reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Mój się położył spać i zapowiedział mi że mam go obudzić na walkę.
Mea ty z twoimi talentami kulinarnymi powinnaś jakąś knajpkę otworzyć z tymi pysznościami co przyrządzasz i powodujesz że nam ślinka cieknie na klawiaturę;-)

reklama
U nas była akcja pooibiednia .. mówie do mojego że ide sie zdrzemnąć na co on że sie ze mną połozy utuli mnie do snu i pojdzie sobie kawe zrobic..
no i co? ja wstałam a on dalej mnie tuli do snu (czyt. śpi jak zabity) :-D

I ja mam chęci na zapiekankę:tak::-)

Jestem po wizycie- mam bezwzględny nakaz leżenia:-( jeżeli pomimo leżenia będzie nadal brzuch twardniał i bolało spojenie łonowe mam do szpitala się zgłosić:-(
Na dodatek zakażenie dróg moczowych mam i dostałam antybiotyk....
No więc będe leżeć- tylko że to nie takie proste przy trzylatku w domu:-(

AAA no i termin wg usg przesunął sie o tydzien na 12 grudnia ale lekarz uspokaja:tak:
No to leż Kochana.. będzie wtedy dobrze:-) Wiem, że przy trzylatku to nie lada wyczyn, ale nie Ty jedna musisz się chyba nim zajmować przez cały dzień?

Laski dzisiaj zaczęłam 36 tydzień!!!!!
hip hip hurra!
nawet cisteczka dzisiaj zrobię!
aaaaa i pytanie do Was-też jesteście takie nerwowe?? czy to dotyczy tylko tych na fenoterolu?
ja już sama ze sobą nie wytrzymuję a najbiedniejszy jest mój mąż-wczoraj mało go garnkiem nie walnęłam i szczerze powiedziawszy nie wiem dlaczego bo mnie nie zdenerwował-jak tak dalej pójdzie to mnie do wariatkowa zabiorą:-D
Dafodill-wszystkiego naj
Ale Ci super z tym 36tc:tak: Ja ostatnio to spokorniałam..:-)

reklama
Do góry