Cześć Kochane:-)
Mam nadzieję, że jeszcze do końca nie zapomniałyście o mnie...
Ardzesh przyuważyła mnie na naszej klasie i obiecałam, że się odezwę. Cholera na nic nie mam czasu, dzieciaki są mega absorbujące, mąż i nasz szczeniak też, do tego mamy remont, zaczęłam podyplomówkę i padam na ryjek. Nie mam czasu poczytać co piszecie i potem nie mogę się z powrotem wdrożyć w forum.
Postaram się poprawić i mam nadzieję, że u Was i u Waszych dzieciaczków wszystko dobrze.
ha ha też widziałam na NK ten wpis i nie pomyślałam ,że to o nas chodzi

a mnie wczoraj M zaskoczył .:szok:Przyszedł z pracy i pyta się czy chcę iść na zabawę Andrzejkową ,bo u nich w pracy organizują. Myślę on taki domator zero imprez:confused2:,a tu takie zaskoczenie .No i wyjaśniło się .Chciał mi zrobić prezent z okazji 18 rocznicy ślubu. Ha Ha ale mu się wczas przypomniało .:laugh2:No ale co mam zrobić zgodziłam się i już nie mogę się doczekać:cool2:

Aguś, ja też tęsknie, ale nie wyrabiam...może jak router kupię to będzie lepiej, będę znosić kompa do kuchni i zamiast gotować dla tej mojej bandy to na forum będę siedzieć:-p

Jolek, gratuluję, 18 lat to imponujący wynik:-)

jolek gratulacje:-) tyle czasu z jednym chłopem;-);-):-p nam w niedziela minął roczek, do 18 jeszcze daleko, ale od czegoś trzeba zacząć:cool2:

reklama
Aguś, ja też tęsknie, ale nie wyrabiam...może jak router kupię to będzie lepiej, będę znosić kompa do kuchni i zamiast gotować dla tej mojej bandy to na forum będę siedzieć:-p

Jolek, gratuluję, 18 lat to imponujący wynik:-)

Babo ja cię podziwiam:-):-):-), i jak coś napiszesz to sobie myślę: golimek ma chyba kogoś do pomocy przy dzieciach.

Do góry