reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Dziewczyny co do tego klucia szyjki to ja mam to samo:) ale to ewidetnie czuć że szyjka kuje, tak jakby igłą ktoś naciskał od środka i chciał się przebić i do tego uczucie że zaraz się zsikasz :-D sorki za szczerość:-D Wy też tak to odczuwacie??
mam dokładnie to samo plus takie "chwytanie" od dołu brzucha, przypomina @ ból.

Kasiula to sie nameczylas i zanudzilas za wszystkie czasy... no ale jak widac nic nie ruszy naszych maluchow poki same nie beda chcialy wyjsc :tak:

odpoczywaj a godzina zero napewno juz nie dlugo przyjdzie :*;-)

Kasiula
Mimo wszystko dobrze jednak ze ktoś się tym zainteresował... :tak:
Lepiej dmuchac na zimne... ;-)

ważen że jesteś już z nami i się tam nie stresujesz....:tak:
A Pawełkowi jak widać dorze w brzuszku :-)

Kasiula to juz masz za soba zapoznanie ze stresem i szpitalem. na drugi raz wiesz czego sie tam spodziewac :)

strasznie sie wynudzilam a synkowi widocznie dobrze i chce posiedziec troche w brzuszku ... racja wiem juz jak to wyglada i o tyle spokojniejsza jestem ale jak tam lezałam to mnie strach obleciał !! ze se nie poradze z bolem ... eh dzieki kochane ze jestescie :) odrazu lepiej sie robi na duszy jak sie wie ze ktos sie martwi itp ...

reklama
tez zakladam ze to co szybko przechodzi uklucia to nic groznego, a bol jak na @ to skurcz... tylko te na @ u mnie pojawiaja sie rzadko np. moze 3-4 razy na dzien wczoraj a ja juz bym chciala byc po :((
Kasiula dobrze ze jestes w dwupaku choc rozumiem i chec nie bycia w nim :p

Do góry