reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

nono...latwo mowic...i obym zdala..bo ja tylko testy mialam w reku hehe no moze przeczytalam tyllko 4 najmniejsze dzialy i to raz a co z reszta zero wiedzy..a dzisiaj goscie i zero nauki ..hehe
ale luz..bedzie ok..jak nie teraz to za 2 razem

jennny..wlasnie weszlam do domu mlody odstawiony do szkoly a ja jeszcze do sklepu i do domy...jest mi goraco ..poliki mnie pieka..a tu sie rozpadalo teraz na maxa i wieje jak jasna dupa:-D

ide robic bigos do konca i biere sie za odkurzanie no i jakas herbatka miedzy czasie
a pozniej po mlodego do szloky
pamietam siebie jak zdawałam ile sie stresu na jadłam
121.gif
takze powodzonka ci zycze
196.gif
12.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie z rana
Pogodoa boska.... Znowu caly dzien w domu mnie czeka:wściekła/y:
A Wy dzisiaj tak poszalalyscie, ze siedzialam i siedzialam czytajac Was... Ale to dobrze:-):-)

Hello:-)
Już nie pamiętam która z Was odniosła się do paszportu Ani. Dzięki. Niby nie są złe te zdjęcia, ale za główką Anulki jest cień i dlatego nie wiem, czy przejdą:confused:
[/QUOTE=asienka_r;4370151]

Czy ja cos przeoczylam:confused2::confused2::confused2: Wstawilas zdjecie Ani???

Hej laski didi-powodzenia dasz radę :tak::tak:a ja padam mała jak z GPS budziła się co 2godz i oczywiście już buszuje :-) głodna to za bardzo nie była bo wypijała po 50 ml mleka i tak myślałam że może od dziś będę dawać jej herbatki w nocy jak sądzicie dziwi mnie to że na Aptamilu1 spała od położenia do 4 a jest od 1mies na Aptamilu2 i się budzi przecież on jest z kleikiem nie kumam myślę czy nie zmienić :tak: bo teraz zaczynaja sie kaszki np.malinowa wiec moze 1leprza co myslicie:-)

Sprobuj dac malej wode albo herbatke ziolowa. Moze jej sie chce pic skoro tylko 50 ml wypija? Jakby byla glodna, to podejrzewam, ze wciagalaby przynajmniej 100ml.
A dodatkowo moze sie budzic z nadmiaru wrazen. Ada tak miala. Zawsze jak opanowala jakas umiejetnosc, to miala niespokojny sen. Moze Wasza mala tez teraz jest na tym etapie?
No chyba, ze przyszedl sezon na zeby...

Ide na sniadanko:-)

madbebe - ja też myślałam, że Igorek się nienajada, bo mam coś nie tak z pokarmem... ale to kwestia czasu i wszystko się unormuje:tak:

a mi i mojemu A stuknęło dzisiaj 5 latek :sorry: - oficjalnych na papierku;-) jak ten czas leci... chciałam jakoś to uczcić - kolacja, świeczki itp:cool2: załatwiłam już "ciotkę" dla Igorka, a tu pech - mój A pracuje od ran do 8 wieczór i prosto z roboty jedzie na następną do 1 w nocy :-( i tyle z naszego świętowania...:-( uciekam, bo dziecię się obudziło i cyca woła...;-)

Witam wszystkie mamy :-)
Od pewnego czasu jestem stałą czytelniczką waszej strony, jednak dopiero teraz zdecydowałam się przywitać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jestem pełna podziwu dla wszego zaangażowania w tą stronę bo niekiedy nie mam czasu przeczytać tego co piszecie a następnego dnia już mam kilka stron zaległych:-D
Jestem mama 10.5 letniego Patryka a w brzuszku od 13 tygodni mam rozwijającą się małą istotkę:-)
Pozdrawiam serdecznie

To znów ja M nie ma to co tu robić mała się kula a mama piszę:-) mamo ady-czy ty jesteś z Tuam i się jeszcze nie poznałyśmy nie możliwe....:zawstydzona/y: witamy nowa mamę... A przypomniałyscie mi ze mamy 20listopada 10rocznice a 17lat juz razem boze:szok: jutro znow pobudka bo mały do szkoły Pl...ok uciekam mała głodna

witam w ten pochmurny i jakze zimny dzionek.:-(U nas wieje tak,ze malo dachu nie zerwie,a jak lalo w nocy:szok:
ja generalnie mam czas tylko troche Was poczytac,bo jak sie zabieram do pisania to z reguly mala sie odzywa:happy2:
andzulina-powoli tez dochodze do takich wnioskow iczekam na to unormowanie z utesknieniem:-)Wiki z tego co zauwazylam,po prostu nie lubi spac sama:tak:
goraco gratuluje okraglej 5tej rocznicy zamazpojscia!szkoda ze nie mozecie sobie poswietowac:-(
witam age002,Ty tez sie 'zaangazujesz',zobaczysz:-)
emili78 - ja tez mam Tuam pod nosem,ale teraz bywam nigdzie,a zakupki tamze robi moj A. bo najblizej:tak:
pozdrawiam!brrrr alez okropnie za oknem,tylko spac,nic wiecej:wściekła/y:

Boże Dziewczynki - zazdroszczę słońca:sorry2: u nas leje i wieje - trzeba zapomnieć o jakimkolwiek spacerku dzisiaj :-( nawet moje dziecię śpi bardzo niespokojnie przez tą pogodę:-(
a tak z innej beczki - próbuję zmienić zdjęcie w suwaczku i mi nie wychodzi... wkleja mi się suwaczek, ale bez obrazka. próbowałam wkleić nowy suwak i też nic. jakieś sugestie?
też mam z tym problem właśnie nie moge wstawic nowego zdjecia:-(
8.gif
pogoda dopisuje od samego ranka leje i wieje jak diabli...dziewczyny czym zatykacie kominek żeby tak nie wiało ?????????????bo mi wszystkie ciepło ucieka z domu musze podskoczyc do sklepu po coś...Didi daj znac czy zdalas??ja spadam obiad robic po pożniej chłopy sie schodza na Walke stulecia................
14.gif
takze papaappa
18.gif
dziewuszki

jejku co sie dzieje na zewnątrz to szok
tazz.gif
u mnie az ściany sie trzęsą
ysz_na.gif
a mi sie zachciało małemu szafke malowac, nie zdawałam sobie sprawy ze to tak śmierdzi
luzak.gif
i trzeba było okna otworzyc
wiatrak.gif

julia ja pale węglem w kominku zeby było ciepło bo chyba zatkać komina to sie nie da
buu.gif

madbebe- to tak jak ja zakupy robi M a ja wychodzę jak ładnie na dworze a dokładnie od Tuam ile mieszkasz :-Ddziś miałam problem bo skończyło mi się mleko dla małej a nie chciałam z nią wychodzić w tą pogodę tym bardziej że jest na antybiotyku a mój M w PL :-) sąsiadów ful ale każdy był już na zakupach wiec się wkurzyłam ubrałam małą zapakowałam w wózek folię i wio :tak: pojechała bym autem ale pożyczyłam małej fotelik:tak: a mój syn nie zostanie w domu sam nawet 5min boi się.. wychodzą gry na plaja nie mówiąc że nawet na górę do pokoju nie pójdzie a jak idzie to mam stać przy schodach myślałam że z upływem lat minie a tu czasem jeszcze gorzej:wściekła/y: lecę do PL a mąż ma pracę na parę dni i problem bo sam nie zostanie woli o 7wstać i iść do sąsiadki niż w domu oglądać bajki:tak:staram się to tolerować ale czasem nie wyrabiam :-D DIDI- zdałaś chyba już opija i dlatego nie pisze haha

Ostatnia edycja:
Witam dzien faktycznie beznadzieja pada i pada
Olivier dzis w szkole był zadowolony na maksa i pani go chwaliła, malowali dynie na haloween:)
Mama juz ugotowała pysznosci gólabki po raz drugi, pierogi, krokiety, sernik sie mrozi w lodówce, zaraz móze zrobie sałatke , jak wypas to wypas bedziemy sie obzerac cały weekend. Mama juz wyjezdza we wtorek:(
Gale boksu mój łukasz idzie z kolegami oglądac:) Wiec my dzis winko i jakis filmik:)
Aga002 słyszałam dzis w radio jak mówili o tym własnie ze GP zapraszaja kobiety w ciazy na te szczepienia wiec zależy od ciebie.
Teraz ogladam powtórki Brzyduli haha ale przemiana ladna z niej babka:)
milego dnia

madbebe- to tak jak ja zakupy robi M a ja wychodzę jak ładnie na dworze a dokładnie od Tuam ile mieszkasz :-Ddziś miałam problem bo skończyło mi się mleko dla małej a nie chciałam z nią wychodzić w tą pogodę tym bardziej że jest na antybiotyku a mój M w PL :-) sąsiadów ful ale każdy był już na zakupach wiec się wkurzyłam ubrałam małą zapakowałam w wózek folię i wio :tak: pojechała bym autem ale pożyczyłam małej fotelik:tak: a mój syn nie zostanie w domu sam nawet 5min boi się.. wychodzą gry na plaja nie mówiąc że nawet na górę do pokoju nie pójdzie a jak idzie to mam stać przy schodach myślałam że z upływem lat minie a tu czasem jeszcze gorzej:wściekła/y: lecę do PL a mąż ma pracę na parę dni i problem bo sam nie zostanie woli o 7wstać i iść do sąsiadki niż w domu oglądać bajki:tak:staram się to tolerować ale czasem nie wyrabiam :-D DIDI- zdałaś chyba już opija i dlatego nie pisze haha

do Tuam mam jakies 8km.Jadac z Tuam na Galway,po drodze przed lukiem masz znak w prawo na Headford,po przejechaniu 5km jest moj domek...Nie wiem czy kojarzysz gorke,gdzie wiekszosc Iroli chodzi na spacery,tam jest taki cottage-moj domek czyli :-)
nie pozwiewalo Was tam jeszcze?:szok:cos strasznego z ta pogoda.Brrr:baffled:

julia i inne dziewczyny juz lepiej nie palcie dzisiaj w kominkach bo mi zadymił cały dół domu
crrtytry.gif
firemad.gif
mój K stwierdził ze lepiej było zatkać komin papierem
1508.gif

reklama
do Tuam mam jakies 8km.Jadac z Tuam na Galway,po drodze przed lukiem masz znak w prawo na Headford,po przejechaniu 5km jest moj domek...Nie wiem czy kojarzysz gorke,gdzie wiekszosc Iroli chodzi na spacery,tam jest taki cottage-moj domek czyli :-)
nie pozwiewalo Was tam jeszcze?:szok:cos strasznego z ta pogoda.Brrr:baffled:

No nie gadaj, ze mieszkasz w tym domku:szok::szok::szok: Ja wiem, gdzie to jest, bo i nas czasem tam nosilo na przechadzki. Teraz troche mniej, bo z wozkiem, to tam nie ma zbyt gdzie lazic... Jesli mieszkasz w tym domku, o ktorym mysle, to... no no no.... pieknie sobie mieszkasz...:-)

Do góry